|
|
| Volt már, hogy a stressz miatt alacsony szellemi szintre kerültél? |
| Igen. Q_Q |
|
24% |
[ 16 ] |
| Nem. 8) |
|
7% |
[ 5 ] |
| Gombaaaa... :B |
|
67% |
[ 44 ] |
|
| Total Votes : 65 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 2:20 pm
Szty hatalmas mosollyal fordult a többiek felé. - Hát akkor, indulás! - gúnyos pillantásokat vetett Emma felé, aki az utolsó pite szeletett tüntette el - Akkor nem eszünk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 2:33 pm
*Volfram felkapta a páncélját, felkötötte a hátára a kaszáját és felhelyezte a sisakját. Megmozgatta az ujjait, kiropogtatta a nyakát és "bemelegítette" az erejét. Lehunyta a szemeit majd mikor kinyitotta a harcra és kalandra kész izzó kék láng jelent meg a szivárványhártyáján. - Kész vagyok! Akkor induljunk! - mondta eltökélten majd odafordult Ennához aki megtörölgette a száját és felkapta a hátára a négyágú pajzsát és kezébe vette a kaszáját. Felállt és Volfram mellé állt felnézett rá és szemeiben a kékes láng kezdet izzani. - Követlek mindenhova Mester... - jelentette ki. Mostmár csak az uticélt kell meghatározni. Keresztúthoz értek, elindulhatnak a hegyek felé messze északra ahol valaha Enna faluja volt és megkereshetik a testvéreit és végetvethetnek a furcsa túlvilági hadsereg terrorának; elindulhatnak vissza a másik világba ahol pontot tehetnek az Úrnő és a talpnyaló Fantomjainak a hadműveletének és közben megpróbálhatják "visszahozni" Szty elveszett emlékeit. Az utak adottak most már csak a lábaiknak kell megeredniük, de végül minden út egy helyre fog vezetni...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 5:45 am
- Uhm... előtte...lovakat kéne köcsönözni....deee -Szty szégyenlősen pislogott végig a társaságon - Pár plusz kilómétert bevállaltok? Míg a válaszra várt kitessékelte a többieket az ajtón, búcsút intett az otthonának és bezérta az ajtót.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 6:17 pm
- Nekem van lovam - jelentette ki mosolyogva Volfram. Füttyentett kettőt majd elkezdett rohanni mintha így akarná megtenni az utat, de aztán kék lángok csaptak fel mögötte és csontvázhátasa lassanként kiemelkedett a földből majd gazdájja mellég vágtázott. Volfram észrevette, megfogta a nyakéli részén majd felpattant menet közben, gondolatban parancsolta a lovat hogy forduljon meg nagy ívben, majd mielőtt elérte volna Sztyéket, lelassított és megállt előttük. - Én nem bánom a plusz utat - mondta. - Vezess én követlek... Bár lehet hogy Ennának elkél egy ló...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 6:22 pm
Volfram megjegyzésének hatására Enna felkapta a fejét majd kisétált a házból. Lehunyta a szemeit, majd mikor ismét kinyitotta őket már lilán izzottak, ahogy lassanként aurája is egyre vakítobban kezdett pulzálni ugyan abban a színben. Felemelte a kezeit a feje fölé és magasba törő lila lökéshullámok kíséretében megjelent egy ló mellettük. A lány felpattant rá majd gúnyosan odavizslantott Volframra akinek nehezére esett felfogni hogy épp most cáfoltak rá a szavaira...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 9:18 am
Szty szégyenlősen lehajtotta a fejét - Én otthagytam a köveimet a másik világban.... és a szomszédot se akarom leterhelni hogy elviszem a lovát, meg hát a Névtelenünknek is elkélne egy... - ránézet a Névtelenre aki mit sem törődve velük tanulmányozta a virágokat - Vele is kezdeni kéne valamit....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 12:16 pm
- Oh értem! - mondta kedvesn Volfram. - Hát akkor kezdhetünk azzal h visszamegyünk a másik világba és elhozzuk a köveidet, de addig is szerintem elég hely van ezen a két lovon még két személynek - mosolyodott el majd odanézett Ennára aki elkapta a tekintetét majd vállatvonva jelezte hogy őt nem zavarja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2010 3:58 pm
Nyugodj Békében Bibortetu!!! Ennek a csodálatos topicnak az alkotója! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|