Welcome to Gaia! ::

Reply Romania
Prima zi...

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

XxI_PuRpLe_CaRaMellxX

PostPosted: Sun Jan 06, 2008 12:03 pm

Prima zi pe gaia la voi c u m a fost xD?
Eu una am fost primita chiar politicos...nu`mi zicea nimeni n00b sau mai stiu eu c u m...ba chiar mi`am facut multi prieteni si culmea ca toti erau bogati si nu ia deranjat sa bage in noob la prieteni *chiar daca unii voiau sa faca maximul* altii au vorbit foarte frumos O.o
Nu ca akm c u m intri undeva numai "look at that noob the king/queen of noobs" cam asa patesc majoritatea si pe mine ma tentat intr`un timp sa`i fac asa,dar ma`m abtinut stiind ca nu am patit`o niciodata biggrin doar la cei care chiar vroiai cearta cu aceia chiar nu ma puteam abtine twisted trebuiau sacrificati xD
Acum nu mai am ce sa comentez ma`m obisnuit prea mult,dar poate ca altii au fost primiti mai necivilizat mai ales daca sa`u inscris acum arrow desii nu doresc nimanui asta xD
Astept sa vad si alte exemple de prim-zii pe gaia desii deja ma gandesc ca nu or sa fie prea placuta unele >.<
PostPosted: Sun Jan 06, 2008 12:05 pm

prima zi am primit un mythic hair si un superior form xd

wizz_a52

XxI_PuRpLe_CaRaMellxX

PostPosted: Sun Jan 06, 2008 12:07 pm

wizz_a52
prima zi am primit un mythic hair si un superior form xd

Oh o.o atunci e clar ca esti o fire prietenoasa dak ai primit chiar din prima zii 3nodding
PostPosted: Sun Jan 06, 2008 12:10 pm

poi se poate spune si asta lol
eu eram un noob si jumatate imbracat in starter boxeri si a venit una si mia dat itemele , desigur dupa ce am bagat vrajeala Made In ROMANIA
si imi place sa ajut pe oamenii de treaba

wizz_a52

XxI_PuRpLe_CaRaMellxX

PostPosted: Sun Jan 06, 2008 12:12 pm

wizz_a52
eu eram un noob si jumatate imbracat in starter boxeri si a venit una si mia dat itemele , desigur dupa ce am bagat vrajeala Made In ROMANIA

Se vede^^"
Oricum eu zic sa`i lasam si pe altii sa ne povesteasca c u m a fost prima lor zii,tare mi`as dorii sa posteze toti ._. nu de alta,dar macar sa ridicam guild`ul in sus ^_^
PostPosted: Sun Jan 06, 2008 12:14 pm

SayuriHaruhi
wizz_a52

Se vede^^"
Oricum eu zic sa`i lasam si pe altii sa ne povesteasca c u m a fost prima lor zii,tare mi`as dorii sa posteze toti ._. nu de alta,dar macar sa ridicam guild`ul in sus ^_^

haha eu am incercat mai demult da degeaba.....

wizz_a52

XxI_PuRpLe_CaRaMellxX

PostPosted: Wed Jan 09, 2008 9:25 am

Pana la urma chiar ar trebui sa facem chat >.<* daca nimeni nu posteaza...si mereu sunt online membrii..dar bate vantul pe aici sweatdrop
PostPosted: Wed Jan 09, 2008 9:29 am

Prima zi.............
Pai prima zi am postat in forum cam toata ziua si am luat niste haine mai decente xD Apoi am descoperit Towns si acolo am primit destul de multe donatii...Primul meu MC a fost un Dark star xD

iI RedDog Ii

reddrake
Crew

PostPosted: Fri Jan 11, 2008 12:21 pm

Intai si intai vreau sami cer scuze k postez asa de tarziu ... dar am venit inapoi de la Deva vineri dupamiaza ...
Ei , sa ma alatur si eu smile

Paaaai , eu in prima zi , am facut questurile , am luat itemele , am vandut to ce nu aveam nevoie si miam cumparat red flame pants si shirt si pentru o vreme foloseam slapi de incepator (inca nu miam schimbat stilul sau culoarea parului , chiar dak spun multi ca lor nu le place sau nu se potriveste culoarea albastra la nickname-ul meu sau chestii din astea)...
Mai mult am incercat sa ma joc , sa fac cat mai multi bani ... chiar daca am venit pe gaia mai mult de un an , pai nu toti erau politicosi ...

incat ce priveste ajutorul pentru incepatori nam primit nici macar 200g la inceput ... nici macar un daily chance item >.>
deci eram pe cont propriu ... chiar dak imi faceam prima oara cativa prieteni , se gandeau sa ma ajute , dar dupa ce le raspundeam la intrebarea de unde sunt , imi spunea k nu ma ajuta doar dak is din franta sau polonia ...

chiar dak imi faceam alti prieteni pe care nu ii interesa k is din Romania , ma supara faptul k abia ii vedeam online si dupa ce se adunasera vreo 50 de genul acela , am fost atent cateva zile , si dupa ce nu iam vazut pe nici unu , iam sters din lista pe majoritatea ...

anyway , ma cam bucura faptul sa vad , k macar unii primesc ajutoare la inceput ( fapt pentru care va cam invidiez razz smile 4laugh
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 12:37 pm

da stiu ce bulan pe mine xd

wizz_a52

Ametist_Shadow

PostPosted: Sat Feb 02, 2008 1:38 am

prima zi...din cate imi amintesc stateam mai mult pe forum a Summer festival rofl dadeam bump..aruncam cu baloane..dar...greseala mea si a unei prietene a fost ca am intrat la Gambino sweatdrop Mi-am facut avatarul mai decent si..nimic special
PostPosted: Sun Feb 03, 2008 10:57 am

Prima zi a fost destul de dragutza..primul meu cont s-a numit dennise_rock
bun..acum e blocat smile )
Am fost primita destul de bine..mi-am facut cativa prieteni...

MichiyoAsayo

I Toxic Truly I

PostPosted: Mon Feb 04, 2008 5:23 am

In prima zi aratam ca o nooba la propriu nu stiam mai nik ce sa fac..dar apoi ca incepem sa stau dn ce in ce maimulte am aflat xD
Reply
Romania

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff