|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:32 pm
Unde ati plecat fratilor nu mai e nimeni pe aici ... am ramas singurel gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:04 pm
am plecat in spania la cules de lamaie . rofl rofl ... da vorbind serios la cati membrii sunt sa fie asa putine threaduri e cam pacat >.> ca ma cam limiteaza spatiu in care pot sa postez in concordanta cu intelectul meu ... deci ma intelegi ? rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 2:31 am
si pe mine nu mai luat stii ca imi plac capsunile XD
pai asta se intampla cand cauti romani la intamplare si le dai invitati ca doar vreo 3-4 sunt activi o.0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 12:50 am
Mda... actually dak ma gandesc bine nici voi nu ati fost prea activi , but anyway ... eu in timpu saptamanii is ocupat cu scoala si is plecat de acasa , macar in timpu vacantei sa incercam sa fim un PIC mai activi , ok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 12:53 am
Haha eu sunt nou pe aici da Reddrake si Draxx ma stiu xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 1:40 am
reddrake Mda... actually dak ma gandesc bine nici voi nu ati fost prea activi , but anyway ... eu in timpu saptamanii is ocupat cu scoala si is plecat de acasa , macar in timpu vacantei sa incercam sa fim un PIC mai activi , ok? si c** sugerezi sa fiu activ cand nimeni nu posteaza ... vrei sa vorbesc de unu singur rolleyes iReikko - salutare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 2:17 am
I Draxx I reddrake Mda... actually dak ma gandesc bine nici voi nu ati fost prea activi , but anyway ... eu in timpu saptamanii is ocupat cu scoala si is plecat de acasa , macar in timpu vacantei sa incercam sa fim un PIC mai activi , ok? si c** sugerezi sa fiu activ cand nimeni nu posteaza ... vrei sa vorbesc de unu singur rolleyes iReikko - salutare wink pai , nu era numai o faza k eu postam cateva mesaje si din cand in cand mai posta si cell ... app , cand ai spus ca nici eu nu vb , era chiar din acelasi motiv , nu aveam chef sa vb singur pe forumul guildului (iarasi)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 4:05 am
reddrake I Draxx I reddrake Mda... actually dak ma gandesc bine nici voi nu ati fost prea activi , but anyway ... eu in timpu saptamanii is ocupat cu scoala si is plecat de acasa , macar in timpu vacantei sa incercam sa fim un PIC mai activi , ok? si c** sugerezi sa fiu activ cand nimeni nu posteaza ... vrei sa vorbesc de unu singur rolleyes iReikko - salutare wink pai , nu era numai o faza k eu postam cateva mesaje si din cand in cand mai posta si cell ... app , cand ai spus ca nici eu nu vb , era chiar din acelasi motiv , nu aveam chef sa vb singur pe forumul guildului (iarasi) eu cand am venit in guild cell a plecat dupa putin timp XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 10:53 am
I Draxx I reddrake I Draxx I reddrake Mda... actually dak ma gandesc bine nici voi nu ati fost prea activi , but anyway ... eu in timpu saptamanii is ocupat cu scoala si is plecat de acasa , macar in timpu vacantei sa incercam sa fim un PIC mai activi , ok? si c** sugerezi sa fiu activ cand nimeni nu posteaza ... vrei sa vorbesc de unu singur rolleyes iReikko - salutare wink pai , nu era numai o faza k eu postam cateva mesaje si din cand in cand mai posta si cell ... app , cand ai spus ca nici eu nu vb , era chiar din acelasi motiv , nu aveam chef sa vb singur pe forumul guildului (iarasi) eu cand am venit in guild cell a plecat dupa putin timp XP lol , aici ai gresit , pt k nu a plecat , ci a fost banat din motive nici de el stiute razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 3:41 am
reddrake I Draxx I reddrake I Draxx I reddrake Mda... actually dak ma gandesc bine nici voi nu ati fost prea activi , but anyway ... eu in timpu saptamanii is ocupat cu scoala si is plecat de acasa , macar in timpu vacantei sa incercam sa fim un PIC mai activi , ok? si c** sugerezi sa fiu activ cand nimeni nu posteaza ... vrei sa vorbesc de unu singur rolleyes iReikko - salutare wink pai , nu era numai o faza k eu postam cateva mesaje si din cand in cand mai posta si cell ... app , cand ai spus ca nici eu nu vb , era chiar din acelasi motiv , nu aveam chef sa vb singur pe forumul guildului (iarasi) eu cand am venit in guild cell a plecat dupa putin timp XP lol , aici ai gresit , pt k nu a plecat , ci a fost banat din motive nici de el stiute razz Asta eu nu stiam neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 5:31 am
hmmacum ca sa fiu sincera cred ca sutnem estul de activi sisi acest subiect a fost epuzat..omg..fratilro de ce nu va ocupati si voi putin de forum?!?mozzylor ce asteptati?!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |