|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:39 pm
Postati si voi aici jocurile pe care le mai jucati inafar de GaiaOnline.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:01 pm
smile MS man. Joc si eu AventureQuest, dar inca nu iam dat de cap la jocul ala, nu stiu ce trebuie sa faci, doar poti sa te lupti cu alti roboti.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:03 pm
Chiar nu stiu daca se numeste AdventureQuest sau MechQeust, nam mai intrat de mult si daia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:03 pm
roboti? tu vorbesti despre MechQuest si sincer cam asa e ca este nou deabia iesit ^^ da poti sa te antrenezi sau sa te duci sa lucrezi la politie , pizzerie si faze dastea biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:06 pm
I Draxx I roboti? tu vorbesti despre MechQuest si sincer cam asa e ca este nou deabia iesit ^^ da poti sa te antrenezi sau sa te duci sa lucrezi la politie , pizzerie si faze dastea biggrin Ce poti sa lucrezi la pizzerie in MechQuest sau e la AdventureQuest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:18 pm
tot ce am zis acolo e in MQ .
AQ este in trecut ... sabi, monstri faze dastea DF este cam lafel ca AQ numai ca e mai nou(chiar daca are grafica mai misto multi prefera AQ c** ar fi eu) MQ este in viitor ... cu tot felu de roboti, sabi laser si tot felu de slujbe dastea Politist , Livrezi Pizza si in curand Medic si alte dastea care nu stiu eu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:20 pm
I Draxx I tot ce am zis acolo e in MQ . AQ este in trecut ... sabi, monstri faze dastea DF este cam lafel ca AQ numai ca e mai nou(chiar daca are grafica mai misto multi prefera AQ c** ar fi eu) MQ este in viitor ... cu tot felu de roboti, sabi laser si tot felu de slujbe dastea Politist , Livrezi Pizza si in curand Medic si alte dastea care nu stiu eu ^^ Aha... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 7:57 pm
jucam pe: dragon fableun cacat de club penguin acuma ma chinui sami iau ban acolo la naiba acolo dak am zis ******** ......BAN U ACC IS BANED FOR 24 H U SAID ...... battleon si nam apucat sa mai joc mech quest ca in ziua aia o disparut virusii de pe gaia si la df si battleon rupeam stilu cu hackurile twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 4:03 am
lafel k draxx doar pe battleon neam intalnit nu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 5:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 2:09 pm
Oly-G daca va place strategia jucati imperia..... smile smile smile http://statika.imperiaonline.org/ Stiu jocul asta... nu prea imi place, nu il pricep.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 11:53 am
Cell Knight Oly-G daca va place strategia jucati imperia..... smile smile smile http://statika.imperiaonline.org/ Stiu jocul asta... nu prea imi place, nu il pricep. pacat ca e un joc super fain daca ai timp merita jucat biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 2:10 pm
Oly-G Cell Knight Oly-G daca va place strategia jucati imperia..... smile smile smile http://statika.imperiaonline.org/ Stiu jocul asta... nu prea imi place, nu il pricep. pacat ca e un joc super fain daca ai timp merita jucat biggrin biggrin biggrin Eu sunt un fan al jocurilor de strategie... dar pe ala inca nu am priceput c** sa il joc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |