|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:11 am
pai ma gandeam daca tot nu face nimeni nimic pe aici sa mai vedem si noi ceva interesant ce isi cumpara "bogatasii" de pe aici razz
asa ca apucati-va de treaba ;' ) si daca merge treaba poate o sa postez si eu cateva .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:18 am
In ultimul timp nam mai luat avi art... astept sa mi se faca profilul
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 2:51 pm
Cell Knight In ultimul timp nam mai luat avi art... astept sa mi se faca profilul cam scumpe alea bune ... hai ca ma apuc eu sa postez cateva opere cumparate ;' )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 2:54 pm
eternal_alone Cell Knight In ultimul timp nam mai luat avi art... astept sa mi se faca profilul cam scumpe alea bune ... hai ca ma apuc eu sa postez cateva opere cumparate ;' ) Mam cam saturat de profilulire din tektek.org si am vrut sa cumpar unu facut doar pt mn. smile Am gasit o fata care face profiluri.. ala care vreau sal fac eu costa cam 80k.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 2:55 pm
 ai de viata mea ... eu sincer nu prea ma imbarbatesc sa platesc atat pentru asa ceva , da acuma sunt curios de rezultat razz alea din tektek sunt cam seci ... toate la fel numa poze diferite ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 2:58 pm
Dap stiu... si aproape toti useri le useaza pe acelea.. pentru asta eu vreau sa am un profil unic lol smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:01 pm
Cell Knight Dap stiu... si aproape toti useri le useaza pe acelea.. pentru asta eu vreau sa am un profil unic lol smile unic da greu la buzunar razz , mai bine ieftin si comun ... parerea mea , aveam si eu unul unic si sincer nu am prea simtit nici o diferenta . da gusturile nu se discuta razz apropo poza de mai sus e avatarul meu de acu o luna... ce zici ? ;' ) se pricepe tipa la schite nu gluma <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:04 pm
eternal_alone Cell Knight Dap stiu... si aproape toti useri le useaza pe acelea.. pentru asta eu vreau sa am un profil unic lol smile unic da greu la buzunar razz , mai bine ieftin si comun ... parerea mea , aveam si eu unul unic si sincer nu am prea simtit nici o diferenta . da gusturile nu se discuta razz apropo poza de mai sus e avatarul meu de acu o luna... ce zici ? ;' ) se pricepe tipa la schite nu gluma <3 Este foarte misto. smile Stai sa iti arat noul meu avi. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:08 pm
Cell Knight eternal_alone Cell Knight Dap stiu... si aproape toti useri le useaza pe acelea.. pentru asta eu vreau sa am un profil unic lol smile unic da greu la buzunar razz , mai bine ieftin si comun ... parerea mea , aveam si eu unul unic si sincer nu am prea simtit nici o diferenta . da gusturile nu se discuta razz apropo poza de mai sus e avatarul meu de acu o luna... ce zici ? ;' ) se pricepe tipa la schite nu gluma <3 Este foarte misto. smile Stai sa iti arat noul meu avi. smile ia uimeste-ma wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:14 pm
 Asa araata pe tektek... dar in gaia unele items arata diferit smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:15 pm
 sincer la inceput a parut putin bizar da chiar imi place ;' ) se potriveste super . da stiu am avut si eu o problema de genul , faceam un tek tek pt cineva si punea rochia peste bluza cand in tek tek era bluza peste rochie ... in fine. buguri deastea minore ;' ) .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:19 pm
Ms... mam gandit sa fac un avatar asa mai normal... nu prea extravagant. Chestia cu tektek-ul e unpic cam naspa.. faci un avatar misto si in gaia nu merg anumite items care le-ai ales smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:30 pm
de cand esti pe gaia ? ca vad ca ai ceva iteme bunicele :3 ... mi-a luat 5 luni sa fac rost de bani de headbandu ala ; ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:33 pm
smile Ai si tu ninja headband ? smile LoL... cred ca suntem unici romani in gaia care au.. Pai, eu mam inregistrat in gaia in ianuarie 2007, prima data am fost hackat de un roman, a doua oara am fost banat.. si sa vadem c** o sa meaga si a treia oara smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:41 pm
Cell Knight smile Ai si tu ninja headband ? smile LoL... creca suntem unici romani in gaia care au.. Pai, eu mam inregistrat in gaia in ianuarie 2007, prima data am fost hackat de un roman, a doua oara am fost banat.. si sa vadem c** o sa meaga si a treia oara smile sa inteleg ca ai bagat bani grei ? cu toate ca nu arat bogat , imi place sa tin avi ul simplu ... sunt intr-un guild de AI (artificial inflation ) si imi necesita 80 % din bani .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |