|
|
| Ma ajutati si pe mine please?=D |
| Da |
|
60% |
[ 3 ] |
| Nu |
|
40% |
[ 2 ] |
|
| Total Votes : 5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 2:57 pm
Cell Knight HaHaHa eu am 9, ce credetzi ca o sa iasa in ele. whee Sper ca o sa iasa ceva valios crying daca nu evil twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 4:56 pm
Al3xutz Cell Knight HaHaHa eu am 9, ce credetzi ca o sa iasa in ele. whee Sper ca o sa iasa ceva valios crying daca nu evil twisted Dap, daca nu..... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 11:55 pm
ma bucur ca macar voi aveti envelope smile eu nici macar una nu am crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 8:43 pm
Al3xutz Ma ajutati si pe mine sa fac 50sealed envelope? 13/50 O intrebare! In anvelopele alea nu sunt monthly collect.?Eu prefer sami cumpar ce am nevoie decat sa sper sa fie ceva bun in plic daca ma intelegeti! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 4:28 am
Blood_Kira O intrebare! In anvelopele alea nu sunt monthly collect.?Eu prefer sami cumpar ce am nevoie decat sa sper sa fie ceva bun in plic daca ma intelegeti! twisted la fel fac si eu biggrin dak castig printr-un miracol o envelopa , o vand decat sa sper , deoarece , mai bine imi pastrez banii pt ceva cei sigur , nu ca si luna asta cu instrumentele muzicale , care erau abia 7-8k gold
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 5:12 am
reddrake Blood_Kira O intrebare! In anvelopele alea nu sunt monthly collect.?Eu prefer sami cumpar ce am nevoie decat sa sper sa fie ceva bun in plic daca ma intelegeti! twisted la fel fac si eu biggrin dak castig printr-un miracol o envelopa , o vand decat sa sper , deoarece , mai bine imi pastrez banii pt ceva cei sigur , nu ca si luna asta cu instrumentele muzicale , care erau abia 7-8k gold Da, luna asta a fost cam naspa, cand au fost instrumentele eu nam cumparat, dar daca cumparam 10-15 pierdeam multi bani. Acum sper sa coste mai mult Mc-urile de luna asta. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|