|
|
|
|
|
|
|
Rin_Kawamura Vice Captain
|
Posted: Thu Aug 04, 2011 11:22 am
Helllo! Én szeretnék egy szobát, ami Laweliet-éhez közel van. A munkatársak legyenek egy helyen. biggrin OH! És hangszigetelt legyen, ha nem túl nagy kérés, mert szeretem hangosan hallgatni a zenét!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2011 1:48 am
Naomi Hayate szeretnék rendelni egy nyugott szép szobát !! 4laugh a 2. emeleten ! Rendben. smile Azonnal adom, felkísérhetlek, szépségem? ^^ -ezzel Naomi és Rajczy elindultak Naomi szobájába.
|
 |
 |
|
|
|
III_Kisrajczy_III Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2011 1:53 am
Rin_Kawamura Helllo! Én szeretnék egy szobát, ami Laweliet-éhez közel van. A munkatársak legyenek egy helyen. biggrin OH! És hangszigetelt legyen, ha nem túl nagy kérés, mert szeretem hangosan hallgatni a zenét!! whee - Oké, a legkorszerűbb hangrendszer vár téged a szobádban, Rin. - ezzel Rajczy és Rin elundultak Rin_Kawamura szobája felé. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2011 2:51 am
nagyon köszönöm ! akkor délután !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 1:17 pm
Énis kérnék egy szobát :3 Valami jó világosat a második emeleten :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 12:40 am
ColorfullMelody Énis kérnék egy szobát :3 Valami jó világosat a második emeleten :3 Rendben, a szobád máris vár téged... A 3. szoba a tied. Jövök, hozom a csomagjaidat! - ezzel elindultak ColorfullMelody szobájába.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2012 8:40 am
... elindul a recepcióhoz.Mikor odaér, ezt mondja: Üdv.A második emeletre kellene egy szoba három hétre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2012 8:53 am
Invisible dominik ... elindul a recepcióhoz.Mikor odaér, ezt mondja: Üdv.A második emeletre kellene egy szoba három hétre.- Akár többre is kiadom neked. Nem kell fizetni érte, de tartsd rendben. Ennyit kérünk csak! smile -mondta Rajczy, fogta Dominik szobáinak kulcsát és elindultak Invisible dominik szobája felé. Off.: Beleírhatod a nevedet nyugodtan, mint ahogy nálam is látod. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|