Welcome to Gaia! ::

Czechoslovak official guild

Back to Guilds

This guild is a place for Czech and Slovak speaking people only. Tahle guilda je pro Čechy a Slováky. No more English. 

Tags: czech, slovak, čeština, slovenčina, no english, Czech Republic, Slovak Republic 

Reply Váš osobní prostor, o vás s vámi
Anulenčin šuplík

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Myslíš si, že jsi otaku?
  Jasně!! Mám to i potvzený...
  Jo, ale neříkej to před Japonci
  Ne, je mi to jedno
  Ne, nezajímám se o to
  Ani nevim co to znamená
View Results

Anulenka

PostPosted: Sat May 17, 2008 7:29 am

Tak nakonec jsme se rozhodla, že si tu taky vytvořím cosi rolleyes

Jmenuji se Anežka a je mi zatím 17, což se na konci září změní (a mě se vůbec nechce, takže mohli byste někdo zpomalit čas?)
Mé záliby bych mohla shrnout na anime, mangu a ragnarok. Pravda je, že dost času vysedávám u komplu a když je tak pěkně jako dnes, tak nejdu ven, ale já se stejně musím učit no sad (ale o tomhle jsem se bavit zrovna nechtěla)
Poslouchám převážně soundtracky z anime nebo japonskou hudbu.
Jako správná studentka knihovnické školy (nevěřím, že jsem to sem napsala) ráda čtu knihy, ikdyž se to neshoduje s doporučenou četbou, hlavně sci-fi, fantasy a nějaký ty romány.
Od malička ráda kreslím, ikdyž ne zrovna nějak dobře, spíš naopak.

Tenhle rok jsem už potřetí navštívila Animefest v Brně. Bylo to úžasný!! Samí anime a spousta kámošek. Mj. dávali i dvě yaoi, ale na ně jsem nešla...tenhle žánr moc nemusím.
PostPosted: Thu May 22, 2008 1:06 pm

Začala jsem postupně přecházet na Subetu, je zábavné se starat o petíky a nejen o svého avíka. Příjde mi, že je tam více možností "vyblbnout se"(ikdyž je někdy problém s připojením), ale gaiu neopouštím, je to tu prima ^^

Anulenka

Semira Woop

PostPosted: Wed Jun 25, 2008 1:13 pm

ahoj co to je otaku? Nechce se mi to nikde hledat.
Reply
Váš osobní prostor, o vás s vámi

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff