|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:48 am
ZebraDeath dobra, Agria, jesteś przyboczną swojej siostry! niech tylko ona sie zrehabilituje...mam nadzieje ze twoja postawa jest rodzinna... możesz wyciągnąć z mojej kajuty awaryjna skrzynie rumu. pirate juz wyciagam(czy klucz od rumowni pasuje do awaryjnej, bo takto bym odrazu podala bez skrzynki??)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:49 am
Agria ZebraDeath dobra, Agria, jesteś przyboczną swojej siostry! niech tylko ona sie zrehabilituje...mam nadzieje ze twoja postawa jest rodzinna... możesz wyciągnąć z mojej kajuty awaryjna skrzynie rumu. pirate juz wyciagam(czy klucz od rumowni pasuje do awaryjnej, bo takto bym odrazu podala bez skrzynki??) macie zamiar teraz chlać rum eek neutral question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:49 am
Agria ZebraDeath dobra, Agria, jesteś przyboczną swojej siostry! niech tylko ona sie zrehabilituje...mam nadzieje ze twoja postawa jest rodzinna... możesz wyciągnąć z mojej kajuty awaryjna skrzynie rumu. pirate juz wyciagam(czy klucz od rumowni pasuje do awaryjnej, bo takto bym odrazu podala bez skrzynki??) (zachowujmy pozory, miśka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:52 am
ZebraDeath Agria ZebraDeath dobra, Agria, jesteś przyboczną swojej siostry! niech tylko ona sie zrehabilituje...mam nadzieje ze twoja postawa jest rodzinna... możesz wyciągnąć z mojej kajuty awaryjna skrzynie rumu. pirate juz wyciagam(czy klucz od rumowni pasuje do awaryjnej, bo takto bym odrazu podala bez skrzynki??) (zachowujmy pozory, miśka) neutral stare (czuje się pominięta)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:55 am
Iwa__4grozna ZebraDeath Agria ZebraDeath dobra, Agria, jesteś przyboczną swojej siostry! niech tylko ona sie zrehabilituje...mam nadzieje ze twoja postawa jest rodzinna... możesz wyciągnąć z mojej kajuty awaryjna skrzynie rumu. pirate juz wyciagam(czy klucz od rumowni pasuje do awaryjnej, bo takto bym odrazu podala bez skrzynki??) (zachowujmy pozory, miśka) neutral stare (czuje się pominięta) ależ skądże! buntowalas sie co prawda, ale też dostaniesz rum. Agria, nalej tej pani z zębami!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:01 am
ZebraDeath Iwa__4grozna ZebraDeath Agria ZebraDeath dobra, Agria, jesteś przyboczną swojej siostry! niech tylko ona sie zrehabilituje...mam nadzieje ze twoja postawa jest rodzinna... możesz wyciągnąć z mojej kajuty awaryjna skrzynie rumu. pirate juz wyciagam(czy klucz od rumowni pasuje do awaryjnej, bo takto bym odrazu podala bez skrzynki??) (zachowujmy pozory, miśka) neutral stare (czuje się pominięta) ależ skądże! buntowalas sie co prawda, ale też dostaniesz rum. Agria, nalej tej pani z zębami! pani z zębami... może będzie krócej, jak powie iwa blaugh --------------------- ja i rum .... ostrzegam, ze mam po alkoholu napady śmiechu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:04 am
Iwa__4grozna ZebraDeath Iwa__4grozna ZebraDeath Agria ZebraDeath dobra, Agria, jesteś przyboczną swojej siostry! niech tylko ona sie zrehabilituje...mam nadzieje ze twoja postawa jest rodzinna... możesz wyciągnąć z mojej kajuty awaryjna skrzynie rumu. pirate juz wyciagam(czy klucz od rumowni pasuje do awaryjnej, bo takto bym odrazu podala bez skrzynki??) (zachowujmy pozory, miśka) neutral stare (czuje się pominięta) ależ skądże! buntowalas sie co prawda, ale też dostaniesz rum. Agria, nalej tej pani z zębami! pani z zębami... może będzie krócej, jak powie iwa blaugh --------------------- ja i rum .... ostrzegam, ze mam po alkoholu napady śmiechu mrgreen to sie dopelniamy, bo ja sie spijam na smutno i to bardzo szybko domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:07 am
ZebraDeath Iwa__4grozna pani z zębam...i może będzie krócej, jak powie iwa blaugh --------------------- ja i rum .... ostrzegam, ze mam po alkoholu napady śmiechu mrgreen to sie dopelniamy, bo ja sie spijam na smutno i to bardzo szybko domokun ja sączę, jakbym chciała a nei mogła xp dobijające super ty będziasz się smuciała a ja będe sie z ciebie śmiała (wchodze w to) 4laugh !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:09 am
Iwa__4grozna ZebraDeath Iwa__4grozna pani z zębami może będzie krócej jak powie iwa blaugh --------------------- ja i rum .... ostrzegam ze mam po alkoholu napady śmiechu mrgreen to sie dopelniamy, bo ja sie spijam na smutno i to bardzo szybko domokun ja śącze jak bym chciała a nei mogła xp dobijające super ty będziasz się smuciała a ja będe sie z ciebie śmiała (wchodze w to 4laugh !!! tylko mi wystaczy półtora piwa i juz chodzę zygzakiem.... crying co za wstyd....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:19 am
ZebraDeath Iwa__4grozna ZebraDeath Iwa__4grozna pani z zębami może będzie krócej jak powie iwa blaugh --------------------- ja i rum .... ostrzegam ze mam po alkoholu napady śmiechu mrgreen to sie dopelniamy, bo ja sie spijam na smutno i to bardzo szybko domokun ja śącze jak bym chciała a nei mogła xp dobijające super ty będziasz się smuciała a ja będe sie z ciebie śmiała (wchodze w to 4laugh !!! tylko mi wystaczy półtora piwa i juz chodzę zygzakiem.... crying co za wstyd.... widze że ty tyż masz kiepskją głowe rofl rofl na mojej 18 wystrczyło mi 1/4 1/2 wylałam -na siebie ..żeby neibyło xd a 1/4 zostawiłam móiąc że nie moge sweatdrop ------------------------------------------ może dobrze że ropucha poszłą ...jeszcez by naopowiadała jak to ja piłam u niej na działće (dziewczyny miały ze mnie niezłą polewke gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:20 am
Iwa__4grozna ZebraDeath Iwa__4grozna ZebraDeath Iwa__4grozna pani z zębami może będzie krócej jak powie iwa blaugh --------------------- ja i rum .... ostrzegam ze mam po alkoholu napady śmiechu mrgreen to sie dopelniamy, bo ja sie spijam na smutno i to bardzo szybko domokun ja śącze jak bym chciała a nei mogła xp dobijające super ty będziasz się smuciała a ja będe sie z ciebie śmiała (wchodze w to 4laugh !!! tylko mi wystaczy półtora piwa i juz chodzę zygzakiem.... crying co za wstyd.... widze że ty tyż masz kiepskją głowe rofl rofl na mojej 18 wystrczyło mi 1/4 1/2 wylałam -na siebie ..żeby neibyło xd a 1/4 zostawiłam móiąc że nie moge sweatdrop ------------------------------------------ może dobrze że ropucha poszłą ...jeszcez by naopowiadała jak to ja piłam u niej na działće (dziewczyny miały ze mnie niezłą polewke gonk ze kto niby poszedl...? twisted BUHAHHA na dzialce byl mroook... tyle tylko ze ty nie wypilas a powachalas... i lezalas na podlodze sie chichrajac... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:21 am
RopuchaAga ze kto niby poszedl...? twisted BUHAHHA na dzialce byl mroook... tyle tylko ze ty nie wypilas a powachalas... i lezalas na podlodze sie chichrajac... blaugh stare spadaj crying to nie było śmieszne( wink ) przez ciebie mam odciśnięte piętno na mojej psychice gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:23 am
Iwa__4grozna RopuchaAga ze kto niby poszedl...? twisted BUHAHHA na dzialce byl mroook... tyle tylko ze ty nie wypilas a powachalas... i lezalas na podlodze sie chichrajac... blaugh stare spadaj crying to nie było śmieszne( wink ) przez ciebie mam odciśnięte piętno na mojej psychice gonk pffffff twoja psychika jest juz tak zrabana (przez kogo? przez kogo? mrgreen dumnam ze mnie) ze kolejne pietno nic nie zaszkodzi... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:23 am
Iwa__4grozna RopuchaAga ze kto niby poszedl...? twisted BUHAHHA na dzialce byl mroook... tyle tylko ze ty nie wypilas a powachalas... i lezalas na podlodze sie chichrajac... blaugh stare spadaj crying to nie było śmieszne( wink ) przez ciebie mam odciśnięte piętno na mojej psychice gonk w jakiej to mięscinie mieszkasz? może sie zgadamy i będzemy pić w dwójke, bo tu ktoś sie chwali mocną głową.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:24 am
ZebraDeath Iwa__4grozna ZebraDeath Iwa__4grozna pani z zębami może będzie krócej jak powie iwa blaugh --------------------- ja i rum .... ostrzegam ze mam po alkoholu napady śmiechu mrgreen to sie dopelniamy, bo ja sie spijam na smutno i to bardzo szybko domokun ja śącze jak bym chciała a nei mogła xp dobijające super ty będziasz się smuciała a ja będe sie z ciebie śmiała (wchodze w to 4laugh !!! tylko mi wystaczy półtora piwa i juz chodzę zygzakiem.... crying co za wstyd.... ja osttatnio po dwoch skupiallam sie juz na prostym chodzeniu (moze dlatego ze byly na prawie pusty zoladek...? sweatdrop )ale bylo mi zajebisacie wesolo i tamten wieczor byl po prostu piekny... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |