Welcome to Gaia! ::

Reply Cosul de Gunoi
Questing for [you] Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Help ?!?!
yes
75%
 75%  [ 9 ]
no
25%
 25%  [ 3 ]
Total Votes : 12

wizz_a52

PostPosted: Wed Nov 28, 2007 4:59 am

Questing for [you]

User Image

Description:Scopul acestui thread este ca membrii care doresc(ai acestui guild) vor pune mana de la mana pentru a ajuta questu unui membru

Conditii:Trebuia sa dovedesti k ai donat cel putin 30k in gaia (print screen va rog)

Reguli:Nu cersiti/Nu vorbiti vulgar/Respectati ceilalti membrii/Asteptati-va randul/Purtati-va frumos si incercati sa fiti de ajutor/Donati

Mods

Wizz
Draxx
Cell Knight

User Image
PostPosted: Wed Nov 28, 2007 7:24 am

da ce so deschis? a chestia aia credeam ca un magazin de bere ca nu mai prindeatzi nik pe acolo pirate

BaJuLa94

Fashionable Millionaire

8,300 Points
  • Millionaire 200
  • Ultimate Player 200
  • Dressed Up 200

Cell Knight
Captain

PostPosted: Wed Nov 28, 2007 2:19 pm

Hm... Tot nu pricep cu ce scop este facu concursul asta. Fi si tu mai explicit. twisted
PostPosted: Thu Nov 29, 2007 3:35 am

Quote:
Description:Scopul acestui thread este ca membrii care doresc(ai acestui guild) vor pune mana de la mana pentru a ajuta questu unui membru

donam in fiecare luna pt questu unui membru (quest=item/avatar pe care un membru si-l doreste)

wizz_a52

moved or moving
Crew

PostPosted: Thu Nov 29, 2007 3:58 am

Cell Knight sa fiu eu mai explicit pt el:

Uite deci in fiecare luna cineva mai activ sau alceva o sa fie ajutat de tot guildu sa isi ia un item mai scump ca de exemplu

sa zicem ca luna asta e wizz XD si el vrea un mc...nu stiu care da sa fie max 60k(sa zicem poate fi mai mult sau mai putin depinde de cat de bucurosi o sa fiti sa donati) atunci noi astia din guild o sa strangem bani pt el si asa luna viiotare alcineva urmeaza ... oricum eu sunt bucuros sa ajut da dupa ce ajut pe cineva care presupun ca a fost hackuit crying

uite si donatile sa demonstrez ca am peste 30k wink
http://www.gaiaonline.com/journal/journal.php?mode=view&post_id=15385549&u=6663574
PostPosted: Thu Nov 29, 2007 2:32 pm

I Draxx I
Cell Knight sa fiu eu mai explicit pt el:

Uite deci in fiecare luna cineva mai activ sau alceva o sa fie ajutat de tot guildu sa isi ia un item mai scump ca de exemplu

sa zicem ca luna asta e wizz XD si el vrea un mc...nu stiu care da sa fie max 60k(sa zicem poate fi mai mult sau mai putin depinde de cat de bucurosi o sa fiti sa donati) atunci noi astia din guild o sa strangem bani pt el si asa luna viiotare alcineva urmeaza ... oricum eu sunt bucuros sa ajut da dupa ce ajut pe cineva care presupun ca a fost hackuit crying

uite si donatile sa demonstrez ca am peste 30k wink
]http://www.gaiaonline.com/journal/journal.php?mode=view&post_id=15385549&u=6663574

Ok...

Cell Knight
Captain

Dydy The Gimnast

PostPosted: Mon Dec 17, 2007 8:39 am

n-am inteles sweatdrop adik sa zicem k eu imi doresc aquatica...si ceilalti membri mi-o cumpara?sau c?
PostPosted: Mon Dec 17, 2007 11:14 am

dak e asa qm am spus eu eu vreau un aquatica

Dydy The Gimnast

I Draxx I

PostPosted: Tue Dec 18, 2007 4:14 am

asa este da atata timp cat guildul e inactiv eu nu am de gand sa cumpar nimik..ce sa fiu singuru care dau bani rolleyes
PostPosted: Sat Dec 22, 2007 1:14 am

Ce sa facem asa sunt romanii lenesi xD

Draxx intra pe mess de cand nu ai mai intrat?

iReikko

power2go3

PostPosted: Mon Dec 24, 2007 12:27 am

E careva online?
PostPosted: Mon Dec 24, 2007 12:34 am

da , eu is

reddrake
Crew

iReikko

PostPosted: Wed Dec 26, 2007 12:23 am

Si eu biggrin
PostPosted: Sat Jan 05, 2008 11:12 am

si eu sutn online..lol nu cred ca am donat 30k..lol...cam mult nu crezi?lols tiu ca tu esti sooper de gshca si donezi,dar paote nu sunt toti asa..
uh..scopul acestui topic este ca sa donam golzi pt cei care au nevoie(cred) da sa nu donam daca nu am doant inca 30k?lol nu mai inteleg nik :-/

jugendfrei

XxI_PuRpLe_CaRaMellxX

PostPosted: Sun Jan 06, 2008 10:17 am

aiulia_kitty
si eu sutn online..lol nu cred ca am donat 30k..lol...cam mult nu crezi?lols tiu ca tu esti sooper de gshca si donezi,dar paote nu sunt toti asa..
uh..scopul acestui topic este ca sa donam golzi pt cei care au nevoie(cred) da sa nu donam daca nu am doant inca 30k?lol nu mai inteleg nik :-/

Aici e vorba sa ne ajutam reciproc unul pe altul...adica dak un user isi doreste ceva ceilalti pun cap la cap bani si doneaza,cam asta ar fii rolul dar trebuie sa stii si cui sa`i donezi..sau daca acesta te va ajuta cand vei avea nevoie >.> cam acesta ar fii rostul topicului...desii ma indoiesc profund ca o sa functioneze talk2hand
And o.o doh si eu sunt online mai mereu...dar maine cand incepe scoala rolleyes nu o sa mai fiu chiar mereu xD
Reply
Cosul de Gunoi

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces