|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 6:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 6:45 am
hey!m-am mutat si eu blaugh sper sa sase mute aici mul romani biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 9:28 am
bnr..yo nu am loc...mdeeah...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 10:05 am
asta e oricum puteti oricand sa mergeti in casa mea am aranjato misto wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 12:40 am
casa ta e chiar cute...a mea e mai degraba o sufragerie talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 6:16 am
auziti d amai bne facem nu numai un sector ca sai zic asa cu casa..ci toate cele 9 patratel,s a ne mutam toti casale acolo, ce ziceti?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 10:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 3:48 am
Fratilor, mi-e drag de voi, dar nu destul ca sa-mi mut casa... si-asa nu intru in Towns deloc, asa ca nu vad sensul de a o muta. Mai bine vrobim in ghilda, ca d'aia o avem wink Si daca e sa ne intalnim vreodata in Towns... Facem o intalnire prestabilita...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:33 pm
Siaynoq Fratilor, mi-e drag de voi, dar nu destul ca sa-mi mut casa... si-asa nu intru in Towns deloc, asa ca nu vad sensul de a o muta. Mai bine vrobim in ghilda, ca d'aia o avem wink Si daca e sa ne intalnim vreodata in Towns... Facem o intalnire prestabilita... uite cineva pe gustu meu rofl ce vedeti fratilor in towns de tot va duceti rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:59 pm
I Draxx I Siaynoq Fratilor, mi-e drag de voi, dar nu destul ca sa-mi mut casa... si-asa nu intru in Towns deloc, asa ca nu vad sensul de a o muta. Mai bine vrobim in ghilda, ca d'aia o avem wink Si daca e sa ne intalnim vreodata in Towns... Facem o intalnire prestabilita... uite cineva pe gustu meu rofl ce vedeti fratilor in towns de tot va duceti rolleyes
redface
Hartie, floricele, gold... si insecte (bleah). Intru in Towns doar de sarbatori, ca sa vad ce-au mai facut, ce-au mai schimbat, etc. De Halloween mi-a placut ca era Jack p'acolo. C:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |