|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 1:35 pm
*már nagyon izgatott* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 7:39 am
Itt az Elleine által kért 2 rajzból az 1ik... smile ElleineÉs 1 progresskép Nutelladropéból (Photoshop + új tablet). wink Én eddig a hajára vagyok a legbüszkébb...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 9:04 am
Kérek egy teljeset a dream avimről:  És még egy teljeset a mostani avimről:  Ja, és ezeket gépi rajzba 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 9:41 am
Womi Kérek egy teljeset a dream avimről:  És még egy teljeset a mostani avimről:  Ja, és ezeket gépi rajzba 3nodding Hűha hűha sweatdrop Oké, de szerintem júliusban lesz kész és nem túl gyorsan mivel többi avi és szakdoga írás is de azt se merem egyelőre mondani hogy átcsúszna augusztusba.... jövő héten rokonokkal lesz több idő eltöltve... De ok jegyezve, több igényt egyelőre most nem fogadok! Bocsánat mindenkitől sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 11:28 am
Nem baj, nekem is van bővem modellezni (textúrázni sweatdrop ) valóm... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 10:49 am
Ha már elkezdted, akkor szólj, mert mindkét megrendelést törölném :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 20, 2009 10:15 am
Womi Ha már elkezdted, akkor szólj, mert mindkét megrendelést törölném :S Nem kezdted el és bocsi sweatdrop Még Nutelladropén fogok dolgozni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 05, 2009 12:33 pm
Légyszi tudnál az én avimról is csinálni egy képet heart A sok kütyü miatt nem tudom,hogy az ár mindenkire vonatkozik-e,de szívesen fizetek többet is egy jó képért, csak küldj egy üzit,hogy vállalod-e. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 05, 2010 6:59 am
kalifa_kitty Légyszi tudnál az én avimról is csinálni egy képet heart A sok kütyü miatt nem tudom,hogy az ár mindenkire vonatkozik-e,de szívesen fizetek többet is egy jó képért, csak küldj egy üzit,hogy vállalod-e. heart Bocsánat ezt nem vettem észre anno, rég jártam ebben a topikban sweatdrop Majd küldök PM-et hogy megbeszéljük és elnézést a késői válaszért sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2011 10:35 am
Hello!Kérnék ha lehet egy teljes képes-gépest a dream avimról ^^  az ára:2300g ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2011 10:56 pm
LienaAngel Hello!Kérnék ha lehet egy teljes képes-gépest a dream avimról ^^  az ára:2300g ^^ Rendben, meglesz smile Akkor gondolom teljesen legaljáig. Ó és animás vagy realisztikus stílusú legyen? kalifa_kitty Légyszi tudnál az én avimról is csinálni egy képet heart A sok kütyü miatt nem tudom,hogy az ár mindenkire vonatkozik-e,de szívesen fizetek többet is egy jó képért, csak küldj egy üzit,hogy vállalod-e. heart Bocsi egyszer már quoteoltalak, tehát majd kérlek írd meg ebben a topikban vagy pm-ben, hogy milyet szeretnél (digitális/kézzel rajzolt, teljes alak/fej-váll). Köszi smile Kütyü nem gond, legfeljebb picit tovább tart.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |