|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 10:57 am
blizzard9199 J.D.Salinger "rugiuose prie bedugnes" daugaumai patinka sita knyga bet man nepatinko, nors lengvai skaitesi bet nepatiko neutral Žadėjau šiaip ar taip skaityt ir kaip tyčia išpuolė pagal proramą mokykloj. Būtent,skaitėsi lengvai,bet nebuvo itin įspūdinga. Paauglio zyzalionės.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 11:21 am
9-os klses vadovelyje buvo istrauka ir ten man patiko, bentjau galvojau , kad turetu but idomi knyga bet ... Galima sakyti knyga apie looseri: ruko, geria, nesimoko..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 18, 2009 5:45 am
Mane biesina tokia "paaugliu literatura" visokia. Nu visos lewos meiles istorijos "jaunom panelem" ( xd ) ir visokie adrianai moulai... fee nepernesu kazkaip xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 1:16 pm
Skaitau the Twilight saga. Cia butu Twilight, New Moon, Eclipse ir Breaking Dawn. Lygtais prie to nesiskaito Midnight Sun, bet ir sita perskaitysiu whee Jei kam patinka lietuviski pavadinimai labiau, tai cia butu saulelydis ir jaunatis (kitos dar neisleistos lietuviskai). Taigi perskaiciau pirmas dvi ir dbr skaitau midnight sun. Jei ka cia is esmes romantinis, retai tokius skaitau, bet nuo sito sunku atsiplest whee per pamokas, ryte, vakare ir po pietu skaiciau xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 20, 2009 12:11 pm
Šiaip man labai patiko Melvin Burgess "Heroinas" visai nieko knyga. apie du paauglius kurie pabėgo iš namų ir įsitraukia į narkotikų pasaulį ir kaip jie gyvena, ką galvoja, kaip baigiasi jų meilės istorija ir t.t.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 20, 2009 12:16 pm
Chiurka blizzard9199 J.D.Salinger "rugiuose prie bedugnes" daugaumai patinka sita knyga bet man nepatinko, nors lengvai skaitesi bet nepatiko neutral Žadėjau šiaip ar taip skaityt ir kaip tyčia išpuolė pagal proramą mokykloj. Būtent,skaitėsi lengvai,bet nebuvo itin įspūdinga. Paauglio zyzalionės. Man tai iš vis nepatiko. Nu kam įdomu būtų skaityt, jei ten kas 2-am psl. rašo "Mane amžinai pykina dėl tokių aktorių", "Mane pykina tokios mokyklos" ir t.t. Atrodo, kad nuo bet kokio jam nepatinkančio dalyko jis ims ir apsivems. O dar ir dėl to nepatiko, kad ten rašo apie pesimistą kuriam viskas blogai ir jis nieko nenori. Nesuprantu, ir kodėl ji tokia ypatinga ir visiems patinkanti... Dar vadinama paauglių pasipriešinimo knyga. Kad nei jis ten priešinosi nei ką... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 5:47 am
O man tai ``heroinas`` nepatiko. Nežinau, kuom jis kitiems taip įdomus. Narkomanai ir tiek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 26, 2009 11:04 am
As tai paskutiniuoju metu nlb skaitau, bet paskutines knygos, kurias skaiciau buvo pagal programa. Tai stai: Prosper Mérimée "Lokys". Visai idomi knyga apiezmogeli kuris nusprende isversti biblija i zemaiciu kalba ir grafa, kuris galiausia visai pasidare kaip plesrunas laukinis gyvunas. Joseph Bédier "Tristanas ir Izolda". Dalinai uznesa i "Romeo ir dzuljeta", tik man nuo jos galiausiai pasidare bloga. nepatariu skaityt. Siaip ketinu is Hellenos pasiskolint "Twilight saga".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 9:05 am
as tai dievinu peter freund knygas is "lauros" serijos. o gal kas zino apie ka 6dalis? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 10:57 am
as skaiciau visas lauros dalis man lb patiko zinau jei nori suzinoti tai prs man pm ir as tau atrasysiu =]
seip lb megstu skaityti laisvalaikiu,buvau gavus diploma mokyklos uz tai kad esu perskaicius daugiausei knygu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 11:39 pm
Labai patiko bartimejaus trilogija.Visos trys knygos =D
Dar patiko Saulelydis,Jaunatis,Uztemimas dar tik pirksiu tai dar nzn ar gera smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 6:20 am
tuoj perskaitysiu "ziedu valdovas 3".is visko ka kol kas skaiciau labiausiai patiko izangine knyga kurioje ten buna apie Frodo itevi kuri vadinasi "Hobitas.arba Ten ir Atgal."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 7:50 am
As sitos knygos nemaciau,bet ziurejau visus filmus.
O seip db skaitau antra karta auksinis kompasas =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|