|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 3:34 am
vand cu 6800 gold love bird plush, cine e interesat sa posteze aici xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 4:21 am
nu stiu dak vrei sa ma asculti da te sfatuiesc sa nu o vinzi wink creste cu 3% si presupun ca o sa ajunga exact ca momo dak nu stiti momo a fost 2k knd a iesit prima data wink si acu e vro 13-14k razz oricum bafta smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 4:28 am
aha..ms wizz ..vad k te rpicepi al astfel de lucrui..de regula cand intreb ep cineva nimeni numi rapsunde...si toti zic ca nu stiu xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 4:31 am
nici o problema razz oricand eh ma pricep si eu umpic wink unii au devenit bogati din asta >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 4:33 am
te referi la tine?xD..auzi da ce zici de apntaloni emi actuali, crezi k le mai creste pretul? biggrin ?nuj dak sau salval da sunt aia negri, cumaprati cu tickete..mountain xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 4:43 am
hmmm nu o sa creasca >.> sunt sigur k nu razz lovebrid creste din cauza k a fost scos din gaia cash shop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 4:44 am
Deci vor ramne in jur de 5k , nu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 4:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 4:58 am
andrei am observat k nu se prea cumapra pasarea astaX(X( dc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 5:00 am
la ce te referi >.> c** adik nu se cumpara ai incercat sa o vinzi sau c** da mai multe detalii te rog smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 5:02 am
poi am vazut una are are expuse pasarea de 4 ori si o are de mult imp cam de o ora si am vazut k nici una nu se cumpara...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 5:07 am
probabil k pretzu e prea mare si oricum sunt o multime de pasari de astea razz si oricum fetele vor mai mult pasarea deci km juma din comunitatea gaia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|