|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:31 am
ZebraDeath Dobra, szczury lądowe. Wróciłam. Nie bedę owijać w bawełną, macie przesrane! *w przyplywie szału rozpierniczam kajaki i sunę ku "Czerwonej Perle" na moim prywatnym Krakenie* Hey, załoga, wy nędzne zalążki piratów! Co to za bunty!? Kasmizar, przygotuj się do przeciągania pod kilem. EvilYuki, a ja cie mialam za przyjaciela... Agria, ty nie pijesz alkoholu. wilkus, kurde blade, a ja cie mialam za wiernego bosmana.... bunty zazwyczaj kończą się źle i krwawo!! No więc: arrow Kasmizar pod kil! arrow Agria dożywotni zakaz moczenia dzioba! arrow EvilYuki i wilkus do mycia pokładu, może sie zrehabilitujecie, bo wiążę z wami poważne plany! RopuchaAga może siedzieć na bocianim gnieździe, ale bez rumu! arrow cała reszta ma zamkniętą Rumownię i ma oddawać mi cześć!!!!!!! można sie zrehabilitować kadząc mi i oddając cześć należną władcy Krakena. Wtedy bedzie rum. I piracenie się. (nienawidzę buntów pod moją jurysdykcją... evil ) moze rumu Kapitanie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:32 am
Kasmizar wilkus brzmi ciekawie... dajcie mi rumu i splondrujmy cos, bom zla i mam ochote cos rozpieprzyc stressed stressed kajutami zajmiemy sie pozniej... Gdzie jest ta od bociankow? szukaj statku na horyzoncie, znajdziemy to łupimy pirate pirate pirate Dami im wiwat! Ze wszystkich armat prosto w ich burte, niach niach niach. JAk to dobrze być złym twisted *szuka szuka* widze jedynie pływajaca skorke od banana, dwie mewy (po wnikliwszej obserwacji stwierdzam iz beda jajka) i lajbe z napisem Titanic... nada sie do grabienia...? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:33 am
wilkus *budzi sie* a tak po polskiemu... co sie dzieje... xp juz sloneczko wstalo...? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:34 am
RopuchaAga ZebraDeath Dobra, szczury lądowe. Wróciłam. Nie bedę owijać w bawełną, macie przesrane! *w przyplywie szału rozpierniczam kajaki i sunę ku "Czerwonej Perle" na moim prywatnym Krakenie* Hey, załoga, wy nędzne zalążki piratów! Co to za bunty!? Kasmizar, przygotuj się do przeciągania pod kilem. EvilYuki, a ja cie mialam za przyjaciela... Agria, ty nie pijesz alkoholu. wilkus, kurde blade, a ja cie mialam za wiernego bosmana.... bunty zazwyczaj kończą się źle i krwawo!! No więc: arrow Kasmizar pod kil! arrow Agria dożywotni zakaz moczenia dzioba! arrow EvilYuki i wilkus do mycia pokładu, może sie zrehabilitujecie, bo wiążę z wami poważne plany! RopuchaAga może siedzieć na bocianim gnieździe, ale bez rumu! arrow cała reszta ma zamkniętą Rumownię i ma oddawać mi cześć!!!!!!! można sie zrehabilitować kadząc mi i oddając cześć należną władcy Krakena. Wtedy bedzie rum. I piracenie się. (nienawidzę buntów pod moją jurysdykcją... evil ) Bez Rumu nigdzie nie siedze! na trzezwo i tak zadnego statku nie przylukam! No chyba ze mi salatke z selera zalatwicie... 4laugh blaugh gonk musisz siedziec bez rumu, bo nie bedziesz dawala dobrych, a jakze waznych informacji, coprawda umiem wdrapac sie na bocianie gniazdo(chyba, nigdy nie probowalam), ale m,i sie nie chce, chyba, ze od wysoko polozonej osoby dostane rozkaz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:36 am
a gdzie przeprosiny na kolanacha, moi niewierni piraci?!
Rum będzie, tylko Gem_ma ogląda telewizję i nie wie gdzie dał klucz. Szorować pokład!!!! evil evil evil evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:36 am
RUM!!! RUM dla kazdego pelnoletniego!!! Jedynie 1 g!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:37 am
ZebraDeath a gdzie przeprosiny na kolanacha, moi niewierni piraci?! Rum będzie, tylko Gem_ma ogląda telewizję i nie wie gdzie dał klucz. Szorować pokład!!!! evil evil evil evil przepraszam Pani!!! jak moge to wynagrodzic??(chyba mam w kieszeni dorobiony klucz od rumowni mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:38 am
RopuchaAga wilkus *budzi sie* a tak po polskiemu... co sie dzieje... xp juz sloneczko wstalo...? mrgreen hmmmm... czekaj, to Ty mi wyslalas jakiegos smsa jakos rano?? wstalo.. musi paszport odebrac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:39 am
Agria ZebraDeath a gdzie przeprosiny na kolanacha, moi niewierni piraci?! Rum będzie, tylko Gem_ma ogląda telewizję i nie wie gdzie dał klucz. Szorować pokład!!!! evil evil evil evil przepraszam Pani!!! jak moge to wynagrodzic??(chyba mam w kieszeni dorobiony klucz od rumowni mrgreen ) mozesz wypieprzyć wszystkich buntowników z mojej kajuty. Łaskawie zezwalam pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:40 am
ZebraDeath Agria ZebraDeath a gdzie przeprosiny na kolanacha, moi niewierni piraci?! Rum będzie, tylko Gem_ma ogląda telewizję i nie wie gdzie dał klucz. Szorować pokład!!!! evil evil evil evil przepraszam Pani!!! jak moge to wynagrodzic??(chyba mam w kieszeni dorobiony klucz od rumowni mrgreen ) mozesz wypieprzyć wszystkich buntowników z mojej kajuty. Łaskawie zezwalam pirate och, dziekuje pani!!! juz wywalam ich!!! *daje kopa, o dolecieli na ksiezyc, a nie... to Sedna!!*moze rumu?? zapewniam, ze takie wykopywanie to wielka przyjemnosc, a po rumie pewnie bedzie lepiej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:41 am
wilkus RopuchaAga wilkus *budzi sie* a tak po polskiemu... co sie dzieje... xp juz sloneczko wstalo...? mrgreen hmmmm... czekaj, to Ty mi wyslalas jakiegos smsa jakos rano?? wstalo.. musi paszport odebrac sweatdrop eeee nieeeee.... to musial byc ktos inny... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:42 am
Agria ZebraDeath Agria ZebraDeath a gdzie przeprosiny na kolanacha, moi niewierni piraci?! Rum będzie, tylko Gem_ma ogląda telewizję i nie wie gdzie dał klucz. Szorować pokład!!!! evil evil evil evil przepraszam Pani!!! jak moge to wynagrodzic??(chyba mam w kieszeni dorobiony klucz od rumowni mrgreen ) mozesz wypieprzyć wszystkich buntowników z mojej kajuty. Łaskawie zezwalam pirate och, dziekuje pani!!! juz wywalam ich!!! *daje kopa, o dolecieli na ksiezyc, a nie... to Sedna!!*moze rumu?? zapewniam, ze takie wykopywanie to wielka przyjemnosc, a po rumie pewnie bedzie lepiej mrgreen żeby tylko inni mieli takie samo podejście jak ty, moje śliczności.... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:43 am
ZebraDeath Agria ZebraDeath Agria ZebraDeath a gdzie przeprosiny na kolanacha, moi niewierni piraci?! Rum będzie, tylko Gem_ma ogląda telewizję i nie wie gdzie dał klucz. Szorować pokład!!!! evil evil evil evil przepraszam Pani!!! jak moge to wynagrodzic??(chyba mam w kieszeni dorobiony klucz od rumowni mrgreen ) mozesz wypieprzyć wszystkich buntowników z mojej kajuty. Łaskawie zezwalam pirate och, dziekuje pani!!! juz wywalam ich!!! *daje kopa, o dolecieli na ksiezyc, a nie... to Sedna!!*moze rumu?? zapewniam, ze takie wykopywanie to wielka przyjemnosc, a po rumie pewnie bedzie lepiej mrgreen żeby tylko inni mieli takie samo podejście jak ty, moje śliczności.... cool to naprawde wielki zaszczyt, Wasza Wysokosc!! moze jakis awansik mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:46 am
dobra, Agria, jesteś przyboczną swojej siostry! niech tylko ona sie zrehabilituje...mam nadzieje ze twoja postawa jest rodzinna... możesz wyciągnąć z mojej kajuty awaryjna skrzynie rumu. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 2:46 am
RopuchaAga wilkus RopuchaAga wilkus *budzi sie* a tak po polskiemu... co sie dzieje... xp juz sloneczko wstalo...? mrgreen hmmmm... czekaj, to Ty mi wyslalas jakiegos smsa jakos rano?? wstalo.. musi paszport odebrac sweatdrop eeee nieeeee.... to musial byc ktos inny... sweatdrop normalnie az sprawdze pozniej, bo serio nie bardzo pamietam sweatdrop spaaaadam o paszport
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |