|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:41 am
אנשים! הרמ.... אני יודע שכולנו מאוד מתלהבים מהפרצופים החדשים שאנחנו מכינים... אבל אולי תצמצמו אותם? xp זה תופס הרבה מקום...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:42 am
angelic elf אנשים! הרמ.... אני יודע שכולנו מאוד מתלהבים מהפרצופים החדשים שאנחנו מכינים... אבל אולי תצמצמו אותם? xp זה תופס הרבה מקום... למה לצמצם? לזה wink ? או זה eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:43 am
angelic elf אנשים! הרמ.... אני יודע שכולנו מאוד מתלהבים מהפרצופים החדשים שאנחנו מכינים... אבל אולי תצמצמו אותם? xp זה תופס הרבה מקום... שלי מצומצם ל180 פיקסל.. נמ. צריך יותר קטן?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:44 am
little kitten! angelic elf אנשים! הרמ.... אני יודע שכולנו מאוד מתלהבים מהפרצופים החדשים שאנחנו מכינים... אבל אולי תצמצמו אותם? xp זה תופס הרבה מקום... שלי מצומצם ל180 פיקסל.. נמ. צריך יותר קטן? אני לא יודעת איך מקטינים.. אני מצלמת את זה.. מעתיקה לצייר, שומרת, מעלה וזהו.. איך מקטינים?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:47 am
טוף... כל התמונות שלי הן- 62X55 pxl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:48 am
i love felipe little kitten! angelic elf אנשים! הרמ.... אני יודע שכולנו מאוד מתלהבים מהפרצופים החדשים שאנחנו מכינים... אבל אולי תצמצמו אותם? xp זה תופס הרבה מקום... שלי מצומצם ל180 פיקסל.. נמ. צריך יותר קטן? אני לא יודעת איך מקטינים.. אני מצלמת את זה.. מעתיקה לצייר, שומרת, מעלה וזהו.. איך מקטינים? את מעלה את זה לפוטושופ. נכנסת למעלה בתפריט ל image ומשם ל image size ואז משחקת עם זה 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:51 am
little kitten! i love felipe little kitten! angelic elf אנשים! הרמ.... אני יודע שכולנו מאוד מתלהבים מהפרצופים החדשים שאנחנו מכינים... אבל אולי תצמצמו אותם? xp זה תופס הרבה מקום... שלי מצומצם ל180 פיקסל.. נמ. צריך יותר קטן? אני לא יודעת איך מקטינים.. אני מצלמת את זה.. מעתיקה לצייר, שומרת, מעלה וזהו.. איך מקטינים? את מעלה את זה לפוטושופ. נכנסת למעלה בתפריט ל image ומשם ל image size ואז משחקת עם זה 3nodding אין לי פוטושופ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:52 am
i love felipe little kitten! i love felipe little kitten! angelic elf אנשים! הרמ.... אני יודע שכולנו מאוד מתלהבים מהפרצופים החדשים שאנחנו מכינים... אבל אולי תצמצמו אותם? xp זה תופס הרבה מקום... שלי מצומצם ל180 פיקסל.. נמ. צריך יותר קטן? אני לא יודעת איך מקטינים.. אני מצלמת את זה.. מעתיקה לצייר, שומרת, מעלה וזהו.. איך מקטינים? את מעלה את זה לפוטושופ. נכנסת למעלה בתפריט ל image ומשם ל image size ואז משחקת עם זה 3nodding אין לי פוטושופ... תנסי בצייר אולי, לסמן את כל התמונה ואז ללחוץ ctrl+ "-" הלחצן של המינוס... בשורה של המספרים.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:54 am
little kitten! i love felipe little kitten! i love felipe little kitten! angelic elf אנשים! הרמ.... אני יודע שכולנו מאוד מתלהבים מהפרצופים החדשים שאנחנו מכינים... אבל אולי תצמצמו אותם? xp זה תופס הרבה מקום... שלי מצומצם ל180 פיקסל.. נמ. צריך יותר קטן? אני לא יודעת איך מקטינים.. אני מצלמת את זה.. מעתיקה לצייר, שומרת, מעלה וזהו.. איך מקטינים? את מעלה את זה לפוטושופ. נכנסת למעלה בתפריט ל image ומשם ל image size ואז משחקת עם זה 3nodding אין לי פוטושופ... תנסי בצייר אולי, לסמן את כל התמונה ואז ללחוץ ctrl+ "-" הלחצן של המינוס... בשורה של המספרים.. 3nodding לא.. לא עושה לי..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:55 am
i love felipe little kitten! i love felipe little kitten! i love felipe little kitten! angelic elf אנשים! הרמ.... אני יודע שכולנו מאוד מתלהבים מהפרצופים החדשים שאנחנו מכינים... אבל אולי תצמצמו אותם? xp זה תופס הרבה מקום... שלי מצומצם ל180 פיקסל.. נמ. צריך יותר קטן? אני לא יודעת איך מקטינים.. אני מצלמת את זה.. מעתיקה לצייר, שומרת, מעלה וזהו.. איך מקטינים? את מעלה את זה לפוטושופ. נכנסת למעלה בתפריט ל image ומשם ל image size ואז משחקת עם זה 3nodding אין לי פוטושופ... תנסי בצייר אולי, לסמן את כל התמונה ואז ללחוץ ctrl+ "-" הלחצן של המינוס... בשורה של המספרים.. 3nodding לא.. לא עושה לי.. תנסי שוב בלי ה ctrl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:57 am
נו.. זה מצמצם לי חצי מהתמונה, ואת החצי השני לא רואים... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:00 am
i love felipe נו.. זה מצמצם לי חצי מהתמונה, ואת החצי השני לא רואים... sad נממ.. לוידעת. לצמצם לך? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:02 am
little kitten! i love felipe נו.. זה מצמצם לי חצי מהתמונה, ואת החצי השני לא רואים... sad נממ.. לוידעת. לצמצם לך? sweatdrop אמ.. כשאני אצטרך...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:03 am
i love felipe little kitten! i love felipe נו.. זה מצמצם לי חצי מהתמונה, ואת החצי השני לא רואים... sad נממ.. לוידעת. לצמצם לך? sweatdrop אמ.. כשאני אצטרך... אוקי! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:04 am
little kitten! i love felipe little kitten! i love felipe נו.. זה מצמצם לי חצי מהתמונה, ואת החצי השני לא רואים... sad נממ.. לוידעת. לצמצם לך? sweatdrop אמ.. כשאני אצטרך... אוקי! ^^ טנקס
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |