Welcome to Gaia! ::

Guildul Official Al Romanilor

Back to Guilds

Tags: Romania, Romani, Romanian, Limba romana 

Reply Guildul Official Al Romanilor
Vreti autonomie? Va dam! Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

jackdanielsismypatronus
Crew

Wealthy Sex Symbol

9,700 Points
  • Nerd 50
  • Millionaire 200
  • Timid 100
PostPosted: Mon Apr 30, 2012 1:30 pm

anaide
Julieen
User Image

Imaginea spune tot. Nu o sa incep sa intru in polemici, dar ma deranjeaza faptul ca atat Ungaria cat si Rusia isi doresc in tara noastra institutii care sa le vorbeasca limba nativa, licee speciale s.a. Este ok sa imigrezi si sa locuiesti in tara altuia, dar atat. Nu cere mai mult decat ti se cuvine.

de zona pe care o avem in bulgaria ai uitat-o?

Cadrilaterul smile
PostPosted: Thu May 10, 2012 8:01 am

zBoring 3nodding

Lil Mortal
Captain

Malevolent Aggressor

9,150 Points
  • Befriended 100
  • Friendly 100
  • Peoplewatcher 100

Avaritie

6,500 Points
  • Treasure Hunter 100
  • Cart Raider 100
  • Trader 100
PostPosted: Sun Aug 26, 2012 1:29 pm

errr, voi știați că România a fost pe primul loc în lume din punct de vedere economic înainte de primul răyboi mondial - sau undeva pe acolo - și aveam și bani de aur? Voi vă dați seama că noi avem potențial față de alte țări (avem 4 anotimpuri, mai cam toate tipurile de relief, fete frumoase, tradiție oameni deștepți - Tesla a fost român numai că a fost furat / rachetele V2 ale Rusiei din al 2-lea război mondial au fost proiectate de noi / la ora actuală la NASA lucrează și români / stiloul cu rezervor a fost inventat de noi / la tabletele IPad a lucrat și un român etc )Japonia e mult mai mică decât noi, și nu trăiește decât din turism, ei nu au nimic din ce avem noi (dacă spune cineva că Dracula e ceva românesc, sau dacă îl confundă cu Țepeș, îl înviu pe Țepeș să vă omoare). Nu zic că noi am vândut țara străinilor, ci că ăia pe care îi numim proști și ne conduc, știu exact ce vor să facă, deoarece le este frică de noi. Cel mai ușor ca să-i distrugi unei țări identitatea, e prin cultură, de aceea e așa de mare tam tam cu ministerul învățământului, iar toată lumea pleacă la facultate prin străinătate și nu se mai întoarce. Să nu uităm și de faptul că țara noastră este amplasată strategic din punc de vedere militar și avem și deschidere la mare, și în caz de cataclisme nucleare, suntem cât de cât păziți de munți.

Istoria noastră pe care o învățăm la școală e falsă. Le e frică de noi să nu redevenim puternici c** am fost odată. Dacă a mai observat cineva, după ce țara noastră a intrat în UE, a devenit piață de desfacere pentru țările considerate civilizate. Noi nu mai avem nimic, pentru că ne-am lăsat distruși. Suntem ușor de manipulat, e cert.

Sorry for this long post, dar îmi apăr țara, chiar dacă e cam jerpelită.
Reply

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces