|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 5:13 pm
Tak kdo je tu online závislák? =)
Pojďte si říct co hrajete, na jakejch serverech nebo se jen pochlubte, že máte +tisíc zbraně a miliontej level xd
(vzhledem o odlišnosti je tu samostatnej thread pro offline hry)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 6:13 pm
Tak já jako zakladatel threadu asi začnu =)
Ragnarok Online - Asi první mmorpg, co jsem poradne hral a zaroven asi moje nej =) Co se mi fakt líbí je propracovanej system classu, skillu a statu, kde vlastne vsechno aspon trochu ovlivnuje skoro vsechno, system karet do equipu, co pridavaj ruzny specialni vlastnosti atd... Ono se to da tezko shrnout do par vet, ta hra vazne stoji za to... Grafika je krasne kawaii - korejska vyroba, takze to jde do anime, 3d prostredi a spritovy postavy + mobove, ktery do toho ale krasne zapadaj, takze vam to ani neprijde. Hral jsem na serveru Reborn (cz free low-rate (2/2/2) server s custom upravama, ktery ale vetsinou nenarusujou vyvazeni hry), kde jsem mohl byt tak rok, mozna rok a pul... Nasel jsem tam vazne perfektni kamarady... Treba Chlupatou Nohu jsem potkal prave tam, jinak celkove komunita je tam dobra, par noobiku se ale najde vsude. I GMka tam jsou celkem v poho... Jediny, co by se dalo vytknout je support, o kterym se sice nemluvilo a do eteru se rozhlasovalo, ze tam neni, ale (ac v hodne maly mire (nastesti)) tam byl. A obcas arogance jednoho nejmenovaneho GM. Celkove ale server hodnotim velmi kladne a kdo vi jak to tam ted je, tohle info je skoro rok stary =) Jinak sem tam si jeste zahraju, ale uz spis na high-rate, neni tolik casu a uz na to nemam takovy nervy ^^
FlyFF - neboli Fly For Fun... Hral jsme nejakou dobu na offic serveru (hra je free, plati se dobrovolne pres cash shop, kde muzete ziskat urcity vyhody ve hre)... komplet 3d grafika, taky do anime... docela prijemny oddech, ale vetsinou to chce partu aby to nebylo o nervy...
Ragnarok Online 2 - trochu predcasne, ale uz jsem hral, tak sem hodim nejaky info =) Hra je opet korejska, ale zatim je v open betatestu a vydani finalni verze je nezname.
Zmeny oproti RO1: - Zmena classu - v RO1 toto neslo, tady to jde, ale je otazka, jaka bude pouzitelnost, kdyz jsem zacal hrat, tak se pri zmene povolani resetovali staty, ale tu uz ted nejde, takze jedete jeden build za vsechny classy na dany postave... tzn, ze kdyz pojedete napr. silu a obratnost, tak budete dobry bojovnici popr zlodeji, ale treba jako kouzelnici by jste asi nezapalili ani sirku... Mno, uvidime, jak to ty kluci usaty jeste poresej... - System specialit - Kdyz v urcitym classu dosahnete urcity level skillu, tak ho muzete pouzivat i za jinej class (takto nejdou "specialnout" vsechny skilly a musite je nejdriv umistit do specialniho pole, takze pocet takovychto skillu bude asi dost omezen (tak pole 4x4 s tim, ze jeden skill zabira od 1 do 4 policek podle sily si asi presdstavite sami=))) - Levelovani equipu - v RO1 jste si zbrane vymenovali za lepsi, tady zbran leveluje s vami, tahle zmena se mi osobne libi... Sice to zabere docela dost casu, ale je to zajimava uprava...
Rasy: Norman - Rasa ke ktere se vztahuje to, co jsem psal drive, znami z RO1 (4-6 hlav vysoci) Ellr - Krizenci Normanu a skritku (elfu?), budou v super-deformed aka chibi stylu (2-3 hlavy vysoci). Inklinukji k magii, a zvhledem ke svym "Stones of Ancestors", ktere "obsahuji" skilly pravdepodobne nebudou mit classy. Dimago - Nejvyssi ze vsech ras (7-8 hlav, proporce asi jako realni lide), bojuji "se stylem", tzn, ze maji dynamicke stromy dovednosti (chapu to asi jako pavouka, kde urcitej skill je potreba pro skill dalsi)...
Classy (Normani): Novice - Nováček, takhle všichni začínáme =) - používá hlavně dýky Swordsman - Tank, útočí nebo chrání slabší členy party - tady hrajou prim meče Enchanter - Doslova očarovatel, mix mezi magem a priestem, takze ochranna i utocna kouzla jsou to, oc tu bezi - pouziva swordstick (hůlka s mečem uvnitr) Recruit - Asi pistolník nebo tak nějak... útočí na dálku a nepříteli může napr na chvíli znemožnit chůzi - pouziva pusky s bajonetem, takze muze bojovat i na blizko, ale pokud se s nim naucite hrat, tak couvate/behate, strilite a mob k vam ani nedojde a uz lezi (mluvim ze zkusenosti =)) Thief - Zloděj... rychlost, skrývání a kriticky zasahy, to je asi to hlavni... Pokud budou v RO2 adv classy jako v jednicce, tak se tu muzem tesit na dual-wielding (2 zbrane), to ja ale pouze ma osobni touha a kdo vi jako to bude, kazdopadne by to pak pro me bylo velky drama mezi pifatelem a timhle cicmundou =) Pouziva hlavne dyky... Clown - Klaun... asi mix barda a thiefa/assasina z RO1... tzn svymi skilly (pisnemi?) muze posilit spojence nebo oslabit nepratele a pouziva jedy, k cemuz se nejlepe hodi co? Ano, dyky =)
Jinak jak jsem predtim rikal, server je beta, ale uz se tam asi neda dostat, ptz maj novou ochranu, aby se tam nemohli zaregistrovat nekorejci... Ve vyvoji jsou zatim 2 emulatory o kterych vim... - Saga + free test server EuphRO2, sice to slape, ale nejakej extra dojem to na me neudelalo, vim, prace je sice jeste hodne, ale aby treba utoky a podpurny skilly byly pres stejnej scrpit mi prijde nejaky divny... - Janus - emulator, do kteryho vkladam velky nadeje... bude vydan az s oficialnim vydanim hry, aby vse slapalo jak ma a pracuje na nem i par lidi co udelali asi nej emu pro RO1 - eAthenu...
Tak, to je pro ted asi vse... za 1. jsem zvedavej jestli to vubec bude nekdo cist, kdyz to tu pisu jak pako a za 2. jestli sem bude nekdo prispivat, nebo tu budu sam osamocen =)/=(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 10:08 am
 Hit me enough to wake me up... No, jako chvíli jsem hrála něco jako Dragon, nebo tak, ale vůbec mi to nešlo... moc testosteronu, nebo co. lol Teď paříme s kamarádkou na www.miniclips.com Pharaons Tomb a poslední dobou ještě Phantom něco něco... je to logická hra. Takže se pořádně zapotíme. Jo a taky jsem slyšela o hře jménem Travian. Kámošky brácha je v tom fakt dobrej... mrgreen
...and lead me wild to your dark roads.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 2:16 pm
tak sice jsem myslel že si dám pauzu, ale nakonec jsem stálý hráč Ragnarok Online lol server reborn, odtamtud se znám s Lukym smile
RF Online (Rising Force, Romance&Fight) - hraju na jednom ze tří oficiálních serverů, na Lumenu, asi od poloviny roku 2007 je stažení i hraní hry úplně FREE smile hraji jen občas na odreagování smile hra má velice pěknou grafiku, odehrává se v budoucnosti, zachycen boj mezi třemi frakcemi 3 rasy na výběr: Cora - podobají se elfům, zaměření na magii Bellato - vzhled jako lidé, technická civilizace Accretia - robotická civilizace
Lineage 2 - jednou jsem zkoušel na freeserveru Gameparku, ale moc mě to nechytlo je to klasické fantasy, kde lze hrát za elfy, temné elfy, orcy, trpaslíky, lidi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 8:33 pm
Tak a jsem tu se svym dalsim, uchylne uchylnym reportem o Ragnarok Online 2 (uz jsem rikal ze jsem do RO2 uplnej uchyl?) Tentokrat to vezmu s tim, ze jste u nejaky mmorpg hrali a vite, jak to tam chodi... ale tak jo, i pro novacky neco prihodim, aby to bylo aspon trochu pochopitelny ^^ Taaakze, zapnete si pasy deti a jdeme na to... Nejdriv par random informaci, co jsem zapomnel minule... V RO2 si delate jen "stat buildy", tzn, ze se rozhodujete pouze jaky staty (sila, obratnost, int, atd.) zvolit a skilly si kupujete, takze je to jen otazka penez a skilly muzete mit vsechny (diky bohu, jak mne dycky chybely body XD) Zbrane se "nelamou"... neboli, ve vetsine mmorpg mate system, ze si vylepsujhete zbran a cim vyssi "+" ma, tim klesa sance na dalsi vylepseni a je sance na rozbiti... v lepsim pripade zmizi jen material na vylepsovani, v horsim prijdete i o zbran... (Durability tu je, takze se zbran opotrebovava a klesne li durab. na 0, tak ji nemuzete pouzivat - opravit u kovare) - Vylepsovani tu (aspon zatim) teda neni systemam "plusek", ale tak, ze zbran ma urcitej pocet slotu (rostou s jejim levelem - viz. prvni post) a do tech vkladate "alter stones", ktery zbrani daj urcity vlastnosti - napr bonus z min nebo max utoku, sanci na zasah atd... -Jo, jeste bych dodal, ze s levelem zbrane stoupa i jeji zakladni utok... Tak a ted je tu cerstve info z patche, ktery vysel 26.3. Mimo pridani dalsich map/lokaci/dungeonu, questu a mobu jsou to... - Da se uz upravovat i brneni/obleceni (vrsek, kalhoty, sukne, pasky, boty, batuzky atd.) specialnima kamenama (ne alter stony) a to zpusobem, ze kazdy kus obleceni ma 2 sloty, jeden zakladni a jeden doplnkovy, ve kterych ale musi byt stejny typ kamenu... pokud tam vlozite dalsi kamen, tak se ten predchozi "prepise"... - Vylepsena mob AI - takze uz to bude trosku tezsi, mobove ted umi pouzivat ruzny skilly - A jako takova tresnicka, zmeneny interface (imho hezci, transpatentni) a moznost koupit poty na rychlost chuze... Na uplny zaver vam sem hodim par mych starsich obrazku, abyste vubec videli jak to vypada... (Casem je zase stahnu, at se vam to nenacita moc pomalu a necham tu jen linky, ale ted se aspon juknete =)) Ja a Adel na Valentyna  To samy, ale jiny hadriky  Stojim vysoko, vidim daleko  Jeden z nepratel, usatej kralik Hazel - familierne prezdivany Hajzl.... a ten rozplaclej pudink vzadu je mrtvej Poring =)  Nekdy musime i bojovat...  ...bojujem...  ...nekdy vyhravame...  ...ale nekdy ne crying  Vzhledem k tomu, ze je hra stale ve stadiu beta testu ma i nektere mensi/vetsi bugy... Takhle to dopadne, kdyz "propadnete mapou"... ale kouknete na to dmg, to je na rekord, ne? =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 05, 2008 5:22 am
Ou
WORLD OF WARCRAFT
No hrál sem to dlouho... LVL 70 (víc už nejde) No jenže sem po nějaký době zjišťoval že se ze mě stává no lifeák. No tak sem to odinstaloval dal prvnímu noobovi kterýho sem vyděl účet a byl klídek.
Hra je to myslim genialní, dokonale vymyšlená ohromný možnosti. dvě frakce bojující proti sobě. Na serveru přátelská nálada. Zružování výpravama do cizí frakce kdy třena 100 hráču šli na hlavní město. prostě nejlepší Onlinovka co sem kdy hrál. A to že sem jich hrál spousty... (no možná až za gaiou) No ale jak už sem psal hra jejíž genialitou za chvilku člověka bez silnější vůle chňapne a už ve hře zůstane.
... HORDA 4 EVER ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 11:52 pm
Ahoj hraju tuhle hru a pak deskový hry na heart www.brainking.com, nemám tolik času takže nějaký hry typu second life nebo warcraft by mě totálně pohltily, prostě ani se nepokouším na ty stránky vlézt gonk byla bych pak závislák takže radši hraju hry jen tak okrajově když mám čas...myslím že žít normální život je lepší než utíkat do virtuální reality ale pokud někdo paří tyhle hry nic proti tomu nemám je to každýho věc. Je to svým způsobem i odreagování od normálního pro někoho možná fádního života... Na gaia jsem se vlastně dostala přes monstersgame, ale to byla taková opakující se blbinka že mě to pak pustilo...momentík ještě jsem hrála Alienaa to bylo trochu podobný ale zapoměla jsem heslo tak už jsem tam pak nešla. Gaia jsem začla hrát protože zbožnuju puzle...že by závislost, no musím se krotit.. heart rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 10:55 pm
no ja hrak chvilicku taky wow a ten ragnarok mzkusim screeny vypadaj dobre 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 6:44 am
Tak po vcerejsi announcementu me napadlo... jak se tesite na Gaia MMO? =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 2:00 am
trošku mě štvou že s tim pořád otravujou a nejde to spustit ...ale těšim se smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 7:23 am
Já jsem naprostej závislák na WoW, hraju to už tolik let, zkusila jsem snad všecky povolání a všecky rasy...a stejně mě to pořád baví, což sama nechápu. Momentálně mě najdete na serveru www.onlinegamers.cz na Narnias a pod nickama Serafine (draenei warriorka) a Ywainne (night elf priest), takže jestli tam někdo hrajete nebo chcete hrát a nevíte server, tak přijdte za mnou, narnias je špička a je českej 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:27 am
Narnias je dobrej server ale Alici smrdej Horda rulllez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 6:22 am
Tak jsem před pár dny narazil na zajímavou web hru podle Zaklínače. Sice se zatím jedná jen o betatest, ale už je vidět, že hra má co nabídnout. Pro fanoušky Geralta z Rivie doporučím smile Ještě dodám, že znalost angličtiny je nutná, ale to je snad jasné smile Zaklínač
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:25 pm
uz koukam na toho zaklinace 3nodding a poradis mi trochu co a jak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 12:54 pm
Ultima online asi od 14 let servery Dark Paradise , Moria , Anthoria , Dark Paradise 2 , Andaria nejdriv jako hrac pak i Game Master - Questar ) Tedka uz si davam pauzu i kdyz je mozna uz naporad )
Jinak jeste sem hraval - webovky travian , bitefight , AAT , Dark Elf , Prizze.com , ikariam , legacy of dragons , battle knight , gladiatus , a par dalsich na ktery si uz nevzpomenu Hraju relaxaccne - Ikariam, Legacy of Dragons
Momentalne se nemuzu dockat Age of Conan smile
No a tam nejak porad cekam kdy dospeju a ten malej hravej kluk me ve zmizi a ono porad nic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |