|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 11:39 am
Lol..toti mergem al scoala(k doar nu suntem analfabetzzi)...Deci c** vi se pare?Ca sa fiu sincera schoala e o chestie cretia unde tzi se dau note dupa cat jtii pe moment nu pentru cat cunosti la modul general...jid ak nu-ti palce o materie si phrofhu`vede asta incepe sa-tzi dea note mici..lol yo urasc matematica ..GAH!Ador restul materiilor..paote mai putzin fizik k e greu ji nu mai intzzeleg nimic! Ma rog imi iese doar o medie de noua(la mate) Xd, voua?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 2:28 pm
Mie nu-mi place scoala(liceul) Imi merge cam greu la scoala , in clasa a 12 ... mai toata lumea ma tot bate la cap sa invat pt examenele de bacalaureat ... dar ii cam naspa ... noetele nam ce zice ... cand iau nota buna cand una normala ... well , in termen de favoriti , materia mea favorita e engleza si germana biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 12:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 6:45 am
Wha scoala...are si partea ei buna *nu ma intrebati care e neutral * dar pur si simplu urasc matematica in special geometrie...nu inteleg c** poate sa fie asa de grea .__. Partea buna e ca uneori inveti lucruri noi si folositoare si ca iti faci noi prieteni,partea rea este ca la unele materii iei note mici si iti faci si noi dusmani >.<* Pe scurt...asa si asa imi place scoala...o ador mai pe la inceputul lui iunie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 1:33 am
Ei bine...scoal e si ea buna la ceva....nu ca mi-ar place dar...daca nu exista scoala eram analfabeti.Nu stiam sa scriem,sa citim,sa ne exprimam...deci e nevoie de scoala sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 11:09 am
Yo stiu...E destul de bine...e plictisitor....ma duc doar pt pauze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:04 pm
Oooof daca as fi stiut in liceu cate stiu acum, ce frumos ar fi fost. Oricum, a fost marfa si asa, dar se putea muuuult mai bine. =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 8:17 am
well facultatea e mai mijto decat liceul, cel putin in cazul meu. fac japoneza si engleza. numai astea ma intereseaza. dc nu impun profii prezenta 100%, nici nu ma obosesc sa frecventez anumite cursuri. frecventez numai ce ma intereseaza. engleza si japoneza xd adik max 10 ore pe saptamana. deci e asa si asa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|