|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:23 am
Ok imi e tare mila de forumul asta deci o sa va "stimulez" sa va puneti pe postat...
Deci vreau sa vad cat de activi puteti fii . Eu voi intra pe guild zilnic si in 2 saptamani voi da un GRUNNY celui mai activ membru!
ATENTIE!!!!! Daca numai un membru sau 2 sunt activ si se intrec in posturi, nu va primi nici unul grunny-ul. Trebuie sa vad ACTIVITATE pe forum...
Activitate consta in -aducerea a noi membrii -creearea a noi threaduri interesante -ajutarea altor membrii -participarea si postarea in threaduri wahmbulance wahmbulance wahmbulance NO SPAM wahmbulance wahmbulance wahmbulance Deci incepand de azi , Sambata 2 februarie pana in 2 saptamani FITI ACTIVI!!!!!!!!!!!!!~!~!~!~!!!~~~!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:29 am
Eu ma pus pe postat biggrin ..Ce mijloace folosesti pentru a face lumea mai activa smile ) premii!!!YEE!!! biggrin ...Hmmm ca sa fiu sincera eu nu prea mai gasesc romani care sa nu fie in guild...Si stii ma gandesc sa trimiti pm-uri la toti membri ca sa fie mai activi...un adevarat concurs biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:35 am
Hmm uite c** facem daca trimiti tu pm-uri la toti membrii sa fie mai activi iti vine o sansa in plus sa castigi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:40 am
oky biggrin ..eu chiar vreau un gurnny smile )
*Ma doare mana de atata scris, nu cred ca reusesc sa trimit la toti si chiar daca trimit am vazut ca sutn multi cu mult maimutl eposturi ca mie, dar in principal concursul acesta nu vrea dacat sa atraga omanii sa fie mai activi , nu altceva...cred*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:51 am
misto o sa postez da nu am nevoie de grunny sunt destui care au nevoie de ceva bani in plus razz bv stefy ai initiativa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:01 am
Steffy nu trimit la toti pmuri nu mai pot X(X( AAA si am o intrebare dupa c** probabil stiti am mai avut un cont cre a fost hackat(poveste lunga) se num jugendfrei o sa se puna si posturile de pe ala ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:04 am
hey...ma pun si eu pe postaat.....cred ca as face ceva daca iau grunny-ul 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:06 am
In sfarsit un aprticipant ina fara de mine si wizz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:08 am
aiulia_kitty In sfarsit un aprticipant ina fara de mine si wizz blaugh lol eu nu particip >.> nu vreau nam nevoie de grunny am destule razz va las pe voi da tot o sa postez razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|