|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 2:27 am
eek ............ acha stare Dobrze, poczekamy spokojnie na panow piratow, bo nie zabija wszystkich. Od razu.
*idzie do kajuty, w srodku slychac halasy, przesuwanie workow, wychodzi obładowany ładunkami, garłaczem i czyms co wyglada na armatke*
Ja im zadania nie ułatwie pirate twisted niech tylko któryś spróbuje położyć łape na statku albo załodze, zabije jak psa pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 2:35 am
Kasmizar eek ............ acha stare Dobrze, poczekamy spokojnie na panow piratow, bo nie zabija wszystkich. Od razu. *idzie do kajuty, w srodku slychac halasy, przesuwanie workow, wychodzi obładowany ładunkami, garłaczem i czyms co wyglada na armatke* Ja im zadania nie ułatwie pirate twisted niech tylko któryś spróbuje położyć łape na statku albo załodze, zabije jak psa pirate *sprawdza stan techniczny czegos co przypomina armate* brudne. phie whee janie wyczysc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 3:25 am
To brudne to proch, pani filozof. Tego sie nie wyrzuca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 3:43 am
Kasmizar To brudne to proch, pani filozof. Tego sie nie wyrzuca. ale jest brudne domokun prosze wyczyscic proch 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 4:01 am
Dobrze, prosze Owcy wyczyszcze zaraz.
*odwraca się plecami* Myje proch..... o theusie jedyny..... *odwraca się znów do Owcy* Patrz jak ładnie sie swieci. Wyczyszony jak pupa dziecka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 5:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 6:47 am
*rozpaczliwie macha łapkami*
aaa, coraz bliżej, coraz bliżej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 10:03 am
*pojawia sie z nowym arsenalem Chemikaliow*[jestem po duuzej dawce Chemii] ozby, wacpanie i wacpanie / xp /, z pomoca przybywam! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 12:50 pm
Kasmizar Dobrze, prosze Owcy wyczyszcze zaraz. *odwraca się plecami* Myje proch..... o theusie jedyny..... *odwraca się znów do Owcy* Patrz jak ładnie sie swieci. Wyczyszony jak pupa dziecka nadal nie jest bialy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 12:55 pm
Owiec Kasmizar Dobrze, prosze Owcy wyczyszcze zaraz. *odwraca się plecami* Myje proch..... o theusie jedyny..... *odwraca się znów do Owcy* Patrz jak ładnie sie swieci. Wyczyszony jak pupa dziecka nadal nie jest bialy gonk to mozna uzyc wybielacza taka mam koncepcje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:17 pm
Martines.PL Owiec Kasmizar Dobrze, prosze Owcy wyczyszcze zaraz. *odwraca się plecami* Myje proch..... o theusie jedyny..... *odwraca się znów do Owcy* Patrz jak ładnie sie swieci. Wyczyszony jak pupa dziecka nadal nie jest bialy gonk to mozna uzyc wybielacza taka mam koncepcje a wybielis? heart . heart *patrzy z nadzieja w oczkach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:44 pm
Owiec Martines.PL Owiec Kasmizar Dobrze, prosze Owcy wyczyszcze zaraz. *odwraca się plecami* Myje proch..... o theusie jedyny..... *odwraca się znów do Owcy* Patrz jak ładnie sie swieci. Wyczyszony jak pupa dziecka nadal nie jest bialy gonk to mozna uzyc wybielacza taka mam koncepcje a wybielis? heart . heart *patrzy z nadzieja w oczkach* no sprobuje niech bedzie moja szkoda *wsypuje siakis proszek, oblewa siakims czyms wsypuje proch zalewa przegotowana woda* niech lezy 2 dni i 3 noce *bieze wedke i idzie lowic ryby*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:45 am
Melduje sie na stanowisko muzyka pokladowego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:52 am
Muzyk na pokładzie jak cudnie. Wreszcie będzie jakaś równowaga płciowa na statku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |