|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 7:17 am
Scz pt aces post, dar Anca 92 te rog frumos sa incetezi cu spam-ul in acest topic!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 10:06 am
I Toxic Truly I Scz pt aces post, dar Anca 92 te rog frumos sa incetezi cu spam-ul in acest topic!!!
Ugh, nu crezi ca ar fi mai bine sa-i stergi posturile direct si apoi sa-i spui ceva de genul frazei de mai sus intr-un PM? confused
Also, feel free to delete this post.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 9:52 am
1.Nume(nu neaparat real): Toxic xD 2.Varsta(fiti sinceri): 15 3.Mancarea preferata: Yummy food!! 4.Formatia preferata: My Chemical Romance 5.Culoarea ochilor: negrii 6.Culoarea parului: negru 7.Ce-mi place: nimic 8.Ce-mi displace: totul 9.Jocuri pe calculator: nu ma prea joc sweatdrop 10.Va palce sa donati?: doar nevoiasilor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 1:40 pm
1.Nume(nu neaparat real): Alice dar m-i se zice Skadi 2.Varsta(fiti sinceri): 18 fara 15 zile heart 3.Mancarea preferata: sincer... budinca 4.Formatia preferata: prea multe 5.Culoarea ochilor: negri 6.Culoarea parului: negru natural, rosu inchis vopsit :3 7.Ce-mi place: oamenii calmi, fidelitatea, loialitatea, cinstea, prietenia 8.Ce-mi displace: opusul la cele de mai sus 9.Jocuri pe calculator: Guitar Hero 10.Va palce sa donati?: depinde daca merita persoana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 22, 2008 2:27 am
1.Nume(nu neaparat real):tea 2.Varsta(fiti sinceri):15(16 in 7 august) 3.Mancarea preferata:nu am,depinde ce toane am 4.Formatia preferata:hhmmmm...greu dar totushi cred ca Breaking Benjamin 5.Culoarea ochilor:verzi 6.Culoarea parului:shaten sper blond 7.Ce-mi place:desenul,anime,rockul,frecventatul excesiv al cinematografului 8.Ce-mi displace:manelele,prefacutzii,injectziile 9.Jocuri pe calculator:Sims 2 10.Va palce sa donati?: depinde de om,dacca am chef cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 5:25 am
1.Nume(nu neaparat real): 2.Varsta(fiti sinceri): 3.Mancarea preferata: 4.Formatia preferata: 5.Culoarea ochilor: 6.Culoarea parului: 7.Ce-mi place: 8.Ce-mi displace: 9.Jocuri pe calculator: 10.Va palce sa donati?:
1.Diana sau porekle..KidoO..ciutix..didi..dudix..didix..etc..dar cel mai mult mi se spune kidoo biggrin 2.14 3.Pai..pizza cartofi..si meniuri de la kfc...mc`donald.. biggrin 4.simple plan...tokio hotel..evanescence..jonas brothers..nlt..starstrukk..etc. 5.Caprui 6.Saten-castaniu 7.Multe biggrin 8.Fetele cu fitse..baietsii kre comeneteaza la mn..profele(unele)etc. 9.Bubble trubble..si ma rog..astea amuzante biggrin 10.Depinde de persoana biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 09, 2008 8:17 am
1.Bursuc(porecla) whee 2.20 de anisori, crek sunt cel mai mare de aici mrgreen 3.Pizza de la Adivin, Constanta(nu alte imitatii slabe) 4.Parazitii 5.Caprui 6.Saten 7.Vioara 8.Singuratatea, esecul 9.Strategii + CS(astept provocari) cool 10.La guild, nu ink, sa imi fac garderoba si pe urma 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 2:18 am
1. Luis 2.12 wink 3.spaghete milaneze, salata romana...italieneasca 4.Pussycat Dolls,Tokio Hotel ( trist, emo, punk ) 5.capriu 6.saten...am o suvita roscata rofl zau 7.sa imi gasesc prieteni 8 fufele 9.WWE 2008 2009 10.cand am multi bani da
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 20, 2009 1:46 pm
1.Nume(nu neaparat real): Adina 2.Varsta(fiti sinceri): putin peste 15 :] 3.Mancarea preferata:ce gateste mami mea e bun :3 si KFC 4.Formatia preferata: Flyleaf si Tatu [dak nu ascult macar o mel de la una din ele o zi..atunci raman asa x___x] 5.Culoarea ochilor: caprui aproape negri [depinde de lumina] 6.Culoarea parului: saten [uneori imi fac suvite] 7.Ce-mi place: anime-anime-anime, sa ascult muzica, sa vorbesc cu B., ciocolata, cosplay. 8.Ce-mi displace: tiganii[ptk se iau de mn pe strada..pana acum nu am facut exceptii..dar nush...], oamenii falsi, aia kre baga raca intre prieteni buni >.< albinele 9.Jocuri pe calculator: gaia si sims 10.Va palce sa donati?: depinde cui si pt ce XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |