|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 9:42 am
Čia Galite Pletkinti... whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 10:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 9:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 1:04 am
DeividasZ Čia Galite Pletkinti... whee xd rofl tie paveiksliukai juokingi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 1:13 am
blizzard9199 DeividasZ Čia Galite Pletkinti... whee xd rofl tie paveiksliukai juokingi rofl del to ir idejau xd kazkokie biski leti ..... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 8:50 am
Na neblogi tie paveiksliukai rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 10:32 am
Kaip kam sekasi gal kas ka nors naujo pasakytu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 10:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 4:13 am
unreal eek pas mus neymanoma gaut 10 pas mus pakviecia prie lentos klausineja,klausineja , viska atsakai o ji sako "gerai sesk, 5" visa klse eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 10:55 am
Pas mus tai mokytojas, viska labai gerai paaiskina, biski susiveliu kartais vistiek 10 gaunu, na zinoma buna ir tokiu mano klasioku kurie 5 sugeba gaut ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 11:40 am
musu mokytoja visada uzduoda tokiu klausimus kuriu vadovelyje nera ir pati nebuvo aiskinusi, tipo reikia turet "istoriny mastima" kad atsakytum stare ...nemegstu jos... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 1:26 am
nu tikiu tada, pas mus geografijos mokytoja tokia na nevisprote, pradejo kazkada aiskinti apie horoskopus arba atejom i pamoka sako kartokites rasysim kontrolini nors nesvarbu kad ta diena dar du rasem .... gonk
Va jos tai nekenciam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 3:54 am
Pas mus MAX 1 kontrolinis per diena tj kiti mokytojai isipisineja ( srry kad keikiuos) kad tipo aplausa rastu , apklausa zodziu poto dar savarankiskas darbas poto dar visokiu nesamoniu isigalvoja pvz ziniu patikrinimas rastu , zodziu ... bet vistiek man geriausia biologijos mokytoja niekada nebuvo atsakius i bet koki klausima "Nezinau" gali net ne i tema paklausti tj atsakys pvz klasiokas apie orgazma kazko paklause tj ir ta atsake .... Ziauriausia buvo lytu mokytoja Aldute tj mes jai i palta ar suknele paleidom kapsule atidaryta tj ji pasiskunde pavaduotojai kaip mazas vaikas poto galingai susirgo apie 2 saw. o kai gryzo atsisake musu mokyti whee confused rolleyes xp xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 5:30 am
patchia nu tikiu tada, pas mus geografijos mokytoja tokia na nevisprote, pradejo kazkada aiskinti apie horoskopus arba atejom i pamoka sako kartokites rasysim kontrolini nors nesvarbu kad ta diena dar du rasem .... gonk Va jos tai nekenciam.... as megstu savo geografjos mokytoja , ji man visada raso 10 arba 9 nes rolleyes esu geras vaikas sweatdrop o siaip tai yra ystatymas ar kazkas panasaus kad gali but tik 1 kontras per diena xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 5:33 am
DeividasZ Pas mus MAX 1 kontrolinis per diena tj kiti mokytojai isipisineja ( srry kad keikiuos) kad tipo aplausa rastu , apklausa zodziu poto dar savarankiskas darbas poto dar visokiu nesamoniu isigalvoja pvz ziniu patikrinimas rastu , zodziu ... bet vistiek man geriausia biologijos mokytoja niekada nebuvo atsakius i bet koki klausima "Nezinau" gali net ne i tema paklausti tj atsakys pvz klasiokas apie orgazma kazko paklause tj ir ta atsake .... Ziauriausia buvo lytu mokytoja Aldute tj mes jai i palta ar suknele paleidom kapsule atidaryta tj ji pasiskunde pavaduotojai kaip mazas vaikas poto galingai susirgo apie 2 saw. o kai gryzo atsisake musu mokyti whee confused rolleyes xp xd mrgreen man uzknisa mano biologyjos mokytoja xp ji buna kalba apie sirdies sandara ir netiketai klausia "tai kas is jusu ziurejo vakar "nomeda?"" arba kalba apie kerpes ir netiketai "mano vyro dantys blogi" rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |