|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:02 am
D Girl ((לכל מי שזה פעם ראשונה שלו במשחק תפקידים, סוגריים כפולים אומרים שמה שכתוב בתוכם אין לו כל קשר למשחק, והוא נאמר מחוץ להכל. מעין הערה או הארה אם תרצו סתם משהו נחמד)) אני אצוטט אותך בפוסט הראשון.. זה מידע חשוב.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:14 am
little kitten! D Girl *פותחת את הדלת ונכנסת* הממ פעם ראשונה שאני פה! מקום נחמד דווקא! *מתקרבת לכיוון ג'יי* שמעתי מישהו מדבר על משרת טבח? אין לי עבודה ואני מעוניינת במשרה! היא עוד פנוייה? יש לי ניסיון! עבדתי בבר לפני שעברתי דירה, גם כן בתור טבחית משנה ((עזבו את זה שאני בד"כ שורפת או הורסת כל מה שאני עושה "^^ במשחקי תפקידים גאייאניים אני די טובה בטבחות)) בטח! ^^ *רצה לרשום אותך ברשימת עובדים* רוצה לשתות משו? *מתקרבת אל הבר* אני אשמח למרטיני, אם יש כמובן עם זית אני ארשה לעצמי להתפנק לפני שאני אכנס למטבח...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:23 am
טוב, שאחת המלצריות תבוא שתגיש לי למטבח, אני לא רוצה לשבור משהו בבר. *עוברת אחורה למטבח* הממ... מרשים! *לובשת מדים* *יוצאת החוצה * טוב, אני אחכה פה ללקוחות! מעכשיו אפשר גם להזמין אוכל! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:23 am
D Girl little kitten! D Girl *פותחת את הדלת ונכנסת* הממ פעם ראשונה שאני פה! מקום נחמד דווקא! *מתקרבת לכיוון ג'יי* שמעתי מישהו מדבר על משרת טבח? אין לי עבודה ואני מעוניינת במשרה! היא עוד פנוייה? יש לי ניסיון! עבדתי בבר לפני שעברתי דירה, גם כן בתור טבחית משנה ((עזבו את זה שאני בד"כ שורפת או הורסת כל מה שאני עושה "^^ במשחקי תפקידים גאייאניים אני די טובה בטבחות)) בטח! ^^ *רצה לרשום אותך ברשימת עובדים* רוצה לשתות משו? *מתקרבת אל הבר* אני אשמח למרטיני, אם יש כמובן עם זית אני ארשה לעצמי להתפנק לפני שאני אכנס למטבח... *מעבירה לה מתחת כוס מרטיני עם זית קטן בפנים* ששש!! אסור שהקטנים ידעו שיש לנו אלכוהול... ((תלבושת מדליקה!! ^^))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:25 am
little kitten! OmerShatz *פותח את הדלת* שלום שלום ! ... אממ...*מסמיק*...יש לכם עבודה ?? *פרצוף של מובטל* redface יש משרות פנויות בעמוד הראשון, תבדוק מה מתאים לך. 3nodding יאמי ! מלצר היר איי קום !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:25 am
little kitten! *מעבירה לה מתחת כוס מרטיני עם זית קטן בפנים* ששש!! אסור שהקטנים ידעו שיש לנו אלכוהול... ((תלבושת מדליקה!! ^^)) *שותה* מממ... טוב עכשיו אני לגמרי מעוררת ומוכנה לעבוד! whee ((צריך ללמד אותם מגיל קטן לשתות! xd ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:29 am
דניאל, לפני שאני לובש בגדי מלצר אני רוצה צ'יזבורגר כפול עם אקסרה חמוצים, דבש וגם רוטב חריף.. ואם אין אז אני אסתפק בסנדויץ' עם טונה...XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:30 am
OmerShatz little kitten! OmerShatz *פותח את הדלת* שלום שלום ! ... אממ...*מסמיק*...יש לכם עבודה ?? *פרצוף של מובטל* redface יש משרות פנויות בעמוד הראשון, תבדוק מה מתאים לך. 3nodding יאמי ! מלצר היר איי קום !! יופי! ^^ אני ארשום אותך biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:32 am
"My Happy Ending"
So much for my happy ending Oh oh, oh oh, oh oh...
Let's talk this over It's not like we're dead Was it something I did? Was it something You said? Don't leave me hanging In a city so dead Held up so high On such a breakable thread
You were all the things I thought I knew And I thought we could be
[Chorus:] You were everything, everything that I wanted We were meant to be, supposed to be, but we lost it And all of the memories, so close to me, just fade away All this time you were pretending So much for my happy ending Oh oh, oh oh, oh oh...
You've got your dumb friends I know what they say They tell you I'm difficult But so are they But they don't know me Do they even know you? All the things you hide from me All the s**t that you do
You were all the things I thought I knew And I thought we could be
[Chorus]
It's nice to know that you were there Thanks for acting like you cared And making me feel like I was the only one It's nice to know we had it all Thanks for watching as I fall And letting me know we were done
[Chorus x2]
[x2] Oh oh, oh oh, oh oh... So much for my happy ending
Oh oh, oh oh, oh oh...
אני מתקלט!^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:33 am
0_0 גם אני רוצה כזה סיג !! אני מלצריישן !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:34 am
angelic elf ((באנרים!
-picis_
דניאל הורדתי לך את הכנפיים.... נראה לי מיותר....
ג'יי בתור המנהלת אני נותן לך לבחור תלבושת לעצמך xd
הרמ..... עצות לתלבושת של הקופאית!)) הא!!! אתה גדול!!!!!!!!!!!!! eek אהה... אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!1 heart heart heart heart heart heart מיאו. sweatdrop *עדיין בהלם* מיאו... *רצה להביא לעצמה כוס מים*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:35 am
D Girl little kitten! *מעבירה לה מתחת כוס מרטיני עם זית קטן בפנים* ששש!! אסור שהקטנים ידעו שיש לנו אלכוהול... ((תלבושת מדליקה!! ^^)) *שותה* מממ... טוב עכשיו אני לגמרי מעוררת ומוכנה לעבוד! whee ((צריך ללמד אותם מגיל קטן לשתות! xd )) יאי! ^^ ((זה גם משו.. )) *מביאה את הבריזר שלה מתחת לדלפק* stare לא ראיתם כלום.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:35 am
OmerShatz דניאל, לפני שאני לובש בגדי מלצר אני רוצה צ'יזבורגר כפול עם אקסרה חמוצים, דבש וגם רוטב חריף.. ואם אין אז אני אסתפק בסנדויץ' עם טונה...XD *צוחקת* אתה נראה לי סופר רעב... *חוזרת למטבח* הממממ *חותכת לחמנית בורגר, וחמוצים, שמה את ההמבורגר העסיסי על הלחמניה, בתוספת גבינה צהובה נוטפת חמוצים בכמויות דבש ורוטב חריף* *צועקת לעומר* כבר מגיעעעעע *רואה קופסת טונה משובחת ללא שימוש* *מרימה גבה* *ממלאת סנדוויץ' עם טונה* *שמה את 2 הסנדוויצ'ים על צלחת ענקית* יאללה! עומר! פינקתי אותך קצת... שתהיה בריא.... *צוחקת*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:36 am
((ג'יי- meow....^^,
עומר- הרמ.... סבבה^^ אני אכין לך תלבושת תוך כמה רגעים.... ד"א ממש אהבתי את הסלוגנייזר! xd הכנתי פול משפטים עם "מיאו" בתוכם! xd 3nodding domokun ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |