|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 12:56 am
Ok , deci mie imi place animeurile foarte mult , banuiesc k si unora dintre voi le place ...Acum , k avem mai multi membrii , ma gandeam sa reincerc un topic mai vechi , care nu prea avut reply-uri din cauza k era inactiv guildul si erau si mai putini membrii...
As vrea sa stiu la ce anime va-ti uitat , va uitati si sa-mi recomandati (mie sau altora) cateva animeuri sau sa va spuneti parerea despre un anime dak l-ati vazut
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 12:57 am
In orice caz nu am vazut cate ai vazut tu wink
Eu stiu numai astea populare gen Naruto , FMA , etc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 12:59 am
Ok , am sa incep eu ...
Well , here is my LITTLE list (lemme know if someone else has a longer list) xd :
Sailor Moon Captain Tsubasa Dragonball + Dragonball Z Digimon (1-2-3-4) Monster Rancher Pokemon Rurouni Kenshin** Wedding Peach Shin Chan Ojamajo Doremi Duel Masters Shaman King Kamikaze Kaitou Jeanne Yu Yu Hakusho Nerima Daikon Brothers Ghost Stories Megaman NT Warrior Yu-Gi-Oh + Yu-Gi-Oh GX Detective Conan*** Slayers Humanoid Kikaider* Kaleido Star Sadamitsu the Destroyer** Arc the Lad Ranma 1/2 Inuyasha*** N Force Racer Wild ARMs -Twilight Venom** Full Metal Panic Full Metal Alchemist** Great Techer Onizuka One Piece** Kamichu Spirited Away Princess Mononoke Trigun Blue Gender Cowboy Bebop D.I.C.E. Spiral Kiddy Grade Naruto Naruto Movie 1 - Ninja Clash in The Land of Snow Naruto Movie 2 - Great Clash! The Illusionary Ruins at the Depths of the Earth Samurai Champloo The Melancholy of Suzumiya Haruhi Love Hina Sumomo mo Momo mo Zero no Tsukaima + Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi Onegai Twins Makai Senki Disgaea Azumanga Daioh Eiken Puni Puni Poemy Iketeru Futari Amazing Nurse Nanako Inukami! Usagi-chan de Cue Hand Maid May Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan Ichigo 100%+OVA School Rumble+2nd Semester Shakugan no SHANA Amaenaideyo!! + Amaenaideyo!! Katsu!! Death Note FLCL (furi kuri) He Is My Master I'm in Love With My Little Sister Guardian Hearts Futakoi + Futakoi Alternative Kage Kara Mamoru! Binchotan Chobits 2x2=Shinobuden (Ninin Ga Shinobuden) D.N.Angel Hidamari Sketch Rozen Maiden + Rozen Maiden Traumend + Rozen Maiden Ouverture(OVA) Lamune+DVD special Muteki Kanban Musume Green Green TV Green Green OVA Midori no Hibi Happy World! OVA Kamisama Kazoku Hellsing + Hellsing Ultimate OVA (1,2) Tenchi Universe Tokimeki Memorial ~Only Love~ Tonagura! REC Potemayo Seto no Hanayome Shijou Saikyou no Deshi Kenichi Fruits Basket Lucky Star High School Girls Ikkitousen: Dragon Destiny+Special Battle Programer Shirase Mahou Sensei Negima Steel Angel Kurumi Steel Angel Kurumi Zero OVA Steel Angel Kurumi 2nd Season Onegai Teacher DearS FullMetal Panic? Fumoffu Galaxy Angel Fate Stay Night Golden Boy Colorful Futari Ecchi
Naruto Shippuden(40) Pani Poni Dash!(14) Popotan(1) Love Hina Again(1) The SoulTaker(1) Hayate the Combat Butler(6) Nurse Witch Komugi(3) Mai HiME(2) Bleach(109) Tsukuyomi ~Moon Phase(3) Chokotto Sister(14) Negima?!(17) Ground Defense Force! Mao-chan(1) Lovely Complex(1) To Heart(1) To Heart Remember My Memories(2) ToHeart2(1) Clannad(1) Doujin Work(1) Sola(1) Aizu Pure(1) Shakugan no Shana(7) Gakuen Alice (12) Mahoromatic (4) Final Approach (2) Neon Genesis Evangelion(13) Excel Saga(5) Black Blood Brothers(3) Karin(12) Love Love?(2) Sayonara Zetsubo Sensei(12) Pita Ten(7) Shuffle!(2) Girls Bravo(2) Full Moon Wo Sagashite(2) Kujibiki Unbalance(10)
cele cu * sunt animeuri la care mam uitat , dar intre timp am pierdut interes in ele
dar apropo , cele de la Kamichu in sus leam vazut de acum un an pana la acum vreo 12 ani (cel mai vechi fiind Sailor Moon)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 1:02 am
ok cred ca am vazut 20% din lista aia xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 1:42 am
Glumesti? am vazut mai multe decat ai pus tu pe lista >.> chiar si unele care se confunda cu Kiddy Grade sau Shaman King...inca nelansate... Btw,nice topic rolleyes macar de ar posta mai multi ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 2:01 am
btw , could you please post some anime you've seen? question nu ca ar fi important , doar asa , eu is mereu curios ce fel de anime au vazut altii , si chiar ma bucur sa aud , k cineva pe care cunosc , a vazut mai multe animeuri decat mine 3nodding whee blaugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 2:39 am
cunosteam pe unu care a vazut peste 200 de animeuri :O si mia dovedit avea un fel de program care arata ce avea el pe dvduri nu mai tin bine minte xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 9:29 am
Am terminat ink un anime azi X3
Pani Poni Dash , desu nya X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 1:41 am
Pey eu am vazut destule animeuri..dar nu prea multe...oricum eu iti recomand Angel Sanctuary...nu e un anime...sunt 3 OVA-uri care promoveaza manga-ul dar sunt tari rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:02 pm
Dude... That's a long a$$ list. N-am vazut destule dintre ele... dar ce n-ai tu in lista aia este Gundam Wing. <333 Sau oricare dintre titlurile Gundam. Go see them!!! They seriously rock.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:03 pm
wow corect Bleach TREBUIE vazut wink pacat ca lui red nu ii mai merge netul el este unul din cei mai activi membrii sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:06 pm
O da, Bleach. Don't get me started. Sunt la zi cu toate episoadele si d'abia astept sa-l vad pe urmatorul. :3
Ah, nu stiam. Oricum, cand o sa revina, presupun ca o sa fie bucuros ca ii mai traieste thread-ul. =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:03 am
Bine k voi vorbiti despre aniemuri si eu sunt pe langa rau =)) adica stu doar episoade vazute pe youtube a la mine in orash nu am aminax sau alt canal cu anime crying crying crying ....Asa naruto, inuyasha, hight school girl..hmm si stiu ca atuncic and eram mai mica pe tvr1(parca) era sailor moon xD xD xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:28 am
aiulia_kitty Bine k voi vorbiti despre aniemuri si eu sunt pe langa rau =)) adica stu doar episoade vazute pe youtube a la mine in orash nu am aminax sau alt canal cu anime crying crying crying ....Asa naruto, inuyasha, hight school girl..hmm si stiu ca atuncic and eram mai mica pe tvr1(parca) era sailor moon xD xD xD atunci iti recomand Air Tv,Death Note,etc..pe-astea doua ti le dau eu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |