|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 5:08 pm
Hrajete? Co vás zaujalo, vaše nej hry, novinky a tak vůbec =)
(pro online hry je tu vzhledem k odlišnosti threadik zvlášť)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 10:11 am
 Hit me enough to wake me up... Miluju The Sims, dvojka je eště lepší. Teď mi kamarád nainstaloval Sims the Movies, tak se těším, až se k tomu dostanu. Jinak jsem léta hrála Caesara, bezva strategie. Jé, a víte co ještě miluju? Prehistorika. To je bůh mezi hrama. mrgreen Uznávám, že ty největší pařby to nejsou, ale co čekat od holky.
...and lead me wild to your dark roads.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 1:35 pm
Joo, simici jsou dobry, jinak Veru, muzu se zeptat, tu dvojku mas orig? A prehistorik rulez... u toho jsem taky stravil hafo casu biggrin biggrin
Jinak co ja, tak samozrejme jako prvni to bude asi Final Fantasy VII a VIII (popripade na emulatoru FF-X)... Potom Fallout, to je moje uchylka (nemuzu se dockat tretiho dilu, jen se bojim jak to udelaj, dela to jina spolecnost, ale u grafiky jsem slintal - chjo, to zas spalim grafarnu XD Takze jak vidite, nejradsi mam RPG... A na oddech, asi tak podle nalady, vetsinou nejakou akci... z posledni doby namatkou treba Devil May Cry 3 a Crysis...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 8:16 am
 Hit me enough to wake me up... RPG pařím jen na stole... vymyslela jsem vlastní speciální formu. Obejdeme se bez tužky a papíru, ale chce to představivost a soustředění.
Jo, ty Sims... no ne. Teda já nevím, já se v tom nevyznám. Nekoupila jsem jí v obchodě, ale vypálila mi jí kamarádka... a asi se to crackovalo, ale nejsem si jistá, spíš se tam jenom zadával ten kod. Proč?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 2:22 pm
No takhle jsem to myslel, jestli je to orig nebo paleny/emulovany =) Pac ja mel simiky, jak 1 tak 2... jednicka fachala v poho, ale dvojka nechodila, kdyz jsem tam nahazel datadisky (pro zmenu taky emulovany), tak jsem se chtel zeptat, jaks to rozchodila.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 9:56 am
 Hit me enough to wake me up... Originál to není, ale jinak nevim, takjá se ti zeptám, pač tomu rozumim jak koza petrželi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 06, 2008 1:54 am
Jee, to bys byla hodna =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 06, 2008 5:08 pm
tak Sims 2 je aj moja srdcova zalezitost. Vsetko mam originaly.Hru a datadisky mam tusiiim Pets, University,Night Life a Open Busines. teraz musim fotrovi nakazat aby mi doniesol Seasons a Bon Voyage. 3nodding
potom moj dalsia srdcovka je Diablo 2+expansion. hack'n'slash rpg scream rez a ruuubaj do krve....
a momentalne ficim na GTA San Andreas. a som tazky gangsta biggrin
a vsetko originaly 3nodding nie ze by som bola taka poctiva,ale ked som bola v irsku nebol iny sposob ako sa dostat k hram....a nebolo to ani take drahe tak..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 06, 2008 5:10 pm
jo a este som zabudla....Tomb Raider 2,3,4,5,Angel of Darkness a Legend. Tie vsetky mam prejdene.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 1:57 pm
u mě by bylo vyjmenování jednotlivých her složité, raději vyjmenuji jen žánry, kromě sportu a simulátorů snad vše lol jinak samozřejmě Final Fantasy forever mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 4:20 pm
a inak ja mam taky zlozvyk...ak hram hru,ktora ma nejaky dej a nieco sa mi nedari,tak sa na to proste vykaslem. ako napr. teraz gta:sa a tomb raider anniversary. ale ja sa k tomu po nejakom case vratim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 5:15 am
jo The Sims jsou dobry. Ja jeste hodne hraju Halo a Counterstrike ale spis to Halo je to lepsi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 9:51 am
xd vidim ze som zavital medzi moj druh (zavislaci), aj ked si je to niekedy tazke priznat. Srdcovky su GTA, vsetky mozne *questy co boli este na 286ky (kings quest, police quest, galaxy quest, space quest, leisure suit larry atd.), Worms a Command & Conquer.. Z tych beznych, podla zanrov su to RPG ako The Elder Scrolls, racing ako NFS a Gran Turismo, cela seria GTA (btw, neviete ci to fakt mysleli vazne ze GTA IV na PC nebude?), FPS ako CS, Sniper Elite a strategie typu Stronghold, Cossacks a C&C.. ale vacsinou si vyberam hry ktore maju pribeh, jednou z mojich najoblubenejsich pribehovych hier je Indigo Prophecy (niektori poznaju skor ako Fahrenheit). Inak urcite som na nieco zabudol, ale to je jedno biggrin hier bolo vzdy vela, je ich vela a este viac ich bude
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 26, 2008 12:23 am
tak by mě zajímlo, jestli tu někdo zná George Stobbarta (herní série Broken Sword) smile a co si o tom myslí
pro mě naprostá herní klasika, teď jsem to zase po nějáké době (asi už po šesté lol ) dohrál smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 05, 2008 1:10 pm
nej je heart THE SIMPS heart a taky sem hrála jak se staví města, ale už nevim název a Faraon
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |