|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 12:21 pm
Rasykit savo klausomas grupes, ju zanra... Diskutuokit apie megstama grupe, apie megstama zanra... Dalinkites muzika ir informacija apie ja. Tik viska darom tvarkingai, perdaug nevazioujant ant nemegstamo zanro. Linkiu linksmai praleisti laika cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 12:25 pm
Po truputi pradesiu as. Megstamiausi mano muzikos zanrai butu Gothic Metal ir Symphonic Metal. Grupes, kuriu klausau: Within Tempatation, Nightwish, Tristania, Penumbra, Dreadful Shadows, Lacuna Coil ir dar keleta kitu. Ne pries ir kiti metalo bei roko zanrai.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 2:34 am
Na man labai patinka punkrockas tada j-rock, kai kurie popso gabalai..na seip negaliu pasakyt kad nera nemegstamu zanru - jei gera daina..tai ir gerai..tik sunku butu apibudinti kas man gera daina - manau svarbiausia kad mane uzvestu..ar "pakutentu" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 2:54 am
Na as esu tolerantiskas visokiai muzikai, ant nieko navaziuoju, bet man popsas ir komercine muzika niekada nepatiko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 2:08 pm
Na, man patinka metalas ir zinoma rokas. Roko zanrai patinka beveik visi. O patinkantys metalo zanrai yra Melodic Death Metal, Nu Metal ir Gothic Metal. Na o grupes butu KoЯn, System Of A Down, Slipknot, Scar Symmetry ir Metallica. Tiek informacijos gal uzteks... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 5:42 am
hmm.. Hardrock, Punk-rock, pop-rock.. zdz, rock, metal, =]P, o Grupes: S.O.A.D, Linkin Park, Nickelback, Papa Roach, Sr-71, Breaking Benjamin, Billy Talent, Evanescence, Skillet, P.O.D, The Red Jumpsuit Apparatus, Thousand Foot Krutch, Take that, Brian Adams, Nightwish, within temptation... =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 9:59 am
Klausau Korn, Marlyn Manson, Rob Zombie, Thousand Foot Krutch, Linkin Park, Good Charlotte, Limp Bizkit ir t.t.
zanrai daugiausia rokas ir metalas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 1:09 pm
Teramun, rašei, kad tau patinka Nightwish. kaip tau nauja vokalistė? aš tai ja labai nepatenkinta... visą grupę sugadino sad man taip patino senosios balsas... Dabar Nightwish'ai skamba daug blogiau... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 1:20 am
As gabalu su nauja vokaliste girdejau tik viena sweatdrop Tad nelabai galiu lyginti. Man senieji ju gabalai visai patinka, tad gal negadinsiu sau ispudzio cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 12:54 am
tai ir negadink, nes aš netyčia aptikau su ta nauja dainų, dar perdainuotų senų ir labai nusivyliau... o dar brolis žadėjo bilietus i jų koncą padovanoti gimtadienio proga... net nežinau ar noriu confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 12:58 am
Na, manau, as i Nightwishu konca vistiek varyciau. Symphonic Metal!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 8:37 am
na gal tu teisus... tik kad iš to "Symphonic Metal" nedaug liko... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 11:25 am
Na, dar viena Symphonic Metal grupe galiu ivardyt, kuri yra visai nebloga - Nemesea
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 6:02 am
tokios nesu girdėjusi... gal gali pasakyti kokią gerą dainą jų?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 10:24 am
Sudetinga isskirt, nes ju albume dainos viena su kita susietos. Visa albuma reikia klausytis. Albumas vadinasi Mana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |