|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:17 pm
BlanchwoodLoki Daedhel Baranina Daedhel Justinka Dziekuje pieknie, i mimo ze swieto komunistyczne to z milym akcentem, wiec nie rozumiem, czemu nie mialaby gho obchodzic skoro nikomu krzywda sie nie dzieje biggrin heart sarkazmu nie można stosować czy co? Ja się teraz z Wami nie kłócę, nie musicie argumentować przeciwko mnie. xp ale ale ja chce ci tylko buzi dac crying eek chcesz dać buzi Babci? whee Daj! mrgreen BABCIU exclaim BABCIU exclaim ... kiedy będzie renta question rofl rofl rofl a co, chcesz wydawać babcine pieniążki na komiksy? evil Nic z tych rzeczy, Wnusiu, zapomnij! Babcia oszczędza na broń jądrową czwartej generacji. scream /// przyzwyczajaj się, jestem krwiożercza i sadystyczna, upiorna i powszechnie lubiana przez wnuczęta Babcia Dae. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:26 pm
Daedhel BlanchwoodLoki Daedhel Baranina Daedhel Justinka Dziekuje pieknie, i mimo ze swieto komunistyczne to z milym akcentem, wiec nie rozumiem, czemu nie mialaby gho obchodzic skoro nikomu krzywda sie nie dzieje biggrin heart sarkazmu nie można stosować czy co? Ja się teraz z Wami nie kłócę, nie musicie argumentować przeciwko mnie. xp ale ale ja chce ci tylko buzi dac crying eek chcesz dać buzi Babci? whee Daj! mrgreen BABCIU exclaim BABCIU exclaim ... kiedy będzie renta question rofl rofl rofl a co, chcesz wydawać babcine pieniążki na komiksy? evil Nic z tych rzeczy, Wnusiu, zapomnij! Babcia oszczędza na broń jądrową czwartej generacji. scream /// przyzwyczajaj się, jestem krwiożercza i sadystyczna, upiorna i powszechnie lubiana przez wnuczęta Babcia Dae. cool ale... ale... ale ja tylko chciałem na lizaaaaaaakaaaaaa crying buuuuuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:32 pm
BlanchwoodLoki ale... ale... ale ja tylko chciałem na lizaaaaaaakaaaaaa crying buuuuuu crying o, dobrze się składa. Chcesz babcinego lizaka domowej roboty? Mam takie o smaku gumy kaloszowej, spleśniałego schabu i ze sproszkowanej mumii. mrgreen Który chcesz? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 2:38 pm
Daedhel BlanchwoodLoki ale... ale... ale ja tylko chciałem na lizaaaaaaakaaaaaa crying buuuuuu crying o, dobrze się składa. Chcesz babcinego lizaka domowej roboty? Mam takie o smaku gumy kaloszowej, spleśniałego schabu i ze sproszkowanej mumii. mrgreen Który chcesz? heart ten fioletowy *smark* w te zielone ciapki ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 3:05 pm
Arigatou za życzenia. 8D To bardzo miłe z waszej strony... x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 3:18 pm
BlanchwoodLoki Daedhel BlanchwoodLoki ale... ale... ale ja tylko chciałem na lizaaaaaaakaaaaaa crying buuuuuu crying o, dobrze się składa. Chcesz babcinego lizaka domowej roboty? Mam takie o smaku gumy kaloszowej, spleśniałego schabu i ze sproszkowanej mumii. mrgreen Który chcesz? heart ten fioletowy *smark* w te zielone ciapki ... ten ze spleśniałego schabu? Doskonały wybór! *wręcza mu lizaka, dyskretnie dezynfekując sobie po nim ręce* No już, nie płakusiaj, będzie dobrze! whee (albo trochę gorzej... twisted )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 7:22 pm
Daedhel BlanchwoodLoki Daedhel BlanchwoodLoki ale... ale... ale ja tylko chciałem na lizaaaaaaakaaaaaa crying buuuuuu crying o, dobrze się składa. Chcesz babcinego lizaka domowej roboty? Mam takie o smaku gumy kaloszowej, spleśniałego schabu i ze sproszkowanej mumii. mrgreen Który chcesz? heart ten fioletowy *smark* w te zielone ciapki ... ten ze spleśniałego schabu? Doskonały wybór! *wręcza mu lizaka, dyskretnie dezynfekując sobie po nim ręce* No już, nie płakusiaj, będzie dobrze! whee (albo trochę gorzej... twisted ) dziękuję babciu rofl *mlask, mlask, siorb* mmm, jaki ciekawy smak, gdzie go Babciu *khy* ku... *hyyyy* pi... *ehu ehu* łaś... *plask... - leży na wznak i sie nie rusza* ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 7:31 am
Daedhel Baranina Daedhel Justinka Dziekuje pieknie, i mimo ze swieto komunistyczne to z milym akcentem, wiec nie rozumiem, czemu nie mialaby gho obchodzic skoro nikomu krzywda sie nie dzieje biggrin heart sarkazmu nie można stosować czy co? Ja się teraz z Wami nie kłócę, nie musicie argumentować przeciwko mnie. xp ale ale ja chce ci tylko buzi dac crying eek chcesz dać buzi Babci? whee Daj! mrgreen Jak nie masz zmarszczek i miseczke D to nawet moge z toba isc do lozka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 8:12 am
Baranina Daedhel Baranina Daedhel Justinka Dziekuje pieknie, i mimo ze swieto komunistyczne to z milym akcentem, wiec nie rozumiem, czemu nie mialaby gho obchodzic skoro nikomu krzywda sie nie dzieje biggrin heart sarkazmu nie można stosować czy co? Ja się teraz z Wami nie kłócę, nie musicie argumentować przeciwko mnie. xp ale ale ja chce ci tylko buzi dac crying eek chcesz dać buzi Babci? whee Daj! mrgreen Jak nie masz zmarszczek i miseczke D to nawet moge z toba isc do lozka W takim razie ja tez sie pisze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 8:28 am
łiiiiiiiiiii bedzie zabawa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 9:03 am
Baranina łiiiiiiiiiii bedzie zabawa 4laugh ahahahaha rofl rofl rofl LOL blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 11:31 am
nie zmieścicie się. Babcia sypia w trumnie. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 6:00 pm
Daedhel nie zmieścicie się. Babcia sypia w trumnie. xp Im ciaśniej tym lepiej, zawsze fascynowaly mnie denaty twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 1:39 pm
Baranina Daedhel nie zmieścicie się. Babcia sypia w trumnie. xp Im ciaśniej tym lepiej, zawsze fascynowaly mnie denaty twisted Przeginasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 1:50 pm
Daedhel Baranina Daedhel nie zmieścicie się. Babcia sypia w trumnie. xp Im ciaśniej tym lepiej, zawsze fascynowaly mnie denaty twisted Przeginasz. Nie badz taka niedostepna... wink albo badz - to podkreca atmosfere xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |