|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 1:52 pm
בלי להעליב או לפגוע באף אחד, זה ממש מתחיל להשמע כמו תחרות בכי... XP כל אחד בכה יותר אני אישית קראתי את ה5 וכמובן מחכה לעברת כי אני שונאת לא להבין מילים למרות שנראה לי שאני אבין... לוידעת... בכל זאת אני מחכה.. אפעם לא קראתי באנגלית... היתרון בקריאה שלי זה שאני לא זוכרת כלום ממה שקראתי... בתכל,ס לא זכרתי שסיריוס מת בכלל... אני קוראת ממש טוף ולא עוזבת את הספר המון המון זמן ואז אחורי כמה ימים שוכחת, כך שאני יכולה לקרוא שוב ולהנות שוב! נה נה בננה!
שבי גילה מי מת במחנה... מין שמועה שעברה... לאחת הבנק ממברס שלי היה את הספר... הא אמריקאית וקראה אותו ולא ממש נגיעה עד כדי כך רחוק... הקאונסלרית שלי לקחה לה אותו וסיימה xd אירוני למדי
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 10:39 am
אההה יש לי את הספר השישי!! קיבלתי אותו אתמול בערב! הגעתי עד עמ 103 וזה כה .. מדהים heart
נמנמ מיי קנואו די אנד! סומ סטופיד פיאופל טולד מיי!! sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:32 pm
סיימתי את הספר...
אני רק שואלת למה?! crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 9:09 am
dida סיימתי את הספר... אני רק שואלת למה?! crying crying crying crying crying זה לא פייר! את מעוררת את הסקרנותתתת!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 2:43 pm
orlove dida סיימתי את הספר... אני רק שואלת למה?! crying crying crying crying crying זה לא פייר! את מעוררת את הסקרנותתתת! את כבר יודעת!!! crying ואני אשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 1:09 am
Galush orlove dida סיימתי את הספר... אני רק שואלת למה?! crying crying crying crying crying זה לא פייר! את מעוררת את הסקרנותתתת! את כבר יודעת!!! crying ואני אשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נכון.. אני הכרחתי אותך חח...!!!!!11
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 8:01 am
orlove Galush orlove dida סיימתי את הספר... אני רק שואלת למה?! crying crying crying crying crying זה לא פייר! את מעוררת את הסקרנותתתת! את כבר יודעת!!! crying ואני אשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נכון.. אני הכרחתי אותך חח...!!!!!11 אה... נכון... חח ואההההה!!! למה?? crying סיימת לארגן אנשים להפגנה??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 8:25 am
Galush orlove Galush orlove dida סיימתי את הספר... אני רק שואלת למה?! crying crying crying crying crying זה לא פייר! את מעוררת את הסקרנותתתת! את כבר יודעת!!! crying ואני אשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נכון.. אני הכרחתי אותך חח...!!!!!11 אה... נכון... חח ואההההה!!! למה?? crying סיימת לארגן אנשים להפגנה?? חחח xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 11:58 am
orlove Galush orlove Galush orlove dida סיימתי את הספר... אני רק שואלת למה?! crying crying crying crying crying זה לא פייר! את מעוררת את הסקרנותתתת! את כבר יודעת!!! crying ואני אשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נכון.. אני הכרחתי אותך חח...!!!!!11 אה... נכון... חח ואההההה!!! למה?? crying סיימת לארגן אנשים להפגנה?? חחח xd לא ברצינות!?מה עם ההפגנה נגד ג'יי קיי רולינג?? או שוויתרת כבר על הרעיון... היי שמתם לב שמהספר הרביעי אנשים חביבים בספר מתחילים למות בקצב מהיר??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 12:01 pm
Galush orlove Galush orlove Galush את כבר יודעת!!! crying ואני אשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נכון.. אני הכרחתי אותך חח...!!!!!11 אה... נכון... חח ואההההה!!! למה?? crying סיימת לארגן אנשים להפגנה?? חחח xd לא ברצינות!?מה עם ההפגנה נגד ג'יי קיי רולינג?? או שוויתרת כבר על הרעיון... היי שמתם לב שמהספר הרביעי אנשים חביבים בספר מתחילים למות בקצב מהיר?? לא וותרתי.. אני עדיין בעד... אני אפילו לא לבד.. את איתי!!! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 10:41 am
יש לי בובה של הארי פוטר!!!!!
אבל לא סתם אחת!!! פריט לאספנים בלבד!!!!!! heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:17 am
dida יש לי בובה של הארי פוטר!!!!! אבל לא סתם אחת!!! פריט לאספנים בלבד!!!!!! heart mrgreen מסתומרת?? יש לך תמונה??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 4:52 am
Galush orlove Galush orlove Galush אה... נכון... חח ואההההה!!! למה?? crying סיימת לארגן אנשים להפגנה?? חחח xd לא ברצינות!?מה עם ההפגנה נגד ג'יי קיי רולינג?? או שוויתרת כבר על הרעיון... היי שמתם לב שמהספר הרביעי אנשים חביבים בספר מתחילים למות בקצב מהיר?? לא וותרתי.. אני עדיין בעד... אני אפילו לא לבד.. את איתי!!! razz יש פה עוד מישו שרוצה להצטרף לעמותה??? או מישו שקרא את השישי?? כי נראה לי שאני יודעת מי זה הבנאדם מהמכתב... ואגב אהבתי את מהשעשית עם עצמך... ממש חמוד!! בנאדם מהמכתב??וטנקס על היפה שאמרת יל... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 1:23 am
orlove Galush orlove Galush orlove Galush אה... נכון... חח ואההההה!!! למה?? crying סיימת לארגן אנשים להפגנה?? חחח xd לא ברצינות!?מה עם ההפגנה נגד ג'יי קיי רולינג?? או שוויתרת כבר על הרעיון... היי שמתם לב שמהספר הרביעי אנשים חביבים בספר מתחילים למות בקצב מהיר?? לא וותרתי.. אני עדיין בעד... אני אפילו לא לבד.. את איתי!!! razz יש פה עוד מישו שרוצה להצטרף לעמותה??? או מישו שקרא את השישי?? כי נראה לי שאני יודעת מי זה הבנאדם מהמכתב... ואגב אהבתי את מהשעשית עם עצמך... ממש חמוד!! בנאדם מהמכתב??וטנקס על היפה שאמרת יל... biggrin מי שקרא ת'ספר יודע שמתי שהם הולכים למצוא את ההורקרוקסס או איך שלא אומרים/כותבים את זה יש בתוך המנעול בסוף מכתב ורשום בו משו בלה בלה וולדמורט השמדתי לך את ההרקסוס בלה בלה בלה ידא ידא ידא ולא מגלים מי הבנאדם אבל רשום r.a.b ונראה לי שאני יודעת מי רשם את זה... התיאורייה התחילה מבת דודה שלי שאמרה לי לקרוא טוב את הראיון עם פרופסור מה שמו... שכחתי... וזה הוביל אותי לאח של סיריוס!! וזאת התיאוריה בעצם.. ואגב ידעתם שהשם השני של הארי זה ג'יימס?? כמה חמוד..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |