|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 5:13 am
Kasmizar Chodziło Mi o twój udział w tym... czymś. Preferuję płec zenska odmienna od mojej. jako mysliciel pokladowy sam rozumiesz... moj udzial jest jakoby w tym niezbedny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 5:14 am
ZebraDeath Kasmizar Chodziło Mi o twój udział w tym... czymś. Preferuję płec zenska odmienna od mojej. szczegóły mrgreen otuz to cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 5:27 am
Owiec ZebraDeath Kasmizar Chodziło Mi o twój udział w tym... czymś. Preferuję płec zenska odmienna od mojej. szczegóły mrgreen otuz to cool NIech tak bedzie biggrin MOderatorzy zawsze się dogadaja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 5:30 am
Kasmizar Owiec ZebraDeath Kasmizar Chodziło Mi o twój udział w tym... czymś. Preferuję płec zenska odmienna od mojej. szczegóły mrgreen otuz to cool NIech tak bedzie biggrin MOderatorzy zawsze się dogadaja blaugh no widzisz taki ty pojentny wbrew pozora jestes whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 5:34 am
Owiec Kasmizar Owiec ZebraDeath Kasmizar Chodziło Mi o twój udział w tym... czymś. Preferuję płec zenska odmienna od mojej. szczegóły mrgreen otuz to cool NIech tak bedzie biggrin MOderatorzy zawsze się dogadaja blaugh no widzisz taki ty pojentny wbrew pozora jestes whee hehehehe rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 5:49 am
ZebraDeath Owiec Kasmizar Owiec ZebraDeath Kasmizar Chodziło Mi o twój udział w tym... czymś. Preferuję płec zenska odmienna od mojej. szczegóły mrgreen otuz to cool NIech tak bedzie biggrin MOderatorzy zawsze się dogadaja blaugh no widzisz taki ty pojentny wbrew pozora jestes whee hehehehe rofl Pojetny bardziej cool pojentny nie bardzo, ciupusiu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 5:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 9:20 am
'heyyyyyyyy, hooooooooooooo, na umrzyka skrzyni i butelka rumu - rumu albo wina!'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 9:24 am
ZebraDeath 'heyyyyyyyy, hooooooooooooo, na umrzyka skrzyni i butelka rumu - rumu albo wina!' Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich w koło
zostawie tylko dwoje
Tylko ja i ty
ja i Ty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 10:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 10:59 am
*_* To co Zebera...? Albo sobie zarzucimy jakimś comatusem do masazu, albo napadamy na kogoś, bo kurde, tak jakoś lipnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 9:33 pm
Pirrrraci!
Statek na horyzoncie. jak to inni piraci to wiejemy, bo nasza załoga niekompletna... chyba ze Kasmi razem z Yuki dadzą sobie radę...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 10:18 pm
ZebraDeath Pirrrraci!Statek na choryzoncie. jak to inni piraci to wiejemy, bo nasza złoga niekompletna... chyba ze Kasmi razem z Yuki dadzą sobie radę...? *staje na burcie i wygląda* wstyd tak ucieć, wstyd dostać wpierdol... cholera, i tak źle i tak niedobrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 12:11 am
Ja dzisiaj moge czuwac na statku, ale czy sam ich pokonam.... emo Niech ktoś opuści na chwile swoich Comatusow..... WŁASNIE!!! Mamy Comatusy na pokładzie. Maja jaja to niech bronią swoich panien, a nie tylko sie opsciskuja po katach i wzdychaja.
Comatusy!!! W ZYC WASZA MATKA KOPANA!!! Zbiorka!!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 12:24 am
Kasmizar Ja dzisiaj moge czuwac na statku, ale czy sam ich pokonam.... emo Niech ktoś opuści na chwile swoich Comatusow..... WŁASNIE!!! Mamy Comatusy na pokładzie. Maja jaja to niech bronią swoich panien, a nie tylko sie opsciskuja po katach i wzdychaja. Comatusy!!! W ZYC WASZA MATKA KOPANA!!! Zbiorka!!! scream scream scream *czyta paragraf zawarty w ksiedze obleczonej wlosiem z comatusa* nad comatusami i ich obowiazkami czowa Zebra, ona tez organizuje zbiorki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |