|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2012 11:04 pm
bula si cu strula se duc la un hotel. B:aveti vreo camera libera? dna receptie:nu mai avem. S:bula uite un copac afara hai sa ne culcam in el.. B:bine,hai. B:strula tu dormi jos..ca noaptea vin hotii.... S:bine ma! prima seara:vin hotii:il bat pe ala de sus adica{bula} a doua zi:vin hoti..il bat pe ala de sus adica{bula} B:strula mai dormi si tu sus ca pe mine m-au batut hotii prea rau. S:bine ma! a treia zi:vin hotii.zice unul dintre hoti:hai sa-l mai batem si pe ala de jos ca pe ala de sus l-am batut prea rau!adica{bula}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2012 1:25 am
TeoDoraDorothy bula si cu strula se duc la un hotel. B:aveti vreo camera libera? dna receptie:nu mai avem. S:bula uite un copac afara hai sa ne culcam in el.. B:bine,hai. B:strula tu dormi jos..ca noaptea vin hotii.... S:bine ma! prima seara:vin hotii:il bat pe ala de sus adica{bula} a doua zi:vin hoti..il bat pe ala de sus adica{bula} B:strula mai dormi si tu sus ca pe mine m-au batut hotii prea rau. S:bine ma! a treia zi:vin hotii.zice unul dintre hoti:hai sa-l mai batem si pe ala de jos ca pe ala de sus l-am batut prea rau!adica{bula} haha funny =))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 4:14 am
Sînt roz-roşiatică, lungă de cam 19 centimetri, am un cap şi toate gagicile mă plac nevoie-mare... Ce sînt eu? Bancnota de 100 de mii!
Vin piticii de la muncă... Hai hoo, hai hoo, etc. Cînd ajung în dreptul casei primul zice: - Bă, la noi e lumină! - E lumină! - E lumină! ... pînă la ultimul (Mutulică). Primul zice: - Înăuntru e o fată! - E o fată! - E o fată!... pînă la ultimul (Mutulică). Primul zice: - E frumoasă! - E frumoasă! - E frumoasă! ... pînă la ultimul (Mutulică). Ultimul zice: - Ce face? - Ce face? ... pînă la primul. Primul zice: - S-a sculat! Ceilalţi: - Şi mie! - Şi mie! - Şi mie! ... pînă la ultimul (Mutulică).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 8:07 am
TeoDoraDorothy Sînt roz-roşiatică, lungă de cam 19 centimetri, am un cap şi toate gagicile mă plac nevoie-mare... Ce sînt eu? Bancnota de 100 de mii! Vin piticii de la muncă... Hai hoo, hai hoo, etc. Cînd ajung în dreptul casei primul zice: - Bă, la noi e lumină! - E lumină! - E lumină! ... pînă la ultimul (Mutulică). Primul zice: - Înăuntru e o fată! - E o fată! - E o fată!... pînă la ultimul (Mutulică). Primul zice: - E frumoasă! - E frumoasă! - E frumoasă! ... pînă la ultimul (Mutulică). Ultimul zice: - Ce face? - Ce face? ... pînă la primul. Primul zice: - S-a sculat! Ceilalţi: - Şi mie! - Şi mie! - Şi mie! ... pînă la ultimul (Mutulică). hahaha smile ) asta cu pitici il stiam si eu dar cu alba ca zapada smile ) pervers banc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2012 1:39 pm
într-o zii frumoasă și călduroasă, două fantome se ascundeau în pod. tot auzind râsete de copilași de pe afară, una dintre fantome o întreabă pe cealaltă: -auzi, tu crezi că există oameni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2012 1:41 pm
se duc țiganii în egipt. c** ăștia au cheltuit toți banii, se culcă pe malul nilului. de dimineață, când se scoală unul dintre ei, începe să strige mirat la ălalalt: hai, mânchatz-aishi, de unde ai bă sac de dormit lacoste?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2012 1:43 pm
două bufnițe p-o cracă. una-i spune celeilalte "vezi că te împing", și a împins-o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2012 1:46 pm
depinde acum voi cu ce preferați bancurile? cu militari, animale, bețivi, blonde, seci? ce vă propun eu: dacă eu postez acum un banc, spun și pentru cel ce postează după mine cu ce vreau să fie bancul lui, apoi ăla spune ce vrea bancul să fie după el, și tot așa^^
dacă vreți
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2012 3:02 am
Avaritie depinde acum voi cu ce preferați bancurile? cu militari, animale, bețivi, blonde, seci? ce vă propun eu: dacă eu postez acum un banc, spun și pentru cel ce postează după mine cu ce vreau să fie bancul lui, apoi ăla spune ce vrea bancul să fie după el, și tot așa^^ dacă vreți Ori ce fel de banc, amuzant sa fie ! smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2012 1:14 pm
cel mai tare banc cu blonde auzit pana acum: de ce au blondele vanatai in jurul buricului? exista si barbati blonzi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2012 7:31 am
anaide cel mai tare banc cu blonde auzit pana acum: de ce au blondele vanatai in jurul buricului? exista si barbati blonzi! smile )) tare tare~ ce zici de asta : Doua blonde in lift ... Zice una : Auzi fata ... Simt miros de p***s~ Cea lanta : Opps scuze am ragait eu~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2012 1:26 pm
lol lol super care e cea mai importanta parte la o m__e?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 1:34 pm
anaide lol lol super care e cea mai importanta parte la o m__e? Depinde la ce te referi smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |