|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:20 am
Cred ca toata lumea citeste ceva, de la revite pana la carti.Eu una revistele mi se par mult mai interesanta, desi nu sunt decat niste aiureli pline de barfe wink ) in schimb cartile iti deschid ochii spre noi lumi, sper noi fantezii, sper noi orizonturi.Reviste mai drgautze ar fi cool girl si bravo girl..In schimb carit:Singur pe lume, insula misterioasa, aventurile baronului muncause(nuj c** se scrie numele) Am gasit nsite carti pe netstapanul viselor si stapanul viselor-cosmarul, leati citit?ca le vreau si eu biggrin
App v aplace hp?mie nope adica nu in mod specia l biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:23 am
Eu adoor Harry potter dar mai mult imi plac revistele si manga-urile(benzi desenate japoneze)Carti am citit o gramada datot HP-ul e pe primul loc heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:56 pm
Harry Potter? Meah, filmele sunt misto, dar cartile... ma rog, cred ca am crescut prea mult. Sincer, prefer LOTR <3 In rest, citesc cam orice imi pica in mana.
Reviste nu prea mai citesc. Ma rezum la National Geographic (Slava cui stiu eu ca au ajuns in sfarsit si la noi) si Level. Cause they're cool like that. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:59 pm
blah, carti :/ :/ Citesc numai dastea SF sau despre extraterestrii twisted in rest manga-uri cand am chef biggrin
reviste...umm playboy biggrin biggrin twisted jk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:14 pm
Lasa c-o sa te saturi de ele odata si-odata - mai ales dupa ce-o sa le citesti pe cele de baza ;D - si o sa treci la marii clasici. E pacat oricum sa nu-i citesti. Take it from me, I'm a huge fan of SF.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:00 am
Siaynoq vad ca te pricepi foarte bine la literatura xD si iti dau dreptate...hmmm si tu steffy cu playboi-ul tau...umh staim ca trebuie sa ai peste 18 ani..dar tu cat ai 13 sau 14? wink ) .Oricum te ve plictisi de reviste...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:40 am
Siaynoq Harry Potter? Meah, filmele sunt misto, dar cartile... ma rog, cred ca am crescut prea mult. Sincer, prefer LOTR <3 In rest, citesc cam orice imi pica in mana.
Reviste nu prea mai citesc. Ma rezum la National Geographic (Slava cui stiu eu ca au ajuns in sfarsit si la noi) si Level. Cause they're cool like that. =D National Geographic citesc si eu...Profa de istorie are o prietena si luam de la dansa cu un pret destul de bun...avem parte de reducere.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 3:26 am
@aiulia: sweatdrop Singurul meu avantaj e ca am avut mai mult timp sa citesc... in rest, sunt destule carti de care stiu numai din auzite, spre rusinea mea.
@Ametist: Ador revista aia. E singura pe care merita sa dau banii. Aveam un prieten care avea un dulap intreg de NG (era fericitul posesor al unui abonament si-i veneau si aici. Asta se intampla acum vreo 6 anisori, daca nu mai mult, si NG-ul nu exista la noi). Stateam cu orele si le rasfoiam <333
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 7:47 am
Ca tot vorbiti de antional georgraphi ma bag si eu xD.Am primit de la o rpietena cateva reviste in limba engleza xD xD impreuna cu alte multe carti xD xD...Observ ca mereu daca am vreun numar mai vechi din acelasi an cu unu pe care mi la dat acesta nu sutn la fel..var interesa sa le cititi?por sa prun scaneri cu ele xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 8:29 am
nu ms...eu primesc in fiecare luna de la profa...chiar daca e interesant...imi place NG si pt pozele lui...sunt super tari.Am un album cu poze cu animale fabuloase si un calendar interesant biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 9:18 am
lol sa fiu sincer nu prea citesc xD am citit si eu vro 15 carti la viata mea si alea obligat xD hai mah k nus asa analfabet =)) in fine citesc doar dak ma atrage vro carte razz imi plac cartile despre greci legende si chestii de astea imi plac SF si idk rolleyes lol oricum imi petrec timpu liber (si ala putin sal ia drq ) pe comp >.> pe forumuri gaia AQ/DF/MQ ma uit la filme asc muzica si deastea razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 10:56 am
Si pe noi ne obliga sa cititm si chair unele carti sun groaznice...mie nu mi apalcut morcoveatzta..era aiurea rau xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 11:00 am
intrebare:ai dirig/a de romana?eu am si nu ne-a dat decat o data de citit Hagi Tudose.Dar ne lasa vara asta un an ptin mie imi pare rau crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:14 pm
Mai fratilor, dar ce va pun astia sa cititi? Sper ca nu lucrari ale scriitorilor 'moderni'.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:36 pm
wizz_a52 lol sa fiu sincer nu prea citesc xD am citit si eu vro 15 carti la viata mea si alea obligat xD hai mah k nus asa analfabet =)) in fine citesc doar dak ma atrage vro carte razz imi plac cartile despre greci legende si chestii de astea imi plac SF si idk rolleyes lol oricum imi petrec timpu liber (si ala putin sal ia drq ) pe comp >.> pe forumuri gaia AQ/DF/MQ ma uit la filme asc muzica si deastea razz mama wizz ce citit esti biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |