|
|
| Do you like anime?? |
| Yes, i like anime |
|
0% |
[ 0 ] |
| NO, I HATE ANIME |
|
0% |
[ 0 ] |
| Calule, manci ovaz? (WELL DUH) |
|
100% |
[ 1 ] |
| nu prea imi plac... |
|
0% |
[ 0 ] |
| imi place , dar numai un pic de tot |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Votes : 1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 2:28 am
Ma cam plictisesc si vad ca oricum nu prea ii activitate la noi pe forum , asa k sper sa nu va suparati dak fac si eu un nou thread
As vrea sa stiu la ce anime va-ti uitat , va uitati si sa-mi recomandati (mie sau altora) cateva animeuri sau sa va spuneti parerea despre un anime dak l-ati vazut
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 2:32 am
Nu cred ca va fi ceva activitate prea curand , asa ca incep eu cu lista mea de animeuri vazute si cle care nu sunt terminate inca
Well , here is my LITTLE list (lemme know if someone else has a longer list) xd :
Sailor Moon Captain Tsubasa Dragonball + Dragonball Z Digimon (1-2-3-4) Monster Rancher Pokemon Rurouni Kenshin** Wedding Peach Shin Chan Ojamajo Doremi Duel Masters Shaman King Kamikaze Kaitou Jeanne Yu Yu Hakusho Nerima Daikon Brothers Ghost Stories Megaman NT Warrior Yu-Gi-Oh + Yu-Gi-Oh GX Detective Conan*** Slayers Humanoid Kikaider* Kaleido Star Sadamitsu the Destroyer** Arc the Lad Ranma 1/2 Inuyasha*** N Force Racer Wild ARMs -Twilight Venom** Full Metal Panic Full Metal Alchemist** Great Techer Onizuka One Piece Kamichu Spirited Away Princess Mononoke Trigun Blue Gender Cowboy Bebop D.I.C.E. Spiral Kiddy Grade Naruto Naruto Movie 1 - Ninja Clash in The Land of Snow Naruto Movie 2 - Great Clash! The Illusionary Ruins at the Depths of the Earth Bleach** Samurai Champloo The Melancholy of Suzumiya Haruhi Love Hina Sumomo mo Momo mo Zero no Tsukaima Onegai Twins Makai Senki Disgaea Azumanga Daioh Eiken Puni Puni Poemy Iketeru Futari Amazing Nurse Nanako Inukami! Usagi-chan de Cue Hand Maid May Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan Ichigo 100%+OVA School Rumble+2nd Semester Shakugan no SHANA Amaenaideyo!! + Amaenaideyo!! Katsu!! Death Note FLCL (furi kuri) He Is My Master I'm in Love With My Little Sister Guardian Hearts Futakoi + Futakoi Alternative Kage Kara Mamoru! Binchotan Chobits 2x2=Shinobuden (Ninin Ga Shinobuden) D.N.Angel Hidamari Sketch Rozen Maiden + Rozen Maiden Traumend + Rozen Maiden Ouverture(OVA) Lamune+DVD special Muteki Kanban Musume Green Green TV Green Green OVA Midori no Hibi Happy World! OVA Kamisama Kazoku Hellsing + Hellsing Ultimate OVA (1,2) Tenchi Universe Tokimeki Memorial ~Only Love~ Tonagura! REC Potemayo Seto no Hanayome Shijou Saikyou no Deshi Kenichi
Fruits Basket (2) Gakuen Alice (11) Mahoromatic (4) School Days TV (1) Final Approach (2) Neon Genesis Evangelion(13) Excel Saga(5) Black Blood Brothers(3) Karin(12) Love Love?(2) Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi(7) Sayonara Zetsubo Sensei(8 ) Lucky Star(11) Pita Ten(7) Shuffle!(2) Girls Bravo(2) Full Moon Wo Sagashite(2) Kujibiki Unbalance(10)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 2:45 am
Man dar cate anime sunt aici. Le-ai vazut pe toate? surprised
Singurile pe care le stiu sunt Pokemon si Yu-Gi-Oh, si Dragon Ball Z. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 3:09 am
cele cu * sunt animeuri la care mam uitat , dar intre timp am pierdut interes in ele
dar apropo , cele de la Kamichu in sus leam vazut de acum un an pana la acum vreo 12 ani (cel mai vechi fiind Sailor Moon)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 1:47 pm
Doamne, imi mai aduc aminte cand ma uitam la Sailor Moon, aveam vre-o 7 ani, dar dupaia nu le-au mai dat la tv si am uitat de ele. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |