|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 3:37 pm
Vot seda laulu ma jälestan!
No common! See oli nagu mingi: Oh vaatame jaapani sõnaraamatust mingi sõna ja siis teeme sellest laulu.
Nagu mida asja! Haige Haige laul
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 3:45 pm
Vaatasin juba, nagu mingi amatöör video!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 3:56 pm
Acid Tea 3nodding Mingit animatsiooni ei ole. Ainult liikuvad pildid.
edit: kuigi animatsioon ongi liikuvad pildid. aga ma loodan, et väljendasin ennast enam-vähem selgelt. o-o;; Nii võrd selgelt kui inimene saab kell kaks öösel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 4:05 pm
Acid Tea Kell 2? Juba? Ma olen nimelt unetu. Kui ma praegu magama läheks, jääksin kell 4 või 5 magama ja saaksin seega neli või kolm tundi und. Jee? Parem magan siis ainult kaks tundi. whee Mina arvatavasti ammu juba magaksin, aga mul pole vend akodus, istub kusagil tartus või nii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 4:17 pm
Acid Tea Loomulikult. :)
Oota, kas vend käsiks sul muidu magama minna? o-o Ei, lihtsalt tema istub tavaliselt siis arvuti taga ja mina vaatan telekat, aga telekast ei tule midagi siis lähen ma tuttu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 4:25 pm
Ja mis konserv see täpsemalt on?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 4:31 pm
Acid Tea Ma olen nii laisk, et annan lingi. (:
http://www.rada7.ee/?s=f&k=1&id=14714&p=0
Ei tea, kas need esinejate nimed sulle ka midagi ütlevad. Igatahes Kognito = hea, RIN = jubehea, HRR & V = koomiline
Teisi ma ei tea! Pärast, olen nii läbi, et ei viitsi eriti klõpsida
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 20, 2006 3:54 am
Gomenasai on nende kõige mõttetum laul ever gonk Ma olin nii pettunud kui kuulsin, et see on nende järgmine singel D: Ja ma polnud seda anime videot näinudki. Minuarust on "päris" video juba lame. Aga anime videos on nad mõlemad koledad. See gomenasai (mis tegelikult vist kirjutatakse gomen nasai, nagu ma aru saanud olen) tähendab palun vabandust jaapani keeles ja see kirjutati sellepärast et nad jaapanis ei suvatsenud oma kontserdile kohale ilmuda vms.
Quote: Ma tean nüüd, mis maailmas popp on. R3'st ei lasta just väga palju muusikat, mis "hetkel popp" on. Kuigi ma olen vaadanud, et neil on andmebaasis ka mõned päris uued laulud.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 20, 2006 5:48 am
Sellepärast ma seda ütlesingi et nad leidsid mingi sõna jaapani sõnaraamatust ja on jõle õnnelikud selle üle ja teevad kohe sellest laulu.
JA ei tea kuda seda palun vabandust õieti kirjutatasse...saan aru kuda hääldatasse a krija pnna on---pain in the butt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |