Welcome to Gaia! ::

Reply Romania
Sporturi :D :D Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

iI RedDog Ii

PostPosted: Sat Feb 02, 2008 1:11 pm

Hmm acest topic este dedicat sporturilor. Orice fel de sporturi. Sunteti deschisi sa discutati despre ce fel de sporturi practicati sau ce fel de sporturi va plac in mod special.
Eu sunt DINAMOVIST PANA LA MOARTE twisted si nimeni si nimic nu va schimba asta. Noroc am avut ca m-am nascut in familie de "microbisti"
De asemenea imi plac sporturile de contact precum boxul, kickboxul, turneul K1 si chiar si Wrestlingul.
Ce sa mai zic sper sa ma inscriu la clubul FC National la juniori in primavara asta wink multi spun ca am talent si probabil ca vom vedea, chiar daca scoala nu prea imi permite...
La scoala joc de obicei baschet chiar daca mereu ratez la cos evil prefer sa dau pase si sa driblez...

FEEL FREE TO CHAT biggrin
PostPosted: Sat Feb 02, 2008 1:23 pm

Dinamovist? Uuu, o sa iasa urat. =P Eu sunt stelista de felul meu, desi nu sunt microbista inraita (asa ca nu te lua de mine, exista sansa - foarte mare - sa nu-mi pese)

Ma rog, on topic, imi plac tenisul - pe care l-am si practicat - bowlingul, voleiul, schiatul si cam atat. Sporturile "de contact" nu le agreez... nu vad sensul in a bate mar pe cineva care nu ti-a facut nimic =P iar fotbalul... well, sincer ma uit cu religiozitate numai la Campionatul Mondial asa ca nu pot sa spun ca sunt cu adevarat impatimita.

Siaynoq

iI RedDog Ii

PostPosted: Sat Feb 02, 2008 1:27 pm

daca n-ai fi bagat faza cu "nu sunt microbista inraita" ar fi iesit urat xd xd jk oricum si sportul de contact e totusi un SPORT in care luptatorii se respecta intre ei fara a tine cont ce pumni isi trag in ring wink
PostPosted: Sat Feb 02, 2008 1:37 pm

XD N-ai fi facut decat sa te certi de unul singur.

Probabil ca ai dreptate, si nu ma indoiesc de faptul ca unii sunt chiar prieteni si se respecta in viata de zi cu zi, dar totusi nu vad logica. Sper ca n-ai sa-mi dai raspunsul clasic: pentru bani. E cam superficial. Intr-un sport trebuie sa existe simtul competitiei si mi-e greu sa cred ca poti gasi asa ceva intr-un pumn bine plasat si un ochi vanat. =P

Then again, sunt fata si bataile n-au avut niciodata o logica pentru mine. sweatdrop

Siaynoq

I Toxic Truly I

PostPosted: Sat Feb 02, 2008 11:58 pm

Nu va mai certati xD.Si eu sunt Dinamovita xD xD xD da totusi nici yo nu`s prea mare microbista =)) =)) =))
Ca sa fiu isncera fotabalul mi se pare din ce in ce mai plictisitor iar basketul imi starneste pasiunea xD...mia putin atunci cand am lovesc smile )
PostPosted: Sun Feb 03, 2008 12:33 am

2 contra 2...si eu sunt stelista...daca as fiii dinamovista m-ar lua toata clasa la bataie...defapt nu prea tin cu nimeni dar imi place Fotbalul.Si patinajul artistic.
Eu nu practic mai nimic...imi ajung cele 2 ore de sport de la scoala...profii mei(sot si sotie)sunt antrenori de handbal si facem antrenamentin loc de sport eek

Ametist_Shadow

I Toxic Truly I

PostPosted: Sun Feb 03, 2008 1:01 am

Ametist_Shadow
2 contra 2...si eu sunt stelista...daca as fiii dinamovista m-ar lua toata clasa la bataie...defapt nu prea tin cu nimeni dar imi place Fotbalul.Si patinajul artistic.
Eu nu practic mai nimic...imi ajung cele 2 ore de sport de la scoala...profii mei(sot si sotie)sunt antrenori de handbal si facem antrenamentin loc de sport eek

Pe mien chiar mau stans de gat cativ ak avem o esarfa cu dimano.si au incput sa strige dupa mine.Da am avut noroc ca mai erau cativa dimanovisti prin calsa xD xD
PostPosted: Sun Feb 03, 2008 1:06 am

se mai intampla..nus la fel de tampiti ca ai mei...colegii mei sunt fani inraiti..

Ametist_Shadow

I Toxic Truly I

PostPosted: Sun Feb 03, 2008 1:29 am

Ametist_Shadow
se mai intampla..nus la fel de tampiti ca ai mei...colegii mei sunt fani inraiti..

omg!nu e bine sa fie chiar asa de nebuni :p
PostPosted: Sun Feb 03, 2008 2:18 am

aiulia_kitty
Ametist_Shadow

omg!nu e bine sa fie chiar asa de nebuni :p

eu bine sunt...dar ce sa le fac eu?cred ca sunt cea mai normala din clasa

Ametist_Shadow

Siaynoq

PostPosted: Sun Feb 03, 2008 3:05 am

Nu se certa nimeni, aveam o discutie... amicala. N-am nimic cu dinamovistii in viata de zi cu zi, doar in grupuri mari si pe stadion nu-i suport. Sunt rai... Bine asta nu inseamna ca stelistii sunt ingeri, dar, ma rog... inetlegeti voi.

Si patinajul imi place, dar din pacate in ultimii ani nu l-am mai urmarit cu aceeasi pasiune. Poate din cauza ca au plecat rusii mei preferati. sweatdrop

Tenisul e de baza la mine.
PostPosted: Sun Feb 03, 2008 7:44 am

Observ ca toti aveti cate un sport preferat...mai putin eu xD xD dar ce fa face sa va palca acel sport?

I Toxic Truly I

Ametist_Shadow

PostPosted: Sun Feb 03, 2008 8:25 am

Nici eu nu am un sport favorit...imi place fotbalul pt ca este un jopc cu reguli usoare pe care il pot juca toti pustii
PostPosted: Sun Feb 03, 2008 9:24 am

Fortza Gloria Bistrita =D
lol sporturi hmmm
am practicat judo
ma mai duc si pe la sala da nu prea mult knd am timp
fotbal evident razz nu practic de performanta doar de placere
hmm am practicat si putin tenis de camp >.>
si nush ....

wizz_a52

I Toxic Truly I

PostPosted: Sun Feb 03, 2008 10:50 am

Ametist_Shadow
Nici eu nu am un sport favorit...imi place fotbalul pt ca este un jopc cu reguli usoare pe care il pot juca toti pustii

pustii lol te consideri baiat=))=))?
Reply
Romania

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas