Welcome to Gaia! ::

Reply Romania
;' ) postati arta ce ati cumparat-o !!! Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

eternal_alone

PostPosted: Tue Nov 27, 2007 3:11 am

pai ma gandeam daca tot nu face nimeni nimic pe aici sa mai vedem si noi ceva interesant ce isi cumpara "bogatasii" de pe aici razz

asa ca apucati-va de treaba ;' ) si daca merge treaba poate o sa postez si eu cateva .
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 4:18 am

In ultimul timp nam mai luat avi art... astept sa mi se faca profilul

Cell Knight
Captain

eternal_alone

PostPosted: Tue Nov 27, 2007 2:51 pm

Cell Knight

cam scumpe alea bune ... hai ca ma apuc eu sa postez cateva opere cumparate ;' )
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 2:54 pm

eternal_alone
Cell Knight

cam scumpe alea bune ... hai ca ma apuc eu sa postez cateva opere cumparate ;' )

Mam cam saturat de profilulire din tektek.org si am vrut sa cumpar unu facut doar pt mn. smile Am gasit o fata care face profiluri.. ala care vreau sal fac eu costa cam 80k.

Cell Knight
Captain

eternal_alone

PostPosted: Tue Nov 27, 2007 2:55 pm

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

ai de viata mea ... eu sincer nu prea ma imbarbatesc sa platesc atat pentru asa ceva , da acuma sunt curios de rezultat razz
alea din tektek sunt cam seci ... toate la fel numa poze diferite ..
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 2:58 pm

Dap stiu... si aproape toti useri le useaza pe acelea.. pentru asta eu vreau sa am un profil unic lol smile

Cell Knight
Captain

eternal_alone

PostPosted: Tue Nov 27, 2007 3:01 pm

Cell Knight
Dap stiu... si aproape toti useri le useaza pe acelea.. pentru asta eu vreau sa am un profil unic lol smile

unic da greu la buzunar razz , mai bine ieftin si comun ... parerea mea , aveam si eu unul unic si sincer nu am prea simtit nici o diferenta . da gusturile nu se discuta razz
apropo poza de mai sus e avatarul meu de acu o luna... ce zici ? ;' ) se pricepe tipa la schite nu gluma <3
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 3:04 pm

eternal_alone
Cell Knight

unic da greu la buzunar razz , mai bine ieftin si comun ... parerea mea , aveam si eu unul unic si sincer nu am prea simtit nici o diferenta . da gusturile nu se discuta razz
apropo poza de mai sus e avatarul meu de acu o luna... ce zici ? ;' ) se pricepe tipa la schite nu gluma <3

Este foarte misto. smile Stai sa iti arat noul meu avi. smile

Cell Knight
Captain

eternal_alone

PostPosted: Tue Nov 27, 2007 3:08 pm

Cell Knight
eternal_alone
Cell Knight

Este foarte misto. smile Stai sa iti arat noul meu avi. smile

ia uimeste-ma wink
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 3:14 pm

User Image
Asa araata pe tektek... dar in gaia unele items arata diferit smile

Cell Knight
Captain

eternal_alone

PostPosted: Tue Nov 27, 2007 3:15 pm

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
sincer la inceput a parut putin bizar da chiar imi place ;' ) se potriveste super .
da stiu am avut si eu o problema de genul , faceam un tek tek pt cineva si punea rochia peste bluza cand in tek tek era bluza peste rochie ... in fine.
buguri deastea minore ;' ) .
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 3:19 pm

Ms... mam gandit sa fac un avatar asa mai normal... nu prea extravagant.
Chestia cu tektek-ul e unpic cam naspa.. faci un avatar misto si in gaia nu merg anumite items care le-ai ales smile

Cell Knight
Captain

eternal_alone

PostPosted: Tue Nov 27, 2007 3:30 pm

de cand esti pe gaia ? ca vad ca ai ceva iteme bunicele :3 ...
mi-a luat 5 luni sa fac rost de bani de headbandu ala ; ))
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 3:33 pm

smile Ai si tu ninja headband ? smile
LoL... cred ca suntem unici romani in gaia care au..
Pai, eu mam inregistrat in gaia in ianuarie 2007, prima data am fost hackat de un roman, a doua oara am fost banat.. si sa vadem c** o sa meaga si a treia oara smile

Cell Knight
Captain

eternal_alone

PostPosted: Tue Nov 27, 2007 3:41 pm

Cell Knight
smile Ai si tu ninja headband ? smile
LoL... creca suntem unici romani in gaia care au..
Pai, eu mam inregistrat in gaia in ianuarie 2007, prima data am fost hackat de un roman, a doua oara am fost banat.. si sa vadem c** o sa meaga si a treia oara smile

sa inteleg ca ai bagat bani grei ?
cu toate ca nu arat bogat , imi place sa tin avi ul simplu ... sunt intr-un guild de AI (artificial inflation ) si imi necesita 80 % din bani .
Reply
Romania

Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces