|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 11:26 am
Agria ZebraDeath ............... piracimy sie, karrrrrrrrrrrrrwie, czy nie!? taaaaak pirate JA pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:26 pm
*zakrywa oczka łapkami*
a ja juzmówiłam, ze nie jestem zadna demonicą, tylko zaginioną Mimblą? Odwieźcie mnie do Doliny Muminków... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:43 am
EvilYuki *zakrywa oczka łapkami* a ja juzmówiłam, ze nie jestem zadna demonicą, tylko zaginioną Mimblą? Odwieźcie mnie do Doliny Muminków... emo Geniu Cie zawiezie, jak ladnie poprosisz i oddasz swoja porcje rumu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 6:41 am
ŁŁŁŁoożż ty ! patrzcie tam!!! statek na choryzącie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 9:03 am
*szykuje wszystkie metalowe czesci do wali* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 2:12 pm
i co robicie barany? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 1:23 am
przydal sie ten luk *patrz 1 strona moj avek* Geniek podjaraj strzale!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 5:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 2:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 6:02 am
do aaaaaaaaaaaaaabordażu!!!!!!!!!!
(nie brać zakładników, tylko rum i złoto)
*chwyta bukiet i wali w głowę cokolwiek najbliższego, niestety, bez większego efektu*
gdzie jest MÓJ MIECZ?!!?!?!?!?!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 10:19 am
*podnosi łepek znadd "Historii w pigułce"*
co, gdzie?
...
AAA, GWAŁCĄĄĄ!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 11:55 am
EvilYuki *podnosi łepek znadd "Historii w pigułce"* co, gdzie? ... AAA, GWAŁCĄĄĄ!!! gonk *nie podnosząc głowy znad "Sztuki i Czasu" rozdział:"Mistrzowie renesansu"* aaa,mordują i grabią, a co? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 12:28 pm
Gem_ma EvilYuki *podnosi łepek znadd "Historii w pigułce"* co, gdzie? ... AAA, GWAŁCĄĄĄ!!! gonk *nie podnosząc głowy znad "Sztuki i Czasu" rozdział:"Mistrzowie renesansu"* aaa,mordują i grabią, a co? stare *ucieka pod pokład*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 12:40 am
EvilYuki Gem_ma EvilYuki *podnosi łepek znadd "Historii w pigułce"* co, gdzie? ... AAA, GWAŁCĄĄĄ!!! gonk *nie podnosząc głowy znad "Sztuki i Czasu" rozdział:"Mistrzowie renesansu"* aaa,mordują i grabią, a co? stare *ucieka pod pokład* skad Ty masz tyle kasy?? emo do ataku!!!*ciach, ciach, wziuuuuu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 2:25 am
EvilYuki Gem_ma EvilYuki *podnosi łepek znadd "Historii w pigułce"* co, gdzie? ... AAA, GWAŁCĄĄĄ!!! gonk *nie podnosząc głowy znad "Sztuki i Czasu" rozdział:"Mistrzowie renesansu"* aaa,mordują i grabią, a co? stare *ucieka pod pokład* eee... Yuki ale to my Gwałcimy,mordujemy i grabimy. Nie pamietasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |