|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2012 8:24 pm
Despere Tine, pentru ca am nevoie de ceva pentru a ridica starea mea de spirit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2012 3:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2012 12:07 pm
vreau şi eu nişte trupe rock, metal, industrial româneşti dacă se poate, înafară de trooper şi aia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2012 11:37 pm
Avaritie vreau şi eu nişte trupe rock, metal, industrial româneşti dacă se poate, înafară de trooper şi aia Poi posibil ai auzit de Iris, Cargo sau Phoenix, sunt cei mai tari in clasament romanesc la rock. Desigur sunt trupe mult mai vechi ca Trooper si Aia dar au valoare biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2012 8:20 am
Chiar acum: Numb de Linkin Park 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 2:16 am
Lil Mortal Avaritie vreau şi eu nişte trupe rock, metal, industrial româneşti dacă se poate, înafară de trooper şi aia Poi posibil ai auzit de Iris, Cargo sau Phoenix, sunt cei mai tari in clasament romanesc la rock. Desigur sunt trupe mult mai vechi ca Trooper si Aia dar au valoare biggrin trooper! unii dintre preferatii mei^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2012 11:52 pm
Trupe favorite ar fi Disturbed, Breaking Benjamin, Nightwish, OOMPH!. Mai ascult As I Lay Dying, Amon Amarth... Stiu ca pare ca sunt numai cu metalul, dar ascult orice atata timp cat suna bine. emotion_c8
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 04, 2013 12:22 am
din moment ce vorbiti de rock imi poate spune si mie careva unde pot gasi melodiile lu Dragon Force ca sa le descarc gratis(fara sa ma trezesc cu politia la usa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 14, 2013 4:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 14, 2013 4:02 am
Giga Gio din moment ce vorbiti de rock imi poate spune si mie careva unde pot gasi melodiile lu Dragon Force ca sa le descarc gratis(fara sa ma trezesc cu politia la usa) poţi încerca pe beemp3.com sau pe torrent nu-mi aduc aminte ca akta sau c** s-o numi legea aia de copyright să se fi aprobat la noi aşadar, succes la piratare!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 14, 2013 4:28 am
ChartreuseRose Trupe favorite ar fi Disturbed, Breaking Benjamin, Nightwish, OOMPH!. Mai ascult As I Lay Dying, Amon Amarth... Stiu ca pare ca sunt numai cu metalul, dar ascult orice atata timp cat suna bine. emotion_c8 Foarte bine! Si eu eram un metalist convins cand eram mai tinerel smile dar acum nu ma mai reprezinta sa mult, ascult metal ocazional smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 14, 2013 4:31 am
Da ai cunosc personal pe baieti smile ) si eu sunt din dorohoi xd si stiu pe de'a rostul toate piesele lor xd , Ma simt like a boier cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 16, 2013 8:19 am
Avaritie Giga Gio din moment ce vorbiti de rock imi poate spune si mie careva unde pot gasi melodiile lu Dragon Force ca sa le descarc gratis(fara sa ma trezesc cu politia la usa) poţi încerca pe beemp3.com sau pe torrent nu-mi aduc aminte ca akta sau c** s-o numi legea aia de copyright să se fi aprobat la noi aşadar, succes la piratare! mersi,scuze de intarziere am lipsit cateva zile de pe aici
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |