|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:15 am
ok...o poveste pe capitole compusa de mine...ATENTIE:AMATORdeci astept critici cat mai dure...iata primele 2 capitole:
Ayame doarme linistita in pat,visand la vacanta care urmeaza si la cate kilograme va lua daca va mai manca ciocolata.... Deodata suna ceasul...Ea isi deschide ochi si il distruge. In gandul ei*Sa nu o mai las pe matusa Elizabeth sa imi mai cumpere ceasuri...* Deodata se aude un strigat: -ANDREWWWWWWW!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Varul ei sta morocanos la capul patului,chel si fara sprancene. -c** de ai...chelit? -Mama m-a ras in cap si din "greseala" mi-a luat si sprancenele. Ayame incepe sa rada.. -NU E AMUZANT!!!!tipa Andrew la ea. Fata se ridica din pat si in hohote de ras se duce la baie.Se imbraca intr-o rochita purpurie,isi pune o bentita de aceeasi culoae si merge la masa. Andrew isi aranjaza sprancenele false si peruca si o insoteste pe verisoara lui la masa. -Marie,ce avem azi?intreaba el Marie este servitoarea lor:inalta,slaba,cu un coc imens in crestet si niste gheare de fier la mani(NOTA:GHEARELE DE FIER A FOST IDEEA LUI MITZ) -Stapane Andrew,ce ai patit?intreaba femeia.De ce ti-ai pus peruca aia de nobil pe cap? Ayame incepe sa chicoteasca intr-un colt.Si-l imagineaza pe baiat ca judecator. -In aceasta dimineata avem papagal cu garnitura de portocale,continua Marie. Cei doi intorc capul catre o colivie eleganta.Peste tot numai pene de papagal. Marie:CE?!?AM AVUT BUGET LIMITAT!!! -Nu imi mai e foame.spun cei doi in cor si ies afara. Deodata se aude usa.Andrew intra in casa si zice: -Am uitat sa imi pun alta perua.:-L Revenind la Ayame... Ea se plimba in parcul central din Londra.Se gandeste la anii petrecuti cu varul lui....deja 15..atatia au trecut de la moartea parintilor ei...au fost papaciti de Falci in mediterana^^..... Glumeam....au avut o moarte asemanatoare cu cea a Titanicului.Intr-o croaziere s-au lovit de o stanca si nu au mai putut fi salvati.Ea se afla atunci cu Andrew si parintii lui in America,pentru a-si adopta o pisicuta... Deodata se izbeste de cineva: -Scuze,nu eram aici....isi cere iertare Ayame. -Dar unde erai?intreaba un baiat. Ayame isi ridica privirea.Ceea ce vede e pe departe cea mai frumoasa priveliste...Este...colegul ei,Johny...de care cred ca v-ati dat seama ca e indragostita. Johny:Hey!!!!Harry!! El o uita pe Ayame si se duce la amicul lui.Fata cade..dar o prietena ii vine in ajutor... Va urma.....
Cap 2-The New Classmate-RUSOAICA!!!
-Multumesc,Hana!Mereu imi sari in ajutor la timp... Hana este o fata slabuta,cu parul roz.putin cam timida.Dragostea ei secreta:Andrew. Multimea adunata se uita mirata.In centrul parcului:doua fete,una in bratele celeilalte,langa fantana.Desigur,lumea crede altceva. O fetita sin multime,speriata: -EWWWW!Sunt pe invers! Fetele pleaca,stanjenite de ceea ce s-a intamplat. Ajunsa acasa,Ayame se apuca de teme.Daca tot isi face temele,fata se gandeste sa isi si invete la alte materii.In camera domina pisicile.Mii de feline de plus,rosii albe,albastre,negre etc stau aruncate in tot dormitorul. Ayame adome pe caietul de matematica. A doua zi,Andrew o trezeste,cu un manual de istorie(in cap). Fata tipa si apoi: -COPILE!NU E FRUMOS SA LOVESTI O FATA CAND DOARME! Andrew ii raspunde sarcastic: -Ce conteaza?Hai!O sa intarziem la scoala... Cei doi coboara scarile,o iau prin hol,vreo 10 km prin gradina si asteapta autobuzul spre scoala. Ajunsi in curtea scoli,verii se despart: Andrew:clasa 7C,Ayame:clasa 6B. Dupa primele ore plictisitoare,la cantina scolii.Hana,Ayame,Andrew si amicul lui Denis stau la masa. Cantina,una obisnuita:multe mese si o mancare de iti vine rau de la ea. Andrew nici nu se atinge de mancare.Sprancenele false incp sa cada,scotand la iveala cateva fire abea crescute. -Ce-i cu tine?Anjaza-ti sprancenele!ii ordone Ayame. Denis incepe sa rada gomotos. -Nu e de vina vreun test?Intreaba Hana. Denis le raspunde: -Da,unu' la rusa!!!si isi continua rasul isteric deja. -La rusa?Dar nu faceti rusa! -Da,dar avem...baiatul se uita in jur si incepe sa strige:ANDREW E INDRAGOSTIT DE RUSOAICA NOUA!!! Andrew pleaca furios cu ochii in lacrimi.Incepe melodia ,,Si baietii plang cateodata"El se plimba hai-hui prin scoala scoala,fara sa-si dea seama c** zboara timpul.Se opreste in fata clasei de teatru(in care se fac repetitii pentru piesa ,,Visul unei nopti de vara"de Shakespeare)si se sprijina de peretele dintre clasa si sala de spectacole.Imediat cade pe un tobogan dintr-o trapa secreta. Se trezeste intr-o inapere din cristale cu o padure adevarata.Mii de zane si spiridusi zboara si amenajaza ,,padurea de cristal". Cea mai rapida zana striga: -OBERON! Va urma....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:17 am
Hmm..este dragutza, dar mai exerseaza biggrin ...macar tu ai ceva maginatie smile ) yo nu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:29 am
macar cuiva ii place whee heh..sper sa mai fac cateva capitole macar sa fac 12.Arigato minna heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:32 am
si eu vreau sa stiu continuarea biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:33 am
pey..de-abia ieri am terminat al 2-lea capitol...va voi pune poze cu personajele...continoarea...secret wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 5:32 am
poi si cand mai continui..hay nu ne mai tne atata in suspans xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 5:53 am
mia fost lene sa citesc xD da o sa o fac mai incolo da sunt sigur k e tare smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 6:35 am
aiulia_kitty poi si cand mai continui..hay nu ne mai tne atata in suspans xD E destul de dificil pt ca nu prea am timp...dar promit ca pana la sf sapt termin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 6:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 7:10 am
e tare da poate suna mai bine cu Stefan in locu lu ANDREW =))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 9:31 am
wizz_a52 e tare da poate suna mai bine cu Stefan in locu lu ANDREW =)) HEY!ACTIUNEA SE PETRECE IN ANGLIA!SI Andrew e mult mai dramatic...oricum nu o sa aibe prea mari sanse cu rusoaica.....ups.....am scapat ceva? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 11:37 pm
un nume bun era William =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 12:16 am
wizz_a52 un nume bun era William =D xp naspa...in primul rand am un amic pe care il cheama Andrei..Andrew e sosia lui in fanfic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|