|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 11:31 am
Pagalvojau kad visiems buna smagu pasigirti savo pasiekimais ar gerais darbais smile Pasiekimai arba darbai tai nuo i zolingu iprociu atsikratimo iki sportiniu ar kokio kito pabudzio laimejimu ir siaip visais gerais darbais . Tad nesivarzykit ir rasykit!!! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 11:35 am
Kad butu lengviau as pradesiu smile Sia vasara karate stovykloje islaikiau savo savo 4 dirza t.y. 6kyu jei ka jis geltonas biggrin o sportuoju Kyokushin karate stiliu jau 4 metus. (jei kas nores detalesnes info apie si stiliu pm man smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 12:31 pm
nu , mano manymu gerai cia sugalvojai, Slapa. wink Bet ... pasigirti siuo metu neturiu kuo,bet labai noriu parasyti cia kanors emo taigi perejau Devil may cry 4 zadima per 2dienas mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 26, 2008 12:36 pm
Aš irgi pasigirsiu neutral Praėjau daryti mankštą...xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 27, 2008 10:44 am
Slapukas Kad butu lengviau as pradesiu smile Sia vasara karate stovykloje islaikiau savo savo 4 dirza t.y. 6kyu jei ka jis geltonas biggrin o sportuoju Kyokushin karate stiliu jau 4 metus. (jei kas nores detalesnes info apie si stiliu pm man smile ) as ir lankiau kyokushin fortitudo klube pries kokius 3 metus ir turejau net oranziny dirza biggrin DD blemba neleido laikyt dirzu nors mokejau irgi mazdaug iki geltono dirzo bet greit ismokau per kokius metus su puse tai krc... uzkniso ir isejau smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 2:21 am
pradėjau daryti jogą ir apšikau tikybos mokytojo pasakymą, kad jei darai jogą, tai tave užvaldė piktos dvasios biggrin . Ir iš pirmo lietuvių kontrolinio (kirčiavimas (!)) gavau 10 ! rofl heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 2:23 am
dar nusi****u ant popso ir pradėjau klausyt "Vanilla Sky" (italų grupė labai gražiai angliškai dainuoja). Taigi pradėjau klausyt normalios muzikos 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 3:53 am
siaip tj tikybos mokytojas sake, kd ne piktosios dvasios uzvalde [tu gi ne sataniste xDDd] o kad daugiau dievu priimi. sweatdrop
o siaip ne tu cia viena tokia protinga, as irgi 10 gavau xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 4:22 am
agnzzz siaip tj tikybos mokytojas sake, kd ne piktosios dvasios uzvalde [tu gi ne sataniste xDDd] o kad daugiau dievu priimi. sweatdrop o siaip ne tu cia viena tokia protinga, as irgi 10 gavau xd oi atsiprašau mis agnzzz... tai koks to berno vardas? question gal koks jonas ar mantukas? dramallama kada supažindinsit? ar jau išbandėt 8 nr. pagal laižymosi skalę, ar dar tik 6 1/2?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 4:34 am
maziau skaityk tas knygas sweatdrop o siaip tai nusisneki, pati zn kd berno neturiu scream 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 9:00 am
Umm... Na as stengsiuos nepertraukt jusu pokalbio, bet Savo savaitgali paaukojau namu tvarkymui xD ta prasme su tevais tvarkem musu palepe kurioje nerealiai daug siuksliu :O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 10, 2008 7:09 am
padariau 208 suoliukus su sokdyne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 10, 2008 10:39 am
Pardėjau (na šeip senokai) šokius lankyt :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 4:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 4:58 am
nu is esmes kol dar nebaigem mokytis, tai nlb panasu man i pasiekima confused kai jau mokesim- tada jau bus pasiekimas mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |