|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 6:20 am
ZebraDeath zostałam dzisiaj w domu, bo boła mnie brzuch (przejadłam się) po czym zjadłam całego wędzonego pstrąga, Danio, pół kilo jabłek, słodką bułkę, marchewkę i znowu boli mnie brzuch. w dodatku matka sie wścieknie kiedy powiem jej ze mnie znowu nie było w szkole (ona nie przyjmuje wytłumaczen ze protestuje przeciwko Giertychowi), a anglistka obedrze ze skóry. właśnie dlatego jest mi źle. ale jest mi tez dobrze - stwierdziłam że Dziennik Bridget Jones to chujowa ksiażka i wcale nie jestem do niej podoba (ufff...), znalazłam dawno zgubiony ołówek i gem_ma wyjechał na 2 tygodnie. mimo wszystko, dalej będę miła dla Kamizara! (ona dla mnie też, tuszę!) Bede miły, o to się nie martw Obżarstwo.... odradzam, nie tylko ze względu na wagę. niedobre to ot co. Pytanie czy nie masz lokatora, który Cię zssie od środka cool Książka taka sobie, bez polotu jak dla mnie, ołowek poszukiwany jak widzę, nagłe szczęscie i jest Zebra dla mnie miła..... super! *głaszcze po głowce* jeszcze CI potrzebne mizianie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:05 am
ZebraDeath zostałam dzisiaj w domu, bo boła mnie brzuch (przejadłam się) po czym zjadłam całego wędzonego pstrąga, Danio, pół kilo jabłek, słodką bułkę, marchewkę i znowu boli mnie brzuch. w dodatku matka sie wścieknie kiedy powiem jej ze mnie znowu nie było w szkole (ona nie przyjmuje wytłumaczen ze protestuje przeciwko Giertychowi), a anglistka obedrze ze skóry. właśnie dlatego jest mi źle. ale jest mi tez dobrze - stwierdziłam że Dziennik Bridget Jones to chujowa ksiażka i wcale nie jestem do niej podoba (ufff...), znalazłam dawno zgubiony ołówek i gem_ma wyjechał na 2 tygodnie. mimo wszystko, dalej będę miła dla Kamizara! (ona dla mnie też, tuszę!) a ja. bardzo lubię. Tę książkę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:08 am
ninja
a ja usiluje polubic, a przynajmniej przeczytac, WESELE...
tak poza tym polecam DYWAN T.Prachetta, top na te wolne od szkoly dni blaugh (jedyna jego ksiazka, ktora lubie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:09 am
Kasmizar Pani Helka lubi też robić sobie konferencje na drugim piętrze w czasie pracy (wiem, bo ją raz przyłapałem na gadaniu o pogodzie i dziecku Brada Pitta). Tak się przykłada, że miałem zjebke, ale nie będę się wyżywał na Niej, choć bardzo bym chciał. Właśnie widze, że ty też się oddajesz robocie całym sercem, no nie? Nie cierrrrrrrpię jak taki gówniarz pójdzie do roboty i zrzędzi na sprzątaczki... sam robisz jako "przynieś, podaj, pozamiataj", ale nie jesteś "konserwatorem powierzchni płaskich" więc masz po kim jeździć. Kasmizar Nie wiesz, czemu się "przypierdalam" bo nie wiesz jakie ważne tutaj są numerki i odpowiednie ich wysłanie. sprawdzenie w bazie n**/ KRS/ itp. bardzo przeszkadza jak rano znajduje Pści Dolny na 4 półkach.. To idź do pani Heli i jej powiedz, jakie to ważne... przyklej na dokumentacji karteczkę z napisem "prosze nie ruszać"... jest tyle rozwiązań...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:10 am
_b_u_r_a_k_ ninja a ja usiluje polubic, a przynajmniej przeczytac, WESELE... tak poza tym polecam DYWAN T.Prachetta, top na te wolne od szkoly dni blaugh (jedyna jego ksiazka, ktora lubie) uważam, że "Wesele" jest taki łooo fajne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:25 am
...................to piracimy się?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:27 am
ZebraDeath ...................to piracimy się? *Łapie katanęzębami, pozostałe dwie krzyżyje w dole* ho ho haesz aua
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:29 am
EvilYuki ZebraDeath ...................to piracimy się? *Łapie katanęzębami, pozostałe dwie krzyżyje w dole* ho ho haesz aua *chwyta Krakenika pod pachę* do abooooordażu!!!! pirate pirate twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:33 am
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath ...................to piracimy się? *Łapie katanęzębami, pozostałe dwie krzyżyje w dole* ho ho haesz aua *chwyta Krakenika pod pachę* do abooooordażu!!!! pirate pirate twisted twisted a co to ten krakenik? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:36 am
EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath ...................to piracimy się? *Łapie katanęzębami, pozostałe dwie krzyżyje w dole* ho ho haesz aua *chwyta Krakenika pod pachę* do abooooordażu!!!! pirate pirate twisted twisted a co to ten krakenik? confused Kraken. Wielka, oslizła ośmiornica, przewracająca statki i wciągająca w kipiej wodną nieszcześnych marynarzy. a poza tym maskotka Agrii. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:39 am
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath ...................to piracimy się? *Łapie katanęzębami, pozostałe dwie krzyżyje w dole* ho ho haesz aua *chwyta Krakenika pod pachę* do abooooordażu!!!! pirate pirate twisted twisted a co to ten krakenik? confused Kraken. Wielka, oslizła ośmiornica, przewracająca statki i wciągająca w kipiej wodną nieszcześnych marynarzy. a poza tym maskotka Agrii. heart 3nodding bardzo, bardzo rozsądne, uuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:55 am
EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath ...................to piracimy się? *Łapie katanęzębami, pozostałe dwie krzyżyje w dole* ho ho haesz aua *chwyta Krakenika pod pachę* do abooooordażu!!!! pirate pirate twisted twisted a co to ten krakenik? confused Kraken. Wielka, oslizła ośmiornica, przewracająca statki i wciągająca w kipiej wodną nieszcześnych marynarzy. a poza tym maskotka Agrii. heart 3nodding bardzo, bardzo rozsądne, uuu... sama chciała. mają ze sobą cudowny kontakt. dzieciom potrzeba dużo kontaktu z ziwerzątkami... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 1:32 pm
EvilYuki Kasmizar Pani Helka lubi też robić sobie konferencje na drugim piętrze w czasie pracy (wiem, bo ją raz przyłapałem na gadaniu o pogodzie i dziecku Brada Pitta). Tak się przykłada, że miałem zjebke, ale nie będę się wyżywał na Niej, choć bardzo bym chciał. Właśnie widze, że ty też się oddajesz robocie całym sercem, no nie? Nie cierrrrrrrpię jak taki gówniarz pójdzie do roboty i zrzędzi na sprzątaczki... sam robisz jako "przynieś, podaj, pozamiataj", ale nie jesteś "konserwatorem powierzchni płaskich" więc masz po kim jeździć. Kasmizar Nie wiesz, czemu się "przypierdalam" bo nie wiesz jakie ważne tutaj są numerki i odpowiednie ich wysłanie. sprawdzenie w bazie n**/ KRS/ itp. bardzo przeszkadza jak rano znajduje Pści Dolny na 4 półkach.. To idź do pani Heli i jej powiedz, jakie to ważne... przyklej na dokumentacji karteczkę z napisem "prosze nie ruszać"... jest tyle rozwiązań... nie znasz tematu a się wymadrzasz, Ja tez uwielbiam takie gowniary, co znają malutki skrawek rzeczywistości, a sądzą, że wiedzą już wszystko. dorosnij masz juz az 18lat i 2 tygodnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 2:55 am
-10 morale +4 szczescie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 3:14 am
Kasmizar nie znasz tematu a się wymadrzasz, Ja tez uwielbiam takie gowniary, co znają malutki skrawek rzeczywistości, a sądzą, że wiedzą już wszystko. dorosnij masz juz az 18lat i 2 tygodnie a to, że masz trzy lata więcej świadczy, że bardziej znasz życie niż ja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |