|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 22, 2012 8:34 am
Hmm, dacă vă place chestii infricosator ceea ce despre Dracula: Dead si fericit. E amuzant și scareyish?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2012 12:37 pm
ce părere ai de filmele lui Tim Burton? Sau de Garcea și oltenii (filmul), sau orice de la Vacanța Marede pe vremea când Dan Sava era în viață?
Am plâns când am văzut Caut prieten pentru sfârșitul lumii... Când te uiți la un film, trebuie să îi și înțelegi mesajul pe care îl transmite (excepție fac Scary movie, American pie, Get him to the Greek etc). Multă lume zice despre filmul ăsta că e nasol (Caut prieten pentru sfârșitul lumii) pentru că nu-l înțeleg - se presupune că dragostea adevarată este în spatele tău, și că nu o observi decât atunci când e prea târziu deși personajele principale erau vecini în același an de trei ani, ușă în ușă, nu s-au cunoscut decât cu 2 săptămâni înainte ca să vină sfârșitul lumii, însă, acele clipe pot fi cele mai minunate din viața ta, chiar dacă sunt puține cei doi au murit ținându-se de mână, în pat
În fine, dacă ești plictisit de filmele pe care le-ai văyut, de ce nu faci tu unul?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2012 3:15 am
Avaritie ce părere ai de filmele lui Tim Burton? Sau de Garcea și oltenii (filmul), sau orice de la Vacanța Marede pe vremea când Dan Sava era în viață? Am plâns când am văzut Caut prieten pentru sfârșitul lumii... Când te uiți la un film, trebuie să îi și înțelegi mesajul pe care îl transmite (excepție fac Scary movie, American pie, Get him to the Greek etc). Multă lume zice despre filmul ăsta că e nasol (Caut prieten pentru sfârșitul lumii) pentru că nu-l înțeleg - se presupune că dragostea adevarată este în spatele tău, și că nu o observi decât atunci când e prea târziu deși personajele principale erau vecini în același an de trei ani, ușă în ușă, nu s-au cunoscut decât cu 2 săptămâni înainte ca să vină sfârșitul lumii, însă, acele clipe pot fi cele mai minunate din viața ta, chiar dacă sunt puține cei doi au murit ținându-se de mână, în patÎn fine, dacă ești plictisit de filmele pe care le-ai văyut, de ce nu faci tu unul? mdap imi place c** gandesti :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 2:34 am
Lil Mortal Avaritie ce părere ai de filmele lui Tim Burton? Sau de Garcea și oltenii (filmul), sau orice de la Vacanța Marede pe vremea când Dan Sava era în viață? Am plâns când am văzut Caut prieten pentru sfârșitul lumii... Când te uiți la un film, trebuie să îi și înțelegi mesajul pe care îl transmite (excepție fac Scary movie, American pie, Get him to the Greek etc). Multă lume zice despre filmul ăsta că e nasol (Caut prieten pentru sfârșitul lumii) pentru că nu-l înțeleg - se presupune că dragostea adevarată este în spatele tău, și că nu o observi decât atunci când e prea târziu deși personajele principale erau vecini în același an de trei ani, ușă în ușă, nu s-au cunoscut decât cu 2 săptămâni înainte ca să vină sfârșitul lumii, însă, acele clipe pot fi cele mai minunate din viața ta, chiar dacă sunt puține cei doi au murit ținându-se de mână, în patÎn fine, dacă ești plictisit de filmele pe care le-ai văyut, de ce nu faci tu unul? mdap imi place c** gandesti :> de abia acum am văzut ce de greșeli gramaticale am făcut sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2012 11:56 am
Avaritie Lil Mortal Avaritie ce părere ai de filmele lui Tim Burton? Sau de Garcea și oltenii (filmul), sau orice de la Vacanța Marede pe vremea când Dan Sava era în viață? Am plâns când am văzut Caut prieten pentru sfârșitul lumii... Când te uiți la un film, trebuie să îi și înțelegi mesajul pe care îl transmite (excepție fac Scary movie, American pie, Get him to the Greek etc). Multă lume zice despre filmul ăsta că e nasol (Caut prieten pentru sfârșitul lumii) pentru că nu-l înțeleg - se presupune că dragostea adevarată este în spatele tău, și că nu o observi decât atunci când e prea târziu deși personajele principale erau vecini în același an de trei ani, ușă în ușă, nu s-au cunoscut decât cu 2 săptămâni înainte ca să vină sfârșitul lumii, însă, acele clipe pot fi cele mai minunate din viața ta, chiar dacă sunt puține cei doi au murit ținându-se de mână, în patÎn fine, dacă ești plictisit de filmele pe care le-ai văyut, de ce nu faci tu unul? mdap imi place c** gandesti :> de abia acum am văzut ce de greșeli gramaticale am făcut sad gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
PFFF- si tu acuma . 8D nare ' nimica . Ramane intre noi ~ Oh by the way , si mie imi plac aceleasi filme. gaia_kittenstar
gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2012 12:08 pm
Who want's some Avegers ? gaia_kittenstar Nu stiu de ce ,dar am devenit cam obsedata de filmele care parte din seria The Avengers de la Marvel. =u=" Sau mai bine zis de filmul "Captaim America : The First Avenger" , imi cam place actorul - Chris Evans- care joaca in rolul lui Steve Rogers ~ Face o treaba minunata si i se potriveste foarte mult rolul 8D . Ok I should shut up before I become to weird . <:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2012 12:12 pm
Doamna de noapte- Hmm, dacă vă place chestii infricosator ceea ce despre Dracula: Dead si fericit. E amuzant și scareyish?
Bine zis, girl ~ 8 D Imi place primul film cu Dracula , dar recunosc ca si cele mai noi sunt bune si super interesante . ~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2012 12:43 pm
DoctorDona Doamna de noapte- Hmm, dacă vă place chestii infricosator ceea ce despre Dracula: Dead si fericit. E amuzant și scareyish? gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
Bine zis, girl ~ 8 D Imi place primul film cu Dracula , dar recunosc ca si cele mai noi sunt bune si super interesante . ~
înțeleg 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2012 12:47 pm
Doamna de noapte- DoctorDona Doamna de noapte- Hmm, dacă vă place chestii infricosator ceea ce despre Dracula: Dead si fericit. E amuzant și scareyish? gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
înțeleg 3nodding gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
How 'bout chu' ? ~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2012 1:12 pm
DoctorDona Doamna de noapte- DoctorDona Doamna de noapte- Hmm, dacă vă place chestii infricosator ceea ce despre Dracula: Dead si fericit. E amuzant și scareyish? gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
How 'bout chu' ? ~
Oh, da, și eu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2012 1:20 pm
Doamna de noapte- DoctorDona Doamna de noapte- DoctorDona Doamna de noapte- Hmm, dacă vă place chestii infricosator ceea ce despre Dracula: Dead si fericit. E amuzant și scareyish? gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
How 'bout chu' ? ~
Oh, da, și eu. Yay 8 D ~ Ne ,ne , can I add you ? o3o ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2012 1:22 pm
DoctorDona Doamna de noapte- DoctorDona Doamna de noapte- DoctorDona Doamna de noapte- Hmm, dacă vă place chestii infricosator ceea ce despre Dracula: Dead si fericit. E amuzant și scareyish? gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
How 'bout chu' ? ~
Oh, da, și eu. Yay 8 D ~ Ne ,ne , can I add you ? o3o ? Da, vă rugăm să faceți. emotion_c8
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2012 4:00 am
DoctorDona Avaritie Lil Mortal Avaritie ce părere ai de filmele lui Tim Burton? Sau de Garcea și oltenii (filmul), sau orice de la Vacanța Marede pe vremea când Dan Sava era în viață? Am plâns când am văzut Caut prieten pentru sfârșitul lumii... Când te uiți la un film, trebuie să îi și înțelegi mesajul pe care îl transmite (excepție fac Scary movie, American pie, Get him to the Greek etc). Multă lume zice despre filmul ăsta că e nasol (Caut prieten pentru sfârșitul lumii) pentru că nu-l înțeleg - se presupune că dragostea adevarată este în spatele tău, și că nu o observi decât atunci când e prea târziu deși personajele principale erau vecini în același an de trei ani, ușă în ușă, nu s-au cunoscut decât cu 2 săptămâni înainte ca să vină sfârșitul lumii, însă, acele clipe pot fi cele mai minunate din viața ta, chiar dacă sunt puține cei doi au murit ținându-se de mână, în patÎn fine, dacă ești plictisit de filmele pe care le-ai văyut, de ce nu faci tu unul? mdap imi place c** gandesti :> de abia acum am văzut ce de greșeli gramaticale am făcut sad gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
PFFF- si tu acuma . 8D nare ' nimica . Ramane intre noi ~ Oh by the way , si mie imi plac aceleasi filme. gaia_kittenstar
whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|