|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 1:30 am
Ola zmones! As kristina is klaipedos, man 16 metu...As truputi wahmbulance hyperaktyvi wahmbulance nes valgau per daug sokolado sweatdrop Pas mane namuose gyvena 2 kaciukai abu psihai kaip ir as xd bet greitai priprantama tikiuosi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 7:45 am
sweiki as naujas narys is wln man 11 metu bet anglams sakau kad 13 kad sumanim kalbetu ir t.t ir beje sweikinu wisus su ziema
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:37 am
Nu as nelabai ka turiu pasakyt, tesiog sveiki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 12:36 pm
Sveiki, as vardu Monika. Esu is Vilniaus. Mokausi J.Basanaviciaus vid. mok-oje. Man 17. Megstu muzika (labiausiai pagan ir melodic metal, taip pat j-rock, nepabosta ir klasika, kaip pvz Mocartas). Myliu Japonija, japonus, piesti, tapyti, groti gitara, pianinu, bugnais. Dievinu manga, anime. Taip pat geruz filmus, knygas. Myliu ir gerbiu visus "Gaiecius" heart
Take care!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 2:02 am
Sveiki, esu Dovilė iš Alytaus, šiuo metu studijuoju Vilniuje. Man 19 metų, esu vandenis. Didžiausi mano pomėgiai: chemija (studijuoju bioinžineriją), muzika (beveik visą gyvenimą dainuoju), šokiai (kada nors eisiu mokytis šokti pramoginius ir lotynų Amerikos šokius), skaityti mokslinius straipsnius (ypač žurnale "Scientific American"), leisti laiką su Adomu (myliu tave :*), rašyti (truputį kuriu, kūrinėlių galite rasti www.rasyk.lt mano nick'as ten: bioinzinere)... nemėgstu: Radžio, Minedo, agresyvių ir piktų žmonių, kai šaiposi iš kitų, purvo, matematikos dėstytojo, fizikos.
jei ką prisiminsiu dar papildysiu smile
nesu Gajoje aktyvi, bet kartais jus aplankysiu. jei norite su manim draugauti, aš tikrai neatsisakysiu smile
ikiukas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 2:06 am
sangrija Sveiki, esu Dovilė iš Alytaus, šiuo metu studijuoju Vilniuje. Man 19 metų, esu vandenis. Didžiausi mano pomėgiai: chemija (studijuoju bioinžineriją), muzika (beveik visą gyvenimą dainuoju), šokiai (kada nors eisiu mokytis šokti pramoginius ir lotynų Amerikos šokius), skaityti mokslinius straipsnius (ypač žurnale "Scientific American"), leisti laiką su Adomu (myliu tave :*), rašyti (truputį kuriu, kūrinėlių galite rasti www.rasyk.lt mano nick'as ten: bioinzinere)... nemėgstu: Radžio, Minedo, agresyvių ir piktų žmonių, kai šaiposi iš kitų, purvo, matematikos dėstytojo, fizikos. jei ką prisiminsiu dar papildysiu smile nesu Gajoje aktyvi, bet kartais jus aplankysiu. jei norite su manim draugauti, aš tikrai neatsisakysiu smile ikiukas P.s. buvau ankstesnio Lietuviško Guild'o moderatorė. mano buvęs nick'as bioinzinere.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:09 pm
Oky xD Taigi.. Esu Aure... Man 14.. xD Esu is Kauno.. Tai vat.. tiek aciu uz demesi.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 11:51 am
Sviezias guild'o narys. Mano vardas Tautvydas. Esu is Mazeikiu. Man 15. Daugiau info i mano profile'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 9:26 am
Labas visiems! As vardu Sarunas. Esu is Mazeikiu. Man 13 metu. Daugiau nebezinau ka ir pasakyt. Jei noresit ka nors suzinot, paklauskit arba eikit i mano profili. Viso! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 1:39 pm
sveiki smile mano vardas viktorija, vika, galit vadint vlasenkaite xd man 13 metu, gyvenu klaipedoje, mokausi 8-oje klaseje smile ka dar papasakot? paklauskit jeigu reikia lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mordyzaz rolled 10 100-sided dice:
13, 97, 68, 9, 61, 62, 71, 14, 83, 78
Total: 556 (10-1000)
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 1:14 am
Konichiva, Esu Karolis...(Kitaip čiučiundrius, kyo, darjušas ir t.t.) Man 13 (apvalinu i 14 nes gimtadienis geguza xD ^^) Gyvenu Kaune....(Forsu ir Fyfu zemei xD) Taigi megstu groti pianinu ir gitara. Daug skaitau visokiu knygu...Isskyrus tas kurias uzduoda i mokykla...Pagal mokslus trecias nuo virsaus klasej xD...^^ ...Tataigi klausau ivairios muzikos...Pagal nuotaika....Turiu bloga iproti deti daug tasku....Nelabai megstu Anime labaiu Manga....Labaiusiai domiuosi Japonijos kultura o ne visokiom grupem ir pns XD ^^....Nu zdz ko neparasiau klauskit parasysiu xD ^^....Good bye....^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 7:58 am
Hey, Aš esu Egle, bet mane galite vadinti yvairiai pvz razz atchia, Electro (Elektra), Skylute ir t.t... ;]
Esu iš Kauno O jei tiksliau iš Garliavos :p
Mėgstu jodineti,skaityti, piešti visokias nesamone, klausyti muzikos tai mane ramina, nes nuo mokyklos ir visų kitų nesamonių kartais jaučiuosi kaip bebrotė...Beto Esu tikinti ir sakyčiau gana tvirtai...Visada mėgstu bendrauti su žmonėmis... Nebent labai tingėčiau... xD
Beto man Esu gimusi 1995 ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 5:41 am
Sveiki!! 3nodding mano vardas Karolis, gyvenu Avizieniuose (salia Vilniaus). Man 16metu, mokausi Sausio 13-ojoje, 9-oje klaseje. Patinka piesti, klausytis muzikos, programuoti, ziureti anime. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 7:09 am
kaip ir sweiki wardas nicke parasytas o seip esu is kauno ir man netgi 13m. xd tai wa turiu suni (ROTVEILERI) grantas wardu dar is gyvunu turiu sese tikra bezdzione tai ir wiskas biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 7:16 am
Sveiki...As Jolanta...Gyvenu Druskininkuose...Laisvalaikiu beveik visa laika klausau muzikos...Klausau Green Day ir pan. Ketinu studijuot medicina stare Megstu matematika. Fizika yra *****. God bless your f***ing pat and to hell with your glory(atsiprasau, as daug keikiuosi)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |