Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Oct 19, 2011 5:20 am

Yui-chan12
Igen, ezen én is csodálkoztam. Igazából arra számítottam, hogy már az Edolas arc után beraknak néhány fillert, de mégis folytatták... És sztem is beraknak pár fillert majd, mert most tényleg eléggé közel került egymáshoz a manga és az anime. De arra én is kíváncsi leszek - és tuti sírni fogok rajta, pedig mind jól vannak.... (mint ahogy a mangán is megtettem, csak akkor még nem tudtam, hogy mi lett sweatdrop )xD De nem bírom kivárni a következő fejezetet!!!! biggrin

Én se hittem, hogy Mashima (a mangaka) megejt egy ilyen fordulatot. biggrin

Előre félek, hogy valahogy visszajuttatja őket a múltba. Az annyira "Fairy Tale-es" lenne... sweatdrop Így most egy kis lendületet kapott a manga és tényleg szinte én is várom a következő fejezetet, pedig ez az érzés nálam inkább csak a sorozat elején volt meg. 3nodding

Malreni
Meg rendet raktam a fórumban.

Azaz? Milyen változásokat kéne észrevennünk? emotion_kirakira

Amúgy ha gond, hogy Yui-val itt OFF-oljuk össze a dolgokat, akkor szólj, és kerítek egy animés topicot (vagy az általános offolóst), ahová átköltözhetünk. 3nodding

Hogy ON is legyek:
Ma is voltam vezetni, és ma sem halt meg senki!! Egy-két rajnyi galambot majdnem elütöttem az Andrássy-n, de ők is sikeresen elmenekültek. whee
PostPosted: Wed Oct 19, 2011 6:05 am

Molylepke
Yui-chan12
Igen, ezen én is csodálkoztam. Igazából arra számítottam, hogy már az Edolas arc után beraknak néhány fillert, de mégis folytatták... És sztem is beraknak pár fillert majd, mert most tényleg eléggé közel került egymáshoz a manga és az anime. De arra én is kíváncsi leszek - és tuti sírni fogok rajta, pedig mind jól vannak.... (mint ahogy a mangán is megtettem, csak akkor még nem tudtam, hogy mi lett sweatdrop )xD De nem bírom kivárni a következő fejezetet!!!! biggrin

Én se hittem, hogy Mashima (a mangaka) megejt egy ilyen fordulatot. biggrin

Előre félek, hogy valahogy visszajuttatja őket a múltba. Az annyira "Fairy Tale-es" lenne... sweatdrop Így most egy kis lendületet kapott a manga és tényleg szinte én is várom a következő fejezetet, pedig ez az érzés nálam inkább csak a sorozat elején volt meg. 3nodding

Malreni
Meg rendet raktam a fórumban.

Azaz? Milyen változásokat kéne észrevennünk? emotion_kirakira

Amúgy ha gond, hogy Yui-val itt OFF-oljuk össze a dolgokat, akkor szólj, és kerítek egy animés topicot (vagy az általános offolóst), ahová átköltözhetünk. 3nodding

Hogy ON is legyek:
Ma is voltam vezetni, és ma sem halt meg senki!! Egy-két rajnyi galambot majdnem elütöttem az Andrássy-n, de ők is sikeresen elmenekültek. whee

Hát ez az, hogy senki nem veszi észre a moderátori munkámat... Most megyek és ájultra iszom magam.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100
PostPosted: Thu Oct 20, 2011 6:28 am

Ma láttam az iskolai könyvtárban egy srácot, aki gaia-zott biggrin felmentem én is zomg-ra és addoltam, de nem mertem odamenni hozzá.... sweatdrop
PostPosted: Thu Oct 20, 2011 10:20 am

Ma először tömték fogamat O__o (ezt sikeresen 20 éves fejjel kellett megérnem) és túléltem biggrin emotion_dealwithit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Fri Oct 21, 2011 12:28 am

Yui-chan12
Ma láttam az iskolai könyvtárban egy srácot, aki gaia-zott biggrin felmentem én is zomg-ra és addoltam, de nem mertem odamenni hozzá.... sweatdrop

Naaaa, AZ YOOOOL hangzik. biggrin
PostPosted: Fri Oct 21, 2011 12:32 am

Ma volt ünnepély, aztán egy hatalmas kidobós ... Jó volt. biggrin

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Carbon Heart

PostPosted: Fri Oct 21, 2011 11:17 am

Ma rájöttem, hogy kinti 12°C-ban és a dísztermi 20°C-ban utálom a matrózblúzt felvenni szoknyával!
(Köszönjük új igazgató, hogy nem lehet fekete bársony gatyában lenni az ünnepélyen, csak a szoknya...)
PostPosted: Fri Oct 21, 2011 11:55 am

Megalkottam ma az eddigi legjobb avi kinézetemet O_o

Hime_Yura

Mage

Carbon Heart

PostPosted: Fri Oct 21, 2011 12:23 pm

Hime_Yura
Megalkottam ma az eddigi legjobb avi kinézetemet O_o

Agree!
PostPosted: Sat Oct 22, 2011 9:49 am

MA -ahogy anyu fésülte a hajam- a Gaia életre kelt nálam! Ugyanis az egyik itemben lévő séróm volt ... Vagyis ha akarjátok tudni, melyikhez, hát lessetek ez alá...

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Lehet, hogy ez lesz a kinézetem Haloween-i talira, de a ruházatot nem adom meg. ^^

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Oct 22, 2011 10:28 am

III_Kisrajczy_III
MA -ahogy anyu fésülte a hajam- a Gaia életre kelt nálam! Ugyanis az egyik itemben lévő séróm volt ... Vagyis ha akarjátok tudni, melyikhez, hát lessetek ez alá...

Lehet, hogy ez lesz a kinézetem Haloween-i talira, de a ruházatot nem adom meg. ^^

Felőlem jöhetsz pucéran is, én nem jönnék zavarba. Láttam már különbet is.
PostPosted: Sat Oct 22, 2011 10:34 am

Malreni
III_Kisrajczy_III

Felőlem jöhetsz pucéran is, én nem jönnék zavarba. Láttam már különbet is.

Neeeeem, ahhoz szégyenlős vagyok redface sweatdrop (fiú létemre)

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Oct 23, 2011 2:35 am

Ja ruhát tehettél volna hozzá :big : xd

Ma eddig... gyors almaszedés szemerkélő esőben, két cica egymás után meglátogatott minket, magyarra fordítottam és átírtam a legújabb Gaia manga szövegbuborékait (offolós témába teszem majd ha nem baj) és kaptam egy cuki aviart chibi-t (ez nem freebie, hanem fizettem érte): smile
User Image
PostPosted: Mon Oct 24, 2011 3:47 am

Ma sikeresen vágtam a frufrumból mert már idegesített (eddig még tetszik xD)
és ügyesen okosan letapostam Szless cipellőjét amin olyan jót nevettem, hogy tőlem zengett a metró biggrin

Hime_Yura

Mage

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Mon Oct 24, 2011 6:09 am

Ma az történt, hogy senki nem hiányzott az osztályból, csak az anyukám... gonk biggrin
Am meg a hugimnak szülinapja van, ugyhogy torta lesz a vacsora, anyum tortáit elnézve kb 2 hétig (:
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces