|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 28, 2009 8:11 am
seip tai galetum parasyti savo nuomone whee nes tu darai lb lb lb offtopicą sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 28, 2009 8:51 am
Very well rolleyes trumpai drutai - one sucks , buvau uzsiregistraves tik del el.pasto, bet ir tai ten keliauja buna nuo 1h iki 2dienu, arba isviso buvo neatejas stare tada perejau i yahoo... Skype - naudoju kiekviena diena, bele niekada neplepu...beveik.. dazniausiai del kokiu reikalu ar nd ir pan. Per atostogas ir savaitgalius laikau isjungta dazniausiai 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 11, 2009 8:37 am
Na one.lt tikrai manes nezavi. Kazkada gal ir nieko buvo. Skype man labai patinka, nes bendravimas tikrai paprastas, gali rengt konferencijas (na dazniausis rengiam pasirasinejimus su grupe mokslo klausimais) be to one.lt tikrai jauciasi tas norejimas isspausti pinigu... manau Gaia tikrai zymiai geresnis puslapis. na tik gal daznai ne toks glaudus su tavo tikruoju as gyvenime, na ta prasme, kad gaia mes bunam kuo norim buti biggrin bet ar tai labai blogai? ar kazkas panasaus.. (nepykit del nerislios kalbos). O del puslapiu kurimo manau kad dabar reikia tikrai kazko originalaus. pvz kaip 1000000 pixels page biggrin , nes paprasciausis dabar prikurta visko, tik truksta geru ideju.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|