|
|
|
|
|
|
|
Rin_Kawamura Vice Captain
|
Posted: Tue Sep 27, 2011 11:18 am
Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Remek (: Kosziii biggrin Itt van ez a kep,a masik avimrol,azt szeretnem razz A batyammal vagyunk rajta A bátyádat is melléd rajzoljam? xd Csak hogy ha akarod ^^ Vagyis ha nem tul sok munka meg stb razz A jó munkához idő kell, de amúgy sem gond biggrin . a jövőhéten meglesz whee biggrin Persze,csak nyugodtan :3 Nem kell sietni razz ŐŐ.. xp Nagy gőzzel estem a karidnak, de rájöttem, hogy még mindig vannak kérdéseim... Az a minta a karid hasánál a ruhán van, vagy a nyakadban, a fehér az most szoknya? XD túl pici a kép, persze nem a te hibád. whee de nemsokára készen leszek a rajzokkal. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 27, 2011 11:58 am
Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Remek (: Kosziii biggrin Itt van ez a kep,a masik avimrol,azt szeretnem razz A batyammal vagyunk rajta A bátyádat is melléd rajzoljam? xd Csak hogy ha akarod ^^ Vagyis ha nem tul sok munka meg stb razz A jó munkához idő kell, de amúgy sem gond biggrin . a jövőhéten meglesz whee biggrin Persze,csak nyugodtan :3 Nem kell sietni razz ŐŐ.. xp Nagy gőzzel estem a karidnak, de rájöttem, hogy még mindig vannak kérdéseim... Az a minta a karid hasánál a ruhán van, vagy a nyakadban, a fehér az most szoknya? XD túl pici a kép, persze nem a te hibád. whee de nemsokára készen leszek a rajzokkal. biggrin A minta vagyis az ezust?az a 'szoknyaval' van,mint egy öv,rajzolhatod annak is.ée lehet szoknya is az a feher,valahogy ugy nez ki hogy fekete a felso fele es az alja az feher tollakbol vagy akarmibol van xD de ugy rajzolod ahogy akarod razz rad bizom razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 28, 2011 2:09 am
Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Csak hogy ha akarod ^^ Vagyis ha nem tul sok munka meg stb razz A jó munkához idő kell, de amúgy sem gond biggrin . a jövőhéten meglesz whee biggrin Persze,csak nyugodtan :3 Nem kell sietni razz ŐŐ.. xp Nagy gőzzel estem a karidnak, de rájöttem, hogy még mindig vannak kérdéseim... Az a minta a karid hasánál a ruhán van, vagy a nyakadban, a fehér az most szoknya? XD túl pici a kép, persze nem a te hibád. whee de nemsokára készen leszek a rajzokkal. biggrin A minta vagyis az ezust?az a 'szoknyaval' van,mint egy öv,rajzolhatod annak is.ée lehet szoknya is az a feher,valahogy ugy nez ki hogy fekete a felso fele es az alja az feher tollakbol vagy akarmibol van xD de ugy rajzolod ahogy akarod razz rad bizom razz Oksa biggrin Csak amennyire lehet, szeretem "élethűre" rajzolni, minnél több a macera, talán annál jobb biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 28, 2011 5:44 am
Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Csak hogy ha akarod ^^ Vagyis ha nem tul sok munka meg stb razz A jó munkához idő kell, de amúgy sem gond biggrin . a jövőhéten meglesz whee biggrin Persze,csak nyugodtan :3 Nem kell sietni razz ŐŐ.. xp Nagy gőzzel estem a karidnak, de rájöttem, hogy még mindig vannak kérdéseim... Az a minta a karid hasánál a ruhán van, vagy a nyakadban, a fehér az most szoknya? XD túl pici a kép, persze nem a te hibád. whee de nemsokára készen leszek a rajzokkal. biggrin A minta vagyis az ezust?az a 'szoknyaval' van,mint egy öv,rajzolhatod annak is.ée lehet szoknya is az a feher,valahogy ugy nez ki hogy fekete a felso fele es az alja az feher tollakbol vagy akarmibol van xD de ugy rajzolod ahogy akarod razz rad bizom razz Oksa biggrin Csak amennyire lehet, szeretem "élethűre" rajzolni, minnél több a macera, talán annál jobb biggrin Az jo xD Mar alig varom whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2011 6:35 am
Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Persze,csak nyugodtan :3 Nem kell sietni razz ŐŐ.. xp Nagy gőzzel estem a karidnak, de rájöttem, hogy még mindig vannak kérdéseim... Az a minta a karid hasánál a ruhán van, vagy a nyakadban, a fehér az most szoknya? XD túl pici a kép, persze nem a te hibád. whee de nemsokára készen leszek a rajzokkal. biggrin A minta vagyis az ezust?az a 'szoknyaval' van,mint egy öv,rajzolhatod annak is.ée lehet szoknya is az a feher,valahogy ugy nez ki hogy fekete a felso fele es az alja az feher tollakbol vagy akarmibol van xD de ugy rajzolod ahogy akarod razz rad bizom razz Oksa biggrin Csak amennyire lehet, szeretem "élethűre" rajzolni, minnél több a macera, talán annál jobb biggrin Az jo xD Mar alig varom whee Íme a várva várt alkotás 3nodding Remélem megfelelsz magadnak xp Sayuki Ravenheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2011 6:38 am
Rin_Kawamura Rin_Kawamura LemuliaChan Énis szeretnéék *-* Oly gyönyörűek alkotásaid,Rin blaugh Ez a képp  Köszi *-* Oksa, meg is van a kép biggrin 1000bocsi a hibákért... ha esetleg nem éppen olyan a rajz redface először telóval fotóztam és a szürke ruhát kéknek mutatta ^^ így most kék rucit kaptál xp minden esetre megpróbálom minnél hamarabb feltölteni. Tessék, nézd meg önmagad biggrin Lemuila Chan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2011 6:39 am
Rin_Kawamura III_Kisrajczy_III Ha engem is lerajzolsz úgy, ahogy az avatárom MOST van, azt megtennéd? smile Persze! biggrin Tess, főnök biggrin Kisrajczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2011 6:57 am
Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Persze,csak nyugodtan :3 Nem kell sietni razz ŐŐ.. xp Nagy gőzzel estem a karidnak, de rájöttem, hogy még mindig vannak kérdéseim... Az a minta a karid hasánál a ruhán van, vagy a nyakadban, a fehér az most szoknya? XD túl pici a kép, persze nem a te hibád. whee de nemsokára készen leszek a rajzokkal. biggrin A minta vagyis az ezust?az a 'szoknyaval' van,mint egy öv,rajzolhatod annak is.ée lehet szoknya is az a feher,valahogy ugy nez ki hogy fekete a felso fele es az alja az feher tollakbol vagy akarmibol van xD de ugy rajzolod ahogy akarod razz rad bizom razz Oksa biggrin Csak amennyire lehet, szeretem "élethűre" rajzolni, minnél több a macera, talán annál jobb biggrin Az jo xD Mar alig varom whee Íme a várva várt alkotás 3nodding Remélem megfelelsz magadnak xp Sayuki RavenheartO.O Kosziiiiiiiiiii nagyon jo lett =w= Nagyon tetszik razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2011 7:04 am
Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart A minta vagyis az ezust?az a 'szoknyaval' van,mint egy öv,rajzolhatod annak is.ée lehet szoknya is az a feher,valahogy ugy nez ki hogy fekete a felso fele es az alja az feher tollakbol vagy akarmibol van xD de ugy rajzolod ahogy akarod razz rad bizom razz Oksa biggrin Csak amennyire lehet, szeretem "élethűre" rajzolni, minnél több a macera, talán annál jobb biggrin Az jo xD Mar alig varom whee Íme a várva várt alkotás 3nodding Remélem megfelelsz magadnak xp Sayuki RavenheartO.O Kosziiiiiiiiiii nagyon jo lett =w= Nagyon tetszik razz Örülök neki 3nodding 3nodding Szivesen biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2011 7:24 am
Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart A minta vagyis az ezust?az a 'szoknyaval' van,mint egy öv,rajzolhatod annak is.ée lehet szoknya is az a feher,valahogy ugy nez ki hogy fekete a felso fele es az alja az feher tollakbol vagy akarmibol van xD de ugy rajzolod ahogy akarod razz rad bizom razz Oksa biggrin Csak amennyire lehet, szeretem "élethűre" rajzolni, minnél több a macera, talán annál jobb biggrin Az jo xD Mar alig varom whee Íme a várva várt alkotás 3nodding Remélem megfelelsz magadnak xp Sayuki RavenheartO.O Kosziiiiiiiiiii nagyon jo lett =w= Nagyon tetszik razz Örülök neki 3nodding 3nodding Szivesen biggrin Megmutattam a barataimnak is :3 Az egyik azt mondta hogy "O.O KELL!" Vallalsz meg rajzolnivalot? razz Azt mondta megfizeti :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2011 11:57 am
Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Az jo xD Mar alig varom whee Íme a várva várt alkotás 3nodding Remélem megfelelsz magadnak xp Sayuki RavenheartO.O Kosziiiiiiiiiii nagyon jo lett =w= Nagyon tetszik razz Örülök neki 3nodding 3nodding Szivesen biggrin Megmutattam a barataimnak is :3 Az egyik azt mondta hogy "O.O KELL!" Vallalsz meg rajzolnivalot? razz Azt mondta megfizeti :3 Persez szívesen megrajzolom biggrin Nem kell fizetni érte, annyora nem vagyok profi xd . csak acca 1 képet biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 15, 2011 12:25 pm
Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Az jo xD Mar alig varom whee Íme a várva várt alkotás 3nodding Remélem megfelelsz magadnak xp Sayuki RavenheartO.O Kosziiiiiiiiiii nagyon jo lett =w= Nagyon tetszik razz Örülök neki 3nodding 3nodding Szivesen biggrin Megmutattam a barataimnak is :3 Az egyik azt mondta hogy "O.O KELL!" Vallalsz meg rajzolnivalot? razz Azt mondta megfizeti :3 Persez szívesen megrajzolom biggrin Nem kell fizetni érte, annyora nem vagyok profi xd . csak acca 1 képet biggrin Kosziiiiiii biggrin Persze adok egy kepet (: Csak elkerem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 16, 2011 11:03 am
Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart O.O Kosziiiiiiiiiii nagyon jo lett =w= Nagyon tetszik razz Örülök neki 3nodding 3nodding Szivesen biggrin Megmutattam a barataimnak is :3 Az egyik azt mondta hogy "O.O KELL!" Vallalsz meg rajzolnivalot? razz Azt mondta megfizeti :3 Persez szívesen megrajzolom biggrin Nem kell fizetni érte, annyora nem vagyok profi xd . csak acca 1 képet biggrin Kosziiiiiii biggrin Persze adok egy kepet (: Csak elkerem razz Oksa biggrin várom a képet. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 8:43 am
Rin_Kawamura Rin_Kawamura Rin_Kawamura LemuliaChan Énis szeretnéék *-* Oly gyönyörűek alkotásaid,Rin blaugh Ez a képp  Köszi *-* Oksa, meg is van a kép biggrin 1000bocsi a hibákért... ha esetleg nem éppen olyan a rajz redface először telóval fotóztam és a szürke ruhát kéknek mutatta ^^ így most kék rucit kaptál xp minden esetre megpróbálom minnél hamarabb feltölteni. Tessék, nézd meg önmagad biggrin Lemuila ChanVáááááááááááááááááááááá! :OOOOO Ez csodaszép te biggrin Köszííí nagyonnagyon tetsziiik *_____________*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 11:24 am
LemuliaChan Rin_Kawamura Rin_Kawamura Rin_Kawamura LemuliaChan Énis szeretnéék *-* Oly gyönyörűek alkotásaid,Rin blaugh Ez a képp  Köszi *-* Oksa, meg is van a kép biggrin 1000bocsi a hibákért... ha esetleg nem éppen olyan a rajz redface először telóval fotóztam és a szürke ruhát kéknek mutatta ^^ így most kék rucit kaptál xp minden esetre megpróbálom minnél hamarabb feltölteni. Tessék, nézd meg önmagad biggrin Lemuila ChanVáááááááááááááááááááááá! :OOOOO Ez csodaszép te biggrin Köszííí nagyonnagyon tetsziiik *_____________* Nagyon örülök, hogy tetszik. biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |