|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 1:22 am
...chyba jestem stara. nie sadze, zeby bylo to cos czym sie chwali... [nie wiek, tylko op] sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 7:58 am
wilkus ...chyba jestem stara. nie sadze, zeby bylo to cos czym sie chwali... [nie wiek, tylko op] sweatdrop Dawno chyba nie piłas ostro co ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 8:01 am
ZebraDeath owcu, jesteś moim idolem blaugh Bo nie znasz Łukasza. Jemu po pijaku dostało sie zwida że kibel jest na korytarzu... wyszedł wystawił faje przez barierke przy schodach.. akurat szła Buka ( pani z portierni) żeby chłopakłów uciszyć i Łukasz w tej że chwili zaczoł sikać. Akurat trafił jej na głowe. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 8:03 am
BlanchwoodLoki Owiec BlanchwoodLoki Mi też kumple gadają, że oni w takich warunkach by nie mogli żyć ale ja też bym tego nie zamienił na nic innego exclaim mrgreen No właśnie akademik jest super czadowo odiazdowy PS: Mieszkam tu 3 lata, a wczoraj sie dowiedzialam ze mamy sale bilardowa xp Ahaha, o lol rofl Heh, ja bym to wiedział pierwszego dnia exclaim blaugh U nas niestety takich atrakcji nie ma, więc czasami musimy sobie wymyślać sami "inne zabawy" sa sa sa sa sa sa twisted No w sumie ostatnio też wymysłiłyśmy z laskami ze bedziemy robić tor bobslejowy po schodach. Ale to opisze już później. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 9:08 am
Baranina wilkus ...chyba jestem stara. nie sadze, zeby bylo to cos czym sie chwali... [nie wiek, tylko op] sweatdrop Dawno chyba nie piłas ostro co ? wink nie. i nie chce. mam dzikie wrazenie, ze lepiej mi bez tego. /edit: czy Ty naprawde uwazasz ze to takie fajne? o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 10:24 am
wilkus Baranina wilkus ...chyba jestem stara. nie sadze, zeby bylo to cos czym sie chwali... [nie wiek, tylko op] sweatdrop Dawno chyba nie piłas ostro co ? wink nie. i nie chce. mam dzikie wrazenie, ze lepiej mi bez tego. /edit: czy Ty naprawde uwazasz ze to takie fajne? o.o Na pewno ciekawa przygoda w moim życiu. Chciałabym mieć w pamięci parę takich głupich odpałów. Zawsze to fajnie się wspomina takie chwile. Jak dożyje tych 40 lat to fajnie mi będzie wziąć album ze zdjęciami czy odpalić filmiki które nagrywamy komórką i poprzypominać sobie te chwile w których się wariowało, robiło z siebie błazna, dostało się za karę sprzątanie korytarza. Dzięki takim sytuacjom jak ta z malowaniem drzwi szminką czuje się nadal jak dziecko. Takie chwile są jednak bezcenne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|