|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 30, 2008 12:10 pm
*(Mentek az erdőben...Arnold naggyon vizsgálgatta magát, és bőrét.....Nem hitt a szemének hogy mi is történt vele...pikkely szerű bőr foltokban...kicsi szárnyak...Panka magyarázta neki hogy mi is van itt most....) -tudod..Panka..Olyan furcsa ez nekem...pikkelyek? SZÁRNY? -Ne aggódj,én meg részint emberi alakot kaptam, de én ennek örülök..te nem? -mondta Panka (megcsillant egy csepp könny Panka arcán) -Jajj, nem akartalak megbántani drága,csak ez nekem még szokatlan... (A mondta befejeztével meg csókolta Pankát..Panka rögtön vidámabb lett... rofl ) -Örülök hogy így vagy ezzel...Mondta Panka és visszacsókolt Arnold-nak -Srácok!! majdkésöbb faljátok fel egymást, találtam valamit!!!! (Odamentek Medve pozicíójához, és figyeltek....Valami furcsátláttak a földön..mintha valami meteor szerű csapódott volna be de még sem annak tűnik....valami kapuszerűt ábrázol...Hangok szűrődnek, de csakalig lehet hallani...."hiányzik medve" "medve kérlek gyere értem, ments meg!!".... Ezeket hallani...... -EZ...EZ NAPSUGÁR!!!!!! Kiáltott fel Medve---Gyorsan!! Ásnunk kell!!! ÁSUNK!!!!! -Medve!!!! Nincs mit Ásni!!! nem a föld alatt tűnt el!!!! -De Itt van!!!! Kiált Medve -NINCS!!!! EZ MÁGIA!!!!! (Panka elvonulva próbál gondolkodni, mert a saját gondolatait nem halja a srácok miatt...mormolt valami igéket magában hogy tegyen valamit...de valamiért nem működött a dolog....Lehet hogy az emberi vér megzavarta a varázslatban??? Vagy elhagyta a varázsereje??? Naggyon tanakodik hogy mit is tehetne Napsugárért...) -NAPSUGÁR!!!!!! crying crying crying GYERE VISSZA!!!!!!!-Medve bőg a földön -Figyelj..Napsugár naggyon leleményes Tündér...közösen kitalálunk valamit.... -ÍGÉRED!!!!???? Kiáltott rá Medve És ráfogott a ruhájára megmarkolva... -Ígérem!!!! Barátok vagyunk!!! ÍGÉREM!!!!! (Medve rettenetesen meg van rémülve hogy mi lehet Napsugárral..Arnold próbálja nyugtatni Medvét...Panka töpreng hogy mi lett az erejével...nem veszett el az összes....) -Vagy Csak kell ide valaki...nem is valaki hanem Arnold! Tanakodott Panka -Rakjunk egy kis rendet ebben a táborban és közösen kitaláljuk hogy mit is tegyünk! Mondta Panka (Hát el is kezdték a rendrakást abban a koszfészekben amit azok az undorító dögök csináltak...Sátrat vertek...Medve egyedül alszik másiksátorban....Panka és Arnold együt alszanak..Arnold fekszik a hátán, melette meg Panka és kezét Arnold melkasára teszi) -Majd reggel kinyomozzuk hogy mit tehetünk...* -Aha..addig is pihenjünk...Mondta Panka....* (Hosszú nap vár hőseinkre)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 31, 2008 11:48 am
Sofie's lips twitched as she tried to form a smile to break the tension, but she couldn't seem to do it. She felt a rush of emotion, embarassment, frustration, and above all, hopelessness.
For all she tried to overcome her handicap through excelling in other things, moments like this seemed to completely outweigh all that she strove for. She didn't feel angry or upset with this girl personally, it wasn't her fault. She had only voiced that all society thought of blind people: clumsy cripples who went around bumping into things and knocking people over by accident.
"I'm... fine." Sofie replied unsteadily, feeling as ashamed of herself as Camilla. "You don't have to apologize, I'm sure this is already enough embarrassing for both of us." she said, taking a deep breath to clear the tightness in her throat. She wondered if she should just go straight to class. She had only come to the cafeteria to chat, as shehad decided yesterday not to eat here any more... but she was no longer in the mood to socialize.
'Don't be such a child, Sofie. Just because you look like one, doesn't mean you should play up to everyone's assumptions.' her inner voice said reprimandingly. 'A mature person wouldn't make such a huge deal over an accident.' As much as she agreed, Sofie still wished that once in a while she could do the irrepsonsible thing and just run away to hide.
Sofie reluctantly raised her head up in a more confident position, hoping her flushed cheeks wouldn't be too noticable. "I suppose I should introduce myself, otherwise it could be considered a walk-by tripping." she joked, a hint of her usual playfulness creeping back into her voice. "I'm Sofie Thorn. Er, I mean, just Sofie." she added quickly, remembering that Adelaide had taught her it was weird to use full names with classmates.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 31, 2008 1:10 pm
Medve nagyon rosszul aludt éjszaka, a huncutkodó pár miatt. Mire felébredt, a nap úgy 9 órányira járt és a kis pár még mindíg beszélgetnek, és el vannak. Medve legszivesebben odament volna és....és.....és nem tett semmit. El volt keseredve, hogy Napsugár sehol és ő megint egyedül van. Írt egy kis levelet, hogy vissza jön csak körbe nézz a vidéken. Ezt ott hagyva Pankáék sátránál elindult, hogy valami nyomot találjon, hogy mégis hova tűnhetett Nasugár. Közben állandóan gondolkodott."Lehet, hogy soha többé nem fogom látni? Nem akarok megint ki taszított lenni. Hisz Panka és Arnold most már meglesznek. Max azért lesznek velem, mert a barátjuknak tekintenek. Bár még nem nagyon bízok Pankában, de így elnézzve Arnoldot és Pankát.......Mindegy. Azt hiszem, ha megtalálom Napsugarat bevallom neki! Igen! Ez az megmondom, hogy szeretem! De hogyan? Szia Napsugár tudod elég régóta kedvellek és amúgy szeretlek....ÁÁÁ...ez borzalmas.....Pah...Soha nem tudok ilyesmit mondani neki. Ahoz túl gyáva vagyok....."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 01, 2008 1:06 pm
*(Arnold be ment az erdőbe, hogy új növények után nézzen, magára hagyva Pankát...Arnold hajla az erdőben Medve Hangját...) -Barátok......bevallom neki.......Szeretem őt.......gyáva vagyok....... (Arnold odament hozzá) -heló Medve, hallom hogy valami gondod van..... -hhhhhhh....tudod Arnold....Én....Én szeretem Napsugárt, olyan csodálatos Tündér, a legcsodálatosabb mindközül....én meg....egy gyáva nyúl vagyok, aki nem mer szerelmet vallani....nézzétek meg magatokat:Te+Panka, tök jól elvagytok, szeretitek egymást, én meg...egyedül vagyok, szerintem nem is kellek én ide nektek..-Mondta medve -Medve!!ne mondj ilyet!! Igen is a barátunk vagy!! hozzánk tartozol!!! ne mondjilyen butaságokat hogy "nem kellek én ide" de igen is kellesz!!! és hidd el, segítünk!! mondom segítünk megtalálni neked Napsugárt, és hogy gyáva vagy?? TE NEM VAGY GYÁVA!!! Én a világon nem láttam ilyen bátor troll-t!! MegtaláljukNapsugárt, és bevallod neki az érzéseidet!!! Nenyomd el őket,mert akkor még rosszabblesz neked, és lehet hogy Napsugárnak is..de ezt nem tudhatom....Szóval...Megkeressük és megmondod neki hogy SZERETED ŐT!! És te isúgyélhetsz Napsugárral,mint én a drága Pankámmal..higgy nekem.... (Medve könnyes szemekkel átölelte Arnoldot....a Barátság ami köztük van, hatalmas.....Arnold visszakísérte Medvét a táborba, hogy fojtassák a tervezgetést Napsugár megtalálásásra....hosszú és nehéz napok várnak hőseinkre....)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 8:14 am
Medve és Arnold vissza tértek a táborba. Panka már fel alá mászkált és minden egyes tárgyat alaposan megnézet/meg vizsgált. Arnold csatlakozott mellé és szinte mindí, Panka közvetlen közelében kotorászott. Medve is csatlakozott a kutatáshoz. Ahol a legnagyobb volt a pusztítás ott kezdett el kutatni. Volt ott minden, egy-két kés, el tört sátor tartók, sátor maradványok, tányérok, kupák. Ám Medve le ált a kutatással. Hangokat kallott. "Segíts.....segíts.....Medve.....segíts". Kereste a hang forrását és egy fura követ talált a föld alatt 10 cm méllyen. Elöször csak meg vizsgálta de abban a pillanatban el is dobta. Égetett. -Panka! Arnold! Gyertek ide! Napsugár be van zárva egy kőbe!!!!......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 4:19 am
"szedd össze magad!! vissza kell jutnod a többiekhez...." napsugár próbált erőt meríteni, próbálta magát győzködni h ez nem egy kilátástalan helyzet... -megvan!!!!-*erősen koncentrál*-medve!! hallasz engem? napsugár vagyok... hallasz engem??-"koncentrálnom kell.... medve többször megmentette már az életemet....*- medve te vagy az egyetlen aki hallhatsz engem!!!! MEDVE!!!! varázsigéket mormolva próbált napsugár medvére hangolódni... próbálta felidézni arcát, ahogyan elpirult amikor a lány puszit adott neki, amikor elkapta a kezét mikor a szakadék szélére sodródott, a sok segítséget amit tőle kapott.... -sikerülni kell!! medve........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 11:32 am
Gondolatai a kőre meredtek "Medve, Medve!!! Medve!!" Medve fel vette, egy ronggyal a kezében, hogy ne égesse annyira. Panka és Arnold oda érve szemügyre vették. -Életem ben nem láttam ilyet!-mondta Arnold. Panka csak hallgatott. Mintha méllyen gondolkodna. -Panka? Van ötleted?-tartotta felé Medve a követ. Panka egy bajlós sóhajtással kezdve el kezdett magyarázni: -Nem láttam még ilyet csak hallotam. Ez valami végső tündérpajzs. Szinte lehetettlen össze törni és addig nem fog fel szabadulni ameddig a kő el nem pusztul. Elméletileg a darabok egy kaput nyitnának meg amitől Napsugár vissza jön. - eek És még, hogy nem láttál ilyet? Nem úgy tűnik stare - nézzet Pankára Medve gyanúsan.-Mennyire nehéz el törni? -Olyan mint ha egy emberre, egy palota súlyát raknád rá, egy tenyérnyi helyen. Csak a tündéreknél van olyan erős delej gömb ami elég erős, hogy fel nyisson egy ilyen követ. -Csak nekik? stare Akkor te nem hallottál az én fajom tudásáról. twisted Panka kicsit furcsán tekintett Medvére. Látta ahogyan forgatja és vizsgálgatja. De nem értette pontosan, hogy miért. -Menjetek arrébb most én mutatom meg mit is tudok! Panka és Arnold eleget téve a kérésnek, néhány lépést hátráltak és figyeltek. Medve táskájából egy csomó kis tasakot vett ki. Az összeset össze öntötte egy kis dombot csinált belőle. A domb tetejére rá tette a fura követ és egy újjabb tasakot elő húzva egy csíkot kezdett el húzni. A csíkot elég messzire el húzva a bokrok mögéig ment. -Keressetek fedezéket!!-kiáltott rá Pankára és Arnoldra. Arnold és Panka egy szikla mögött húzódva nézték az eseményeket. Medve elő kapta a fegyverét. a hegyével rá célzott a csíkra, és a kard nyele mellet egy kis pöcköt megnyomott. Egy nagy burranást lehetett hallani és egy kis füstött. A csík sercegett és egyenesen a donb felé vettete az irányt. - fogjátok be a fületeket! Alig kimondva a donb fel robbant. Arnold és panka a fedezék mögül érezték ahogy a föld bele remeg akkora durranás volt. Mikor végelett és a potr is el szállt. Fel tekintettek. A fura kő sehol. Csak a helyén egy kráter, és a kő marad ványai amint kaput formálva fekete villámokat szórva egyre tágasabb kaput nyílik meg elötük. Mindenki nek el ált a szava csak Medve szólalt meg. -Sikerült.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 5:40 am
napsugár egyszer csak arra lett figyelmes , h a világ körülette remegni kezdett -mi történik??- és hirtelen medve kiáltását hallotta meg... "sikerült" "ez nem jó" gondolta a lány -NEM SZABAD!!!!! ÁLLJATOK MEG!!!!-kiabált ahogy csak a torkán kifért.... tudta h barátai megpróbálták megtörni a varázst, amit csak a tündérek erejével szabad..... "ha most történik vmi rossz a barátaimmal csakis magamat okolhatom miatta" -a remegés még mindig tartott..- és az ég színe kékesről sötét mély haragos lilává változott -ha nem tündérvarázslatot használtok végetek!!!! és aggódva próbált megint medvére hangolódni h figyelmeztesse a veszélyre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 12:05 pm
-Valami nem stimmel.... Zsugorodik....-mondta Medve- Panka! Arnold! Vigyétek a követ a tündérekhez!!! -Mi???-vonta kérdőre Arnold-Ezt hogy ér...Ne...ne ne tedd!! Mire kimondta Medve neki szaladt, hogy bele ugorhasson a lyukba. Panka és Arnold megpróbálta elkapni, de kicsúszott a kezük közül. Medve amint bele ugrott a lyuk bezárult és csak a kő maradt meg ami újra össze ált. -Marha...-Panka és Arnold össze néztek-Te tudod merre van a Tündérek földje?-kérdezték egyszerre......
Medve amint be ugrott, a lyuk eltűnt. Minden tiszta lila színekben volt. És mintha valaki simogatná. "Valamiért elfáradtam.....álmos vagyok..... de...de...de...Napsugár....."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 1:47 am
a föld hirtelen abbahagyta végeláthatatlan morajlását, és ekkor a távolban, mint valami apró pont egy kapu jelent meg. napsugár nem tudta kivenni mi is folyok ott, de annyit látott h valaki kiugrik belőle a lány nem is gondolkodott egyből felpattant és ahogy csak tudott futni kezdett arra amerre a jelenséget látta.... futott ahogy csak a lába bírta, de hirtelen meg kellett állnia.... egy furcsa erdő széléhez ért, sötét aura vette körül a fákat és ez az erő megálljt parancsolt a tündérnek -most mit tegyek??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 12:24 pm
*(Arnold és Panka egyszerre kérdezésük után.....) -Na most mit együnk? Napsugár nincs itt, Medve is eltűnt ebben az izében, de ami a legjobb az egészben....HOL VAN A TÜNDÉREK VILÁGA???!!! (Arnold fel-alá járt kelt, és be nem állt a szája.....) -Most mi legyen?...Mi van?...Mit tegyünk?...hova lettek?...uhhh..azt hiszem rosszul vagyok....ledőlök egy kicsit... (Arnold visszament a sátrába, és lefeküdt, mert azt hitte hogy álmodik....pedig nem...2 barátja is odaveszett ebben a furcsa tárgyban..vajon mit tesznek most hőseink? hogyanhozzák vissza őket? vagy megtalálják eggyáltalán a Tündérek világát?......Panka figyelte hogy párja Arnold, miként megy vissza sátrába...szólt volna neki hogy ne menjen de látta rajta hogy milyen rosszul is van..így hagyta hogy visszamenjen...Panka tanakodik hogy hol is lehet az a világ....becsomagolt azt a titokzatos tárgyat és eltette...Arnold hirtelen előbújik sűtrából...) -Tudod drágám...én ezt végkép nem értem....most mi legyen? én azt sem tudom hogy eggyáltalán hol van ez a Tündér világ...és miért világ? nem egy város? vagy egy falu? jaaa..persze aztán a végén kiderül hogy kresni kell egy átjárót abba a világba..mi?.....és mink van? némi növény, szer, ital..ennyi.... -De van varázserőnk..- szólt rá Panka....-de viszont ez ide nem elég, és kettőnké is túlk kevés lenne....meg kell keresnünk azt a kaput.... (Arnold figyelmesen hallgatta Pankát.....megbeszléltek mindent.....összeszedtek némi útravalót és élelmet..... .....így hát hőseink útra keltek, nyomokat keresve....kérdezősködtek....tájékozódtak....mígnem egy titojkzatos személy útba igazítást adott hőseinknek....így elindultak azon az úton....mígnem egy fél napi járásra elártek egy furcsa hegyhez.....seholé sem lehetett átkelni de viszont volt az oldalára vésve valami:"A kapu amit keresel, itt van...de csak az mehet be aki eme világot élete végéig titokban tartja, de ha eme titok kitudódik....súlyos átkunk csapjon le rád!!! Hőseink megfogatták hogy nem adják át senkinek....amint kimondták az utolsó szót...megmozdult a szikla és egy kaput formált ki.....hőseink összenéztek, adtak egymásnak egy csókot, majd bementek....egy hosszú fényes alagút vezetett végig, ígyhát neki indultak....és így kelt a kis párocska a hosszú útnak. hogy megmentsék barátaikat....hőseink nem is gondolták hogy milyen jó úton is járnak....)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 12:45 pm
Medve felébredve körbe tekintett. Egy erdő közepén lehetett."Vajon mi ez a hely?" tanakodott magában.... Elindult az egyik irányba. Figyelme teljesen eltévedt a tájban. Az erdő fái mintha egyre jobban be sűrösödnének. "Hmm...Ez csapda...." Amint ezt kimondta magában ez egyik lábán már ott is folt egy inda ami éppen rá tekeredne. Medve viszont nem hagyta. Előrántotta kardját és egy gyors mozdlattal el is vágta. De nem állhatott le a vágássokkal. Az indák csak jöttek. Medve próbált egy irányban menni, hogy ki jusson. A siker nem maradt el. Az erdő végéhez érve Az indák meg szűntek. Medve a fáradság szélén ált mikor egy hang szólalt meg nem is olyan messze tőle. -Medve? Medve meg fordult és meg pillantotta Napsugarat. Abban a pillanatban nem is tudodd mit mondani. Elöntötte a szívét a melegség, hogy újra láthatja Napsugarat. Közelebb lépett és rá tekintett. -Te hülye! Meg is halhattál volna!!!-mondta Napsugár és egy hatalmas pofont nyomott le Medvének. Medve a földön arcát fogva fel nézzett: -Én is örülök, hogy látlak....... wink ( Arnold ti aztán jó gyorsan oda értetek!!!!!! Semmi harc, semmi veszély, semmi csoda.... Csak úgy zsupsz! )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 1:30 pm
napsugár miután egy nagy pofont kevert le medvének a nyakába ugorva ölelte.... ölelte mert nem akarta elengedni, félt h újra egyedül maradna ha elengedné. aztán a hosszú forró öleléstől megrészegülve megcsókolta a fiút... nem is gondolkodott csak cselekedett -soha többé ne hagyj engem egyedül. úgy féltem, egyedül voltam.... és továbbra is a fiú karjai közt, potyogtak a lány könnyei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 1:36 pm
(Medve kedvé-ért elmagyarázom hogy lehet hogy hamar megjártuk az utat, de egyéb konfliktust abban a világba szeretném elkezdeni, nem itt az otthonunkban...így már ok Medve?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 2:30 pm
-Soha többé....- Mondta Medve.- Soha.- egy kicsit szorosabban átölelte egy kicsi könny csepp került a szeme alá, de vissza fogta érzelmeit. -Megígéred?- Kérdezte Napsugár. -A szavamat adom.- mosolygott rá.-És mit szokta a tündérek csinálni egy ilyen veszélyes helyen? -Meditálunk. Igyekszünk megvilágosodni, de gyakorolhatjuk a varázs igéket. -Hmm.... hosszú lesz ez az itt lét, van egy ilyen érzésem....-mosolygott rá. -De sok a veszély......hogy ébren tartson minket.... Most, hogy te is itt vagy, utánunk jönnek és el akarnak kapni...... -O....ó......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |