|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 5:55 am
Anjel Smrti nikdy v mojom zivote... a k tym arasidom...poznam chalana co to snupol za 100ku stare dokazali by ste ist na nejaky konkurz do telky a urobit tam zo seba totalneho magora....napr. do superstar?  Hit me enough to wake me up... Neviem... ked by to bolo kvůli nějaké charite lebo co... mozna ale třeba superstar nebo take jine veci.. nee protože by každej viděl jak jsem nemožná.
Pozvali byste na rande člověka z ulice, kterého vidíte poprvé v životě?
...and lead me wild to your dark roads.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 7:38 am
Verudellita Pozvali byste na rande člověka z ulice, kterého vidíte poprvé v životě? Kdybych umazal to na ulici a nechal jen to, ze toho cloveka vidim poprvy v zivote tak jo, pac uz se mi to stalo - s Adelkou smile Udelali byste nejaky veci z Jackass... treba vypit galon slazenyho mlika?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 12:32 am
kenny rogers.. biggrin Ne neudělal bych to. Možná malinkou skleničku, tak deci.
Jo a zaujala mě ta otázka s tim. Jestli bych snědl lidský maso, no zrovna nedávno byl o tom film. Spadno letadlo mám pocit že s americkejch baseballistama na palubě. No když je našli tak tam byly zbytky. No takže to že bys neochutnala lidský maso by tě přešlo po tak 7 dněch hladovění.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 10:58 pm
Nooel kenny rogers.. biggrin Ne neudělal bych to. Možná malinkou skleničku, tak deci. Jo a zaujala mě ta otázka s tim. Jestli bych snědl lidský maso, no zrovna nedávno byl o tom film. Spadno letadlo mám pocit že s americkejch baseballistama na palubě. No když je našli tak tam byly zbytky. No takže to že bys neochutnala lidský maso by tě přešlo po tak 7 dněch hladovění. Tak to jsem mozna videl to samy, byl o tom natocenej i film "Prezit" v originale "Alive"... Takze s tim jedenim souhlasim, ale jen v krajni nouzi. Pro preziti je clovek schopnej udelat de facto cokoli... Tak me napada, ze to nadhodim i do issues =) A kdyz tu nebyla otazka, tak ja ji sem hodim... Jeli byste metrem "na batmana"? (tzn. nohama zaveseny na tech tycich na drzeni)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 7:53 am
4th-EMOTION Nooel kenny rogers.. biggrin Ne neudělal bych to. Možná malinkou skleničku, tak deci. Jo a zaujala mě ta otázka s tim. Jestli bych snědl lidský maso, no zrovna nedávno byl o tom film. Spadno letadlo mám pocit že s americkejch baseballistama na palubě. No když je našli tak tam byly zbytky. No takže to že bys neochutnala lidský maso by tě přešlo po tak 7 dněch hladovění. Tak to jsem mozna videl to samy, byl o tom natocenej i film "Prezit" v originale "Alive"... Takze s tim jedenim souhlasim, ale jen v krajni nouzi. Pro preziti je clovek schopnej udelat de facto cokoli... Tak me napada, ze to nadhodim i do issues =) A kdyz tu nebyla otazka, tak ja ji sem hodim... Jeli byste metrem "na batmana"? (tzn. nohama zaveseny na tech tycich na drzeni) rofl dobrej nápad, jestli to fyzicky zvládnu tak to zkusim rofl ale radši ne v Praze... si budu muset najít nějaký město hodně daleko... rofl koupali byste se na veřejném koupališti bez plavek??? (za normálního provozu, kde jsou všichni ostatní s plavkama)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 5:32 am
sk8cat 4th-EMOTION Nooel kenny rogers.. biggrin Ne neudělal bych to. Možná malinkou skleničku, tak deci. Jo a zaujala mě ta otázka s tim. Jestli bych snědl lidský maso, no zrovna nedávno byl o tom film. Spadno letadlo mám pocit že s americkejch baseballistama na palubě. No když je našli tak tam byly zbytky. No takže to že bys neochutnala lidský maso by tě přešlo po tak 7 dněch hladovění. Tak to jsem mozna videl to samy, byl o tom natocenej i film "Prezit" v originale "Alive"... Takze s tim jedenim souhlasim, ale jen v krajni nouzi. Pro preziti je clovek schopnej udelat de facto cokoli... Tak me napada, ze to nadhodim i do issues =) A kdyz tu nebyla otazka, tak ja ji sem hodim... Jeli byste metrem "na batmana"? (tzn. nohama zaveseny na tech tycich na drzeni) rofl dobrej nápad, jestli to fyzicky zvládnu tak to zkusim rofl ale radši ne v Praze... si budu muset najít nějaký město hodně daleko... rofl koupali byste se na veřejném koupališti bez plavek??? (za normálního provozu, kde jsou všichni ostatní s plavkama) s mojou postavou nikdy...mozno tak po niekolkych plastickych operaciach...a s 2mi promile alkoholu v krvi xd a este k tomu metru...na slovensku metro nemame,takze asi aj nie xd dokazali by ste pit s niekym o preteky...ze kto vydrzi viac,pricom viete,ze ten druhy clovek toho vydrzi dost vela?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 5:51 am
 Hit me enough to wake me up... Nie. Protože já moc nevydržím, moc nepiju a děsně by mě to nebavilo.
Kdyby vám teď hned dal někdo byt, auto a skvělou prácí v New Yorku, ale museli byste hned odcestovat. Ještě dneska, udělali byste to?
...and lead me wild to your dark roads.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 10:15 am
Verudellita  Hit me enough to wake me up... Nie. Protože já moc nevydržím, moc nepiju a děsně by mě to nebavilo.
Kdyby vám teď hned dal někdo byt, auto a skvělou prácí v New Yorku, ale museli byste hned odcestovat. Ještě dneska, udělali byste to?
...and lead me wild to your dark roads.  bez vahania.... keby vam niekto dal dajme tomu 100tisic so slovami: prosim ta schovaj mi to u seba,urobili by ste to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 2:17 pm
No asi podle tohoco to je za člověka. Nechci skončit nohama v betonu někde v Temži smile .
To se mi ve starejch filmech vždycky hrozně líbilo.
Zabili by jste se pokud byste věděli že zas obživnete?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:18 pm
no to zalezi jestli by si to vedel na 100% ze zase obzivnes a jeste by zalezelo na tom jestli ti zustanou nejaky myslenky z minulyho zivota a tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 05, 2008 1:34 pm
odpovídám na všechny otázky, neudělala bych nic z toho co je tu napsaný.. ...film Alive- jsem četla v knižní podobě a bylo to naprosto super, pže rozhodnout se jestli snim mrtvyho člověka kteryho znam, je opravdu těžký dilema
nechali byste si potetovat celý tělo ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 27, 2008 11:10 am
Ne to nikdy ... tetovani nemam rada gonk
A prp. ( nedavno se o tom dost mluvilo) nechali by jste si nekdy tetovat oko? o_O Treba za penize nebo jenom z hecu nebo tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 20, 2008 1:37 pm
mam panicky strach z ihiel takze to tazko blaugh keby vam do wc, ktore ste prave pouzili spadla 100sk vybrali by ste ju? (ja som to urobila ale s tisickou sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 1:15 am
já ze záchodu pořád něco vyndavám, pže tam děti hází hračky, ale ten máme dome, jinak do veřejný toalety někde v metru bych fakt nesáhla ani kdyby byla plná tisícovek...
snědli byste, jak někdy ukazujou v televizi v dokumentech...brouka, larvu, a co já vim kde jakou živou potvůrku????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 20, 2009 3:44 pm
Záleželo by od druhu... ale asi jo, obvzlášť, když by z toho něco káplo. smile
Šli byste do Trosečníka? (reality show, kde vás s dalšími zavřou na pustým ostrově)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |