Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Role Playing!
RP határok nélkül Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

submitking911

PostPosted: Sun Aug 24, 2008 12:18 pm

*-hhhh....hhhhh....Panka? MI??!! Mivoltál te?! Hogy így elintéztél?
Kishillyán meghaltam!!! Ha nincsenek a barátaim....már a föld alatt szagolhatnám a gyógynövényeimet!!!! De mi történt veled? hogy egy ilyen szörnyé változtál át? Ülj le ide az ágyra, látom te is megsérültél, szólok napsugárnak hogy hozzon fel valamit..
NAPSUGÁR!!!! GYERE FEL GYORSAN!!!!
(Napsugár abban a pillanatban felrohant, hogy megnézze hogy mi fojik odafent....)
- eek eek eek EZ...EZ...EZ A SZÖRNY!!!!!!Kiáltott fel napsugár..
-NAPSUGÁR!!! nyugodj le!! nem bánt!!! segítségre van szüksége!! hozzál fel valami gyógyitalt!!!...ha felhoztad...elmesél mindent
(Napsugár remegő térdekkelment le a gyógyitalért...felhozta....leült egy kicsit távolabb és hallgatja a magyarázatot....)
-De akko miért támadtál rá Arnold-ra? kérdi Nasugár
-Mert az nem én voltam, nem tudtam irányítani azt a lényt bennem! mondta Panka
-Jólvan, most mindenki megnyukszik...te gyógyulgass Panka, és Te Napsugár, te is nyugodj le..mindhármonknak nehéz volt...hallom medve elment, várjuk meg míg visszaér, és ő is tudja meg hogy mi fojik itt....
(Panka iszogatta azitalt, és beszélgetett Napsugárral..Arnold meg pihengetett, mertnaggyon fájnak a sérülései)*
PostPosted: Sun Aug 24, 2008 2:55 pm

Medve kint portyázás közben, a csillagokban csodálkozik. Figyelme azomban igen hamar másfelé oszlik amikor menet közben hazafelé, már látta a ház fényeit, egy csomó diszó fejű tűnik fel és körbe veszik.Úgy 10 lehettek, az egyik bekötött karral kilép a körből:
-TE!"hork" Te voltál a kocsmában aki eltörte a karomat!"hork" És megfosztott egy kis egyem-pengyétől."hork"
Medve tüzetesebben végig nézte a malacképűt. A többihez képest magasabb volt, Agyarai is hosszabak voltak, de ő bűzlött a legjobban. Kezük akár az embereké csak 4 ujjuk volt, lábuk patákra végződött. Medve érezte, elkerülhetettlen lesz a küzdelem. Fegyverét nem akarta előrántani, mert kevés hely volt a használatára. Tikos fegyverét sem használhatta, hisz az meg az épületben maradt. A disznók bunkókkal voltak fel fegyverezve. Mindegyiken egy-egy bőr mellény és fém sapka védte őket. Csak a bekötött kezű volt fekete páncélban. Eltört kaján hiányzott a páncél, de egész testét még így is be takarta. Orrából valami folyton csordogált kifelé ezért horkangat.
-Te most velünk jössz!"hork"
-És ha nemet mondok?
-Akkor is velünk jössz, ha kell így,"hork de velünk jössz.
-Mi a neved te disznó?
-Durat vagyok és én foglak kivégezni élvezettel, mikor a táborba érve 3 napig kínzunk és utánna való nap napnyugtakor kivégzünk!!!!"Hork" Hahahaha"hork"hahahaha"hork"
Durat rámutatott Medvére és abban a pillanatban megindultak a disznók egyesével. Medve csak a pajzsát vette fel a bal karjára és így próbálkozott védekezni a támadások ellen. Az első disznó fejű szemből jött neki, bunkóját feléje suhintotta, de még időben kivédte és egy jobb horoggal ki is ütötte. Hátul jött a következő, éppen ütéshez mérte a kezét amikor, Medve hasba rúgta. Ugyan azzal a lendülettel ki ütött egy másik oldalról érkező disznót a pajzsal. Azzonnal meghalt. A disznók tárjuk halálát látva egyre hevesebben támadták Medvét. A támadások töbségét sikerült kivédeni, de egyre jobban le fárasztják. A semmiből pedig jön az erősítés. Még több disznó fejű. Egyre sűrűbbem érkeztek, egyik elkapta bal karját, egy másik meg a jobb karját, hátulról is lefogják, egy másik elkezdi hasba és fejre mért ponokkal gyengíteni Medvét. Vér pattan ki Medve orrából és szája sarkából. A vér folyamatosan csöpög lefelé a poros földbe.
Vége. A harc végére legalább 6-7 disznó volt már a földön, de sokkal többen jöttek ellene. Durat egyik emberétől elvéve a bunkót hatalmas ütést mért Medve fejére. Elájult........Alszik........Álmában csak Napsugarat látja ahogy a disznó fejűek elviszik és nem tud segíteni, mert vagy 2000 disznó fejű álja útját. És mind rá akar ütni...... "kiált egyet" Felébred *huh ezt a rém álmot* Körbe tekint. egy sátorban van semmi sincs bennt csak ő és egy ketrec amibe bezárták és néhány bilinccsel le fogták. Ruhályát és fegyverét elvették.
*-Afene. Aruhámban még lett volna valami amivel kiszabadulok, de így pucéran nem lesz semmi esélyem.......Hmmm....Még jó hogy nem lát Napsugár.......Bizti kiröhögne.......Nomeg... itt többet is látna belőlem, nem úgy mint, a háznál félhomályban.......Legalább azt tudnám, hogy hol vannak a cuccaim......no meg mi fog engem várni ma.*-gondolta magában.....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Bolyhoska

PostPosted: Mon Aug 25, 2008 10:16 am

Panka zavart pillantásokkal próbálta eloszlatni a még mindig bizalmatlan Napsugár negatív érzéseit... Eleinte nehezen beszélt az elmúlt pár nap történéseiről, amik inkább éveknek tűntek.......Nagy levegőt vett, és elkezdte taglalni emlékfoszlányait: - Nem tudom hogyan kerültem erre a világra, arra sem emlékszem honnan jöttem, mi vagyok egyáltalán? Segítenetek kell nekem, hogy megtaláljam önmagam és a múltamat! Csak ti segíthettek rajtam! Pontosabban te Arnold! Vérszerződést kötöttünk, így te vagy hozzám lelkileg a legközelebb! Te vagy a megmentőm!! 4laugh Ezzel a lendülettel felugrott és odakúszott Arnold ágyához, elkezdte csókolgatni a kezét.... Persze Arnold zavarában elkezdett megint hadonászni és kikerülni az enyhén kínos szituációt, nem sok sikerrel whee Napsugár hangosan nevetett, a végére mindenkiből kitört az egész falut felriasztó kacagás! *nyillalás* Panka fogta a fejét, a többiek először nem is vették komolyan, de amikor már hanyatt vágódott és verejtékezett a teste a láztól, már pánikba estek..........-Mi a baj? - kérdezte riadtan Napsugár, - várj hozok egy kis borogatást mindjárt jövök, Arnold, addig vigyázz rá! Később vissza is szívta, hiszen eszébe jutott Arnold nehezen mozgatható állapotban van...........Panka hadart valamit lázálmában, de nem lehetett egészen kivenni, pontosan mit is akar mondani...........- Medve, Medve!!!!!!!!!!! *nyöszörgés* Napsugár a nő fölé hajolt, hogy megbizonyosodjon, arról mit hallott......... Hirtelen Pankának kitágultak a szemei és mintha valami ördögi varázslat lenne, egy másik hang szólalt meg ajkai közül.... - Medve bajban van! Elfogta a disznók serege, siessetek arra a helyre, ahol a legmagasabban jár a hold.............Ne aggódjatok, veletek leszek kalandos utatokon..........siessetek.......Panka elájult, a srácok riadtan összenéztek........  
PostPosted: Mon Aug 25, 2008 12:16 pm

*-ez nekem nem tetszik....valami itt nagyon nem jó...*-gondolta napsugár és kételkedve nézet arra a valakire akit még az előbb pankaként ismert meg
-bízhatok benne?-kérdezte hangosan de rögtön meg is bánta hiszen ezt mindketten hallották. arnold bizonytalanul nézett a lányra panka-vagy hogy is hívják- pedig aggódó tekintettel nézett napsugárra
-najó.... arnold te itt maradsz
-de én.......-próbált tiltakozni a fiú
-NEM, most nem vagy olyan állapotban hogy harcolni tudj. te pedig panka.... vagy nemis tudom ki, gyere velem de mindig előttem legyél és öööhm... vedd fele ezt...-és egy régebbi ruháját adta panka kezébe- gyerünk ha medve ténleg veszélyben van akkor siessünk....
azzal napsugár és panka magára hagyta arnoldot és elindultak arrafelé ahol a hold a legmagasabban jár........

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Aug 25, 2008 3:53 pm

*-" Nekem annyi....- mondta Medve magában- nem tudok se kijutni, sem segítséget kérni.....És lehet, hogy nem is tudnak róla, hogy hol vagyok.....mikorra rá jönnek addigra meg késő..... crying crying crying
Medve a sátor bejárata feelé tekintett ahol, a tűz mellett üldögélő és zabáló, disznók voltak. A vezérüket nem látta de mindent hallot.....
-Holnap levágjuk a szőrét és a fülét."Hork" Aztán azt ki sütjük és meg etetjük vele."hork" Hahahaha.....
A többi disznó vele eggyütt evetett.
-" Szuper.... a fülem még csak haggyám, de mi a baj a szőrömmel? Ezek a népek nem szeretik, ha valakinek szőrös a háta? Vagy mi? stressed Bosszantóak. Ráadásul kicsit fázok..... Milesz a szőröm nélkül???"
Medve igyekezett minél melegebben tartania magát a hideg és hosszú éjszakára......

(Hajrá lányok!!!!)
PostPosted: Tue Aug 26, 2008 6:12 am

Beleegyezően bólintott és hálásan mosolygott Napsugárra, megköszönve ruháját! A mellénél kissé feszített a ruhadarab, de amit kellett, azt eltakarta! Arnold direkt másfelé nézett, de Panka azért észrevette, hogy fél szemmel őt nézi! Elköszöntek Arnoldtól, és elindultak az erdő mélyére, bár nem tudták előre ki lesz az ellenség, mindenre felkészültek lelkileg és testileg egyaránt. Rohantak ahogy csak tudtak, most Medve életéről volt szó, veszélyben volt! - Meg kell mentenem Medvét!*szorongott Napsugár* Nem tudta rejtegetni izgatottságát, ezt Panka is észlelte és meg is jegyezte. - Napsugár, neked nem tetszik véletlenül Medve? Valld be le sem tagadhatod, hogy érzel valamit iránta, elvégre én is nő vagyok, látom amit látok! blaugh *félmosoly húzódott meg ajka sarkában* Napsugár kipirultan magyarázkodott: - Nem is igaz, mi csak barátok vagyunk, nagyon régi barátok, csak ennyi! És ne is beszéljünk erről többet! Különben is semmi közöd hozzá! Inkább neked kéne mesélned, hogy mi van közted és Arnold között! Panka arcán halvány pír jelent meg........ - Tudomásom szerint nincs köztünk semmi, szerintem helyes srác és szimpi, ennyi az egész! Felejtsük is el a témát, ok? Akkor béke alapon kezet fogtak.... - Inkább folytassuk a keresést, minden perc számíthat*szólalt meg Panka lihegve* Már elérték a Hold legnagyobb sugarának szélét, de nem láttak semmit! Megegyeztek, hogy ketté válnak és jeleznek, ha valamelyikük találna valamit........ Panka elindult a sötétebb vonalon, letérdelt nyomok után kutatva....... Rá is talált valami, igen nagy patás lábnyomra......... Nem hasonlított Medvéére, főleg a szagminta vétele után........:Stressed: Tovább szaglászott, rákapcsolt egy kicsit a sebességére........... Kb. 5 perc elteltével, sátrak tömege tornyosult fölötte, vegyes illatokat árasztó légbuborékban........ Körülnézett, mindent ellepett a disznócsapat, mocskot és bűzt ömlesztve a környező összes növény-illetve húsevő élőlényre......... Hangokra lett figyelmes, odapillantott, éppen egy lányt hurcoltak el.... Lábai a földbe gyökereztek......... *sikoltott magában* - A fenébe elkapták Napsugarat, most mi tévő legyek? *morogta* Nincs mese ki kell hoznom őket! Lassan megfordult és elkezdett lopakodni a sátrak árnyékában............. Igyekezett befogni orrát, hogy némi oxigénhez is juthasson........... Egészen elkúszott egy sátorig, ami úgy tűnt mintha, valamiféle börtönsátor lenne, mivel négy disznó is őrizte! Elővette bicskáját, óvatosan kimetszett egy jókora darabot az anyagból, csendesen kitépte, majd bekukucskált... A börtönt csupán egy gerenda és annak pók szőtte csonthálója tartotta egyben, egy fújásnyira az összeeséstől......... Közelebb lopózott, hogy jobban kivehesse a tárgyak, vagy emberek vonalát.......... Medve bágyadt teste rajzolódott ki, amint egyre inkább kóma közeli állapotba került az élelem és víz hiányától szenvedve, rendesen megkínozták.......... Mögé osont, majd a fülébe súgta: -Medve, nyugodj meg, barát vagyok! Erre Medve felriadt, megragadta utolsó erejével Pankát és elkezdte ütni, Panka sem volt rest, arcon rúgta, ez hatásosnak tűnt.......... Az ájultan heverő Medvét kioldozta, majd hátára véve kicipelte a bokrok közé.......... Rálehelt az egyik fára, megszólalt: Mi a kívánságod úrnőm? -Kérlek vigyázz rá, amíg vissza nem jövök, addig tápláld, és ne hagyd, hogy elszökhessen, csak nekem adhatod át megint, sietek vissza, köszönöm fák lelke, tudtam, hogy rád számíthatok! *a fa meghajol* -Úrnőmért mindent! Panka mosolyogva biccentett, majd követte Napsugár nyomait.......Épphogy elérte a végső nyomot, amikor pusztító szél támadt, alig lehetett a talajon maradni, ketté nyílt az ég dörgött, villámlott! eek Panka emlékezete, mintha megint bekattant volna, csak pörgött és pörgött akár egy véget nem érő film............*zúgás* -Újra az a hasogató fájdalom : crying : De most uralkodott a testén, nem adta át magát az őrjítő zajnak, morajlásnak............ Koncentrált az előtte zajló eseményekre, azt hitte hallucinál, az egyre erősödő, szinte apokalipszisi viharban, egy villám belecsapott az egyik sátor, utána még egybe, majd megint csak egybe, így kialakítva egy háromszöget a levegőben! A sodró légtenger közepében egy mindent magába szippantó, folyamatosan táguló fekete lyuk jelent meg. A három disznó, próbálta fenntartani magát és szegény Napsugarat, az üvöltő szélorkánban........Panka épp futott a lány irányába, de abban a pillanatban a három szörnyeteg a lányt magukkal ragadva eltűnt a fekete lyukban........... Panka már csak Napsugár segélykiáltását hallotta...........A lyuk bezárult...........Panka megdöbbenve, még a történtek hatása alatt állt a volt képződmény helyén........... - Mi volt ez az egész? Olyan ismerős, csak tudnám, hogy honnan............*morfondírozott* De nem sokáig, már igyekezett is vissza Medvéhez, közben azon törte a fejét, hogyan tudná kivitelezni a mentőakciót..... - Kemény lesz..........*sóhajtott*

Bolyhoska

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Tue Aug 26, 2008 1:10 pm

-Hol vagyok?Úúúúú, de fáj a fejem- mondta Medve kicsit kókadtan, fejét fogva. Semmi válasz. körbe tekintett és azt látta, hogy egy fának a szorításában van, és nem tud kiszabadulni.
-Mi a?- megpróbálta az ágakat amik körül ölelték eltolni magától, de nem sikerült."Hmm... mintha a fa azt akarná, hogy itt maradjak. Valyon ezt is a disznók találták ki, hogy kínozzhasanak? hahaha lőhetnek engem olyan, kemény bőröm van, hogy csak a saját fegyverem árthat nekem, az is akkor, ha lőnek vele. Hehe..hehe.....he.... Hiányoznak a többiek. Főleg Napsugár vajon mi lehet vele? Áhh. Biztosan Arnold jegyzeteit olvassa és közben kenegeti Arnoldot......a kis szerencsés stare . De minek is gondolok rá? Csak a barátom..... vagy lehet...." De hirtelen mozgást, hal az egyik bokor mögül, mivel még mindíg meztelen ezért megpróbálta a fák ágait úgy arrébb tolni, hogy takarjanak valamit.
Egy furcsa nő lépett ki elé, kék színű szárnyai voltak, teste pikkejes, mintha hüllő lenne. Testét néhány ruhadarabb takarta, mellénél igen erősen megfeszülve. Medve egy szó nélkül tágra nyílt szemekkel eek figyelte ahogy ez a fura lény közeledett felé.........
PostPosted: Tue Aug 26, 2008 1:56 pm

miután napsugár elvált pankától tovább kutatta medve és elrablói nyomait... mikor kiért egy tisztásra hirtelen hangos horkantást hallott a háta mögül.... mire megfordult már a szörnyű disznók patái közt volt.... harcolni nem tudott, túlerőben voltak, mégis próbálkozott hátha mégis sikerül... de reménytelen volt. a disznók könnyen megfogták őt és egyenesen a táborba hurcolták.több sátor mellett is elhurcolták mikor az egyikbe hirtelen benézett szinte jéggé dermedt. medvét pillantotta meg félkábán..... látszott rajta h nincs eszméleténél és h már nem húzza sokáig. a lányt ez teljesen megőrjítette ezért kiabálni akart de a disznók ezt észrevették és gyorsan befogták a száját....
napsugár érezte h kezdte elveszíteni a fejét... maga előtt látta az eszméletlen medvét, arnoldot amint otthonában aggódva várja haza barátait pankát amint elrabolják őt is a disznók és ki tudja mihez kezdenek vele...a barátait látta szenvedni....
érzete h vmi a felszínre tőr belőle.... olyan varázsigéket kezd mormolni amikről igazából nem is tudott.... nem tudta h tudja..... de mégis hatalmas erőket kezd felszabadítani
-NEEE !!!!!!- próbálja abbahagyni *-nem lenne szabad, NEM SZABAD használni ezeket az igéket*
mégis folytatta és ekkor villám csapott le ami jópár disznót megsütött.... aztán még egy ami egyre nagyobb fejetlenséget okozott a csordában.... aztán a harmadik villám után egy hatalmas fekete lyuk jött létre....
napsugár szinte magáról nem tudva a varázsigéket egyre hangosabban hadarta és csak hadarta csak hadarta.... észre se vette mi történik körülötte.... csak az utolsó pillanatban eszmélt rá mit is tesz és mi történik itt..... nem látott mást csak h panka kétségbeesett arccal próbál utána kapni mert a hatalmas fekete lyuk mélye felé közelített egy utolsó kiáltás telt csak tőle aztán...............

sötétség.... még mindig sötétség fojtogató átláthatatlan mély, szinte fájt már napsugár szeme az erőlködéstől.....aztán hirtelen egy kis fénycsóva...
-csak képzelődök?? lehet h meghaltam és ez az a fény amit követnem kell??
és a fény egyre csak nőt és nőtt míg végül napsugár földet ért.... de nem keményen, puhán mintha pánrák közé ért volna... de nem látott semmit túl sok volt a fény a nagy sötétség után kellett az idő amíg hozzászokik a szeme
aztán döbbenten vette észre h egy hatalmas pusztaság vette körül elvétve néhány fát látott és bokrot... de élet sehol....
-HOL VAGYOK?? MIT TETTEM??

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

submitking911

PostPosted: Tue Aug 26, 2008 2:09 pm

(*-Arghhh....Rettenetesen fáj mindenem, remélem hogy hamar rendbejövök.....remélem hogy Panka nem vette észre hogy rá-rá pillantgattam redface , olyan hülyén érzem magam...remélem hogy rendben vannak, nem örülnék neki ha bármejiküknek is baja esne, főleg Pankának..igen....hát...iszok egy kis gyógylevet.....
((Arnold mély gondolkodás közepette iszogatta a gyógylevet, hogy mi is lehet velük)))*
PostPosted: Wed Aug 27, 2008 1:59 pm

*-hhhhh.....Semmi hír...Csak a falu nyüsgése, de még az is kevés...Vajon mi lehet velük? vajon hol lehetnek? Vajon mit csinálnak? És miért beszélek saját magahoz? sweatdrop még jó hogy a falubeliek nem hallják, mert akkor hülyének néznének....
HOL LEHETTEK???!!!!
(Arnold felordított, a falu zaja elnyomta hangját, továbbra is csöndben, magányban, magányosan, tellik az idő...hiányzik Napsugár, hiányzik Medve, de Arnold legbelül úgy érezte hogy Panka Nagyon hiányzik neki...
Szendergései alatt, néha szokta hallani a hangjukat a házon belül..de amikor felébred hogy átölelje őket és nagy boldogsággal köszöntse őket...nincsenek... crying crying crying ..... crying )

submitking911

Bolyhoska

PostPosted: Thu Aug 28, 2008 9:30 am

Ahogy közeledett Medve felé, igyekezett nyugalmat erőltetni az arcára............Azonnal látta Medve bizalmatlan pillantásait, lassan megszólalt:- Kedves Medve! Tudom te nem ismersz engem, de én ismerem a barátaidat: Napsugárt és Arnoldot! Én vagyok a "szörny"! Medve rögtön közbe vágott: - Te vagy a szörny? Azzal felpattant, és már ott is termett előtte, fegyverrel a kezében! A magasan járó hold erős fényének sugarában megcsillant a fémgyilkos, amint odaszorította Panka szívéhez, egyenesen a közepébe....... Panka meglepődött, erre nem számított, de perverz mosollyal alsó-madár-fogásban részesítette Medvét! *Na ez majd észhez térít* Medve könnyágyba mélyedt szemei kitágultak, sajnos erre a reakcióra nem készült fel, de mire lepillantott a kezére, már öldöklője hűlt helyét sem találta...... De még orvtámadóját sem eek Körbetekintett és figyelt minden nemű zajforrásra, neszre............ Csak az erdei állatok mocorogtak, ki-ki a maga búvóhelyét keresve, vagy élelem után kutatva, volt aki egyszerűen csak ilyenkor ért rá a szerelem oltárán áldozni........... Pankát átitatta az éj hangulata, amint meghúzódott egy fa lombjai között, Arnoldra gondolt, maga sem tudja miért, melegség töltötte el a szívét............Pajzán gondolataiból Medve hangos, keserves vonyító ordítása zökkentette ki....... -Azt hiszem, most jutott el igazán a fájdalom az agyába, most fogta fel............*neszezés* Medve kínjában térdeplő állásban ütötte a földet, azt sem vette észre, hogy megmozdult a fa, majd a bokor..............*fújás* Mélykék vízzuhatagként borította be, könnyed lepelként ölelte át a gyógyító melegséget nyújtó két szárny......... - Medve, nem vagyok ellenség, bízzál bennem! Sajnálatos módon nem emlékszem semmire, sem származásomra, sem az otthonomra, vagy hogy egyáltalán volt-e családom, visszavárnak- valahova! Kérlek értsd meg a helyzetemet, tudom borzalmas amit műveltem Arnolddal, de én is megsérültem önvédelemből cselekedtem és tisztáztuk ezt Arnolddal is! Felemelte egyik szárnyát, megmutatva a vértől átázott kötését, ami igencsak cserére szorult állapotban volt............. - Ki kéne cserélni a kötésedet *szólalt meg Medve* Sandán nézett Pankára, aki megingatta fejét és rámosolygott Medvére........ - Ne haragudj Medve, nem volt más választásom, a fémes tárgyak valahogy ezt a reakciót hozzák ki belőlem whee Remélem jobban vagy már!*bólogatás* - Ráér a sebem, most Napsugár élete a legfontosabb!! Medve azonnal felélénkült, kérdőn nézett Pankára, gondolatai cikáztak.......... Panka gyorsan felvilágosította a történtekről, attól fogva, hogy megérezte, veszélyben van, így indultak ketten a segítségére, persze azért a részletekbe nem ment bele, nehogy pletykásnak nézze!!! - Szegény Arnold teljesen egyedül maradt, hogy hagyhatták ott? *mormolt dühösen Medve* - Napsugár ötlete volt, és mivel, sajna nincsen mozgatható állapotban, nem tehettünk mást.... *kérlelő tekintet* - Jó, ami elmúlt, elmúlt............... Ki kell találni valami profi tervet! De mit? *töri a fejét* Panka közbeszól: - Figyelj! Szerintem először szedjük fel Arnoldot és utána közösen összedugjuk a fejünket, hátha tud segíteni! Panka erősen összpontosít, mintha valami kimaradt volna............... Medve felfigyelt a mozdulatra: - Mi a baj Panka? Panka megrázta a fejét: - Nincs semmi bajom, csak beugrott egy emlékfoszlány......... Mielőtt Napsugár és rablóit beszippantotta a lyuk, mintha valami varázsigét hadart volna............Nem vagyok benne biztos, de ez még később hasznunkra lehet! Panka, Medve társaságában elindult vissza a falu felé............. Azt hitték van rosszabb a disznók seregénél, tévedtek.............. stare Felbolydult, zaklatott hangyabolyként áramlott az egész falu, mindenki kiabálva és kétségbeesve fel-le rohangált, mintegy tejecskéjétől megfosztott, felborzolt hátú kismacska.......... Nem foglalkozhattak sokat az őrült embercsapattal, kevés idejük volt a bámészkodásra.............. Végig verődtek a lökdösődő tömegen, míg végül rátaláltak ósdi menedékhelyükre...... Feltépték az ajtót Panka elől, Medve mögötte lépcsőzött, valósággal betörtek Arnold szobájába............. Arnold elvarázsolódott szemekkel lesett a két jövevényre! Panka először megijedt és azt hitte, ez már a láznak a jele! Odarohant: - Minden rendben Arnold? *kérdezte agyonrázogatva a srácot* Erre a fiú örömmel megölelte, nem törődve az arcához csapódó, fullasztó tollakkal........... - Ne aggódjatok, csak ennyire örülök nektek, hogy újra láthatlak titeket, lehet a magány kissé elérzékenyített....... crying Pankából előjöttek az anyai érzések, és a melléhez szorította nagy simogatások közepette Arnold fejét, amely a fiú enyhe zavarával társult redface .................. Medve zökkentette ki a hetyegő párocskát..............- Nem akarom megzavarni az édelgő pillanatokat, de most Napsugárról van szó, később is ráértek erre! *türelmetlen hangsúly* - Igazad van, Medve! Szóval Arnold, szükségünk van rád! - Miért is? *kérdezte ártatlan tekintettel* Azzal elkezdték ecsetelni a történteket, amit Arnold egyre jobban elfehéredő arccal reagált le............ Végül arra jutottak, hogy az lesz a legjobb,ha mindhárman, mielőtt elindulnának, felpakolnak élelemből, egy kicsit rendbe szedik magukat, majd indulhat a Nagy Mentőakció!!! 3nodding  
PostPosted: Thu Aug 28, 2008 10:49 am

Rámolás közben. mindenki a maga kis ügyes bajos dolgaival törődött, miközben Medve fejében csak Nasugár járt. Arnold a gyógyfüveknek köszönhetően már lábra tudott állni, de nem tudott nehezet emelni és gyorsan mozogni. Így legtöbbször Panka védő szárnyai alatt pakoltak közösen. Medve néha oda-oda tekintett és mindíg azt látta, hogy Arnold feje vörös, Panka meg, mint egy játékos kis lány mosolygott rá. Ám hirtelen Panka szeme ki merevedett és össze esett.
-Panka! Panka! Jól vagy?-szólt rá Arnold-Medve! Gyere gyorsan!
Panka még mindí a földön volt mikor oda ért.
-Tegyük fel az ágyra!- mondta medve.
Feltették és nézték Pankát. Arca verejtékezett, fájdalmak nyomták egész testét.
-A...a...vér..szer...szerződés....-Mondta Panka Fájdalmak kisérletében.
-Milyen vérszerződéről beszél?-vonta kérdőre Mdve Arnoldot.
-Tényleg mesélt nekem arről, hogy én állok hozzá a leg közelebb és egy vér szerződést kell véghez vinnünk.-hangzott a válasz.
Medve végig tekintett Arnoldon, majd Pankán. Felállt és kiment a szobából ott hagyva őket. Vissza térve egy késsel és egy kupával tért vissza.
-Csináltál már ilyet?-kérdezte Medve
-Még nem.....
*sóhajt* -Levezetem a szertartást. Majd mondom mit csinálj.-Mondta Medve, Arnold beleegyezően bólintott.
Medve török ülésben le ültetete őket és egy kört rajzolt köréjük. Furcsa jeleket helyezett a kör mentén el és 5 gyertyát rakott a kör szélére. Medve durozsolt valamit és intett Arnoldnak, hogy ő is mormoljon. Amint elkezdte, Panka is vele együtt kezdte mondani. Fájdalmai elszáltak és méllyen Arnold szemébe nézett. Medve el mutogatta Arnoldnak, hogy vogja meg a kést és vágjon bele a tenyerébe, majd adja át Pankának. Így is tett, bár kicsit remegett a keze, hogy belevágjon magába, de Panka egyre hangosabban kezdett kántálni. Arnold megvágta a tenyerét és át adta Pankának. Panka ugyan úgy megvágta a tenyerét, majd megfogta Arnold megvágott tenyerét és össze illesztve belecsöpögtettek egy kis vért a kupába, amibe Medve előzetesen egy kis bort tett. Medve elmutogatta Arnoldnak, hogy igyon bele, de ne igya meg az italt csak késöbb. Arnold belekortyolt és Panka is követte. Majd panka letéve a kupát, rá ugrott Arnoldra és szájon csókolta. Arnold a meglepetéstől majdnem lenyelte a bort helyette hátra esett. Medve kicsit zavarban volt a látványtól, de mutatta Arnoldnak, hogy ezt így kell. A hevülettől feleszmélt Panka, Arnold ajkain tért magához:
-Oh...ezekszerint....
-Igen.
-Megcsináltuk?
-Igen.
-Bántontalak?
-Igen...izé...nem......

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

submitking911

PostPosted: Thu Aug 28, 2008 1:59 pm

*-öhm...izé...Igen, megcsináltuk a dolgot...
(Arnold fekszik a padlón, Panka pedig rajta..Méllyen néznek egymás szemébe, Panka Ismét megcsókolta Arnoldot és Arnold is követte őt..
Ahogy látjuk, egy boldog kapcsolat kezdetét biggrin )
-öhmm..Srácok, tudom hogy ez nektek jó meg minden, de meg kéne menteni Napsugárt!! -szólalt fel Medve
-Igen, készülődni kell
-Rendben...-helyeselte Panka
(így mindketten fölkeltek a padlórol, gyertyákat elfújták, férre tették, és fojtatták a készülődést..Arnold és Panka, egymás közelében voltak és úgy készülődtek..Az eggyik segített a másiknak, de inkább Panka Arnoldnak mert a motgás és a teher még nehézkes volt neki..Medve is fojtatta a készülődést, és néha kuncogott magában 1-et 2-őt....és megjegyzett magában valamit)
-"gondolat"-Boldogok lesznek eggyüt.."sóhaj"..jó nekik biggrin -"gondolat"-Vajon mi lehet Napsugárral?? Hol lehet?? Mi lehet vele?? Úgy hiányzik....
(Medve rettenetesen erős lélekkel van megáldva, de még ö sem olyan erős hogy ne hullajtana némi könnycseppet Napsugár iránt... crying ...)
-Mindenki készvan? Kérdezte Medve
-Én rendben vagyok!..gyógynövények..italok..porok..szerek..kötszerek..minden ami kell..és a jegyzetfüzetem
-Énis rendben vagyok! Mondta Panka, miközben nézte Arnold-ot ahogy pakolt bele a táskájába...
-Akkor indulás!! Szólt Medve
(És így vágtak neki a hosszú útnak, hogy megmentsék Napsugárt...Kalandos és veszélyes út vár rájuk.....)*
PostPosted: Fri Aug 29, 2008 6:06 am

-egyedül vagyok.... teljesen egyedül...... hiányzik medve.... meg arnold és panka is
napsugár ott ahol földet ért összekuporodva sírt crying
-hogy tudnám ezt visszacsinálni?? vissza akarok menni a többiekhez
és eszébe jutottak az emlékek, amikor először találkozott medvével és megmentette a szörnyű bőrfoteltől *elmosolyodott* arnoldal is az erdőben találkozott és panka felejthetetlen első megjelenése.....
-MIÉRT???????? crying crying
napsugár nem törődve az idővel éhséggel szomjúsággal álomba sírta magát..... kimerült az ismeretlen varázsigétől
álmában ismét ismeretlen varázsigéket mormolt amik megint vmien portált hoztak létre de erről tudta h a túloldalán halál vár áldozatára.... ahogy ajkára kerültek a szavak látta h medve közelít felé meg akarta állítani de nem tudott más szavakat használni csak az igéket kiáltani. és a nagy feketeség beszippantotta a fiút..... napsugár ordított...
a saját kiáltására ébredt fel... sírt még álmában is....
-medve kérlek gyere értem, ments meg!! crying crying

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Fri Aug 29, 2008 10:30 am

-Panka, szeretném ha oda vezetnél minket ahoz a helyhez ahol eltűnt.-mondta Medve.-ott lesz szerintem az első nyomunk.
Panka csak bólintott rá nem nagyon figyelt, mert Arnolddal szemezgetett. Medve stare csak sóhajtott egyett és elindultak a volt disznó tábor felé. Menett közben Arnold ahelyett, hogy bújt volna a növényekbe, normálisan jött Panka mellett. Medve akart volna közbe szólni, hogy látott egy-egy érdekesebb növényt, de miután rájuk tekintett inkább hagyta őket. Arnold éppen akart volna mondani valamit, amikor hirtelen össze esett. Panka rögtön utánna nyúlt.
-Arnold! Jól vagy?-kérdezte kicsit kétségbe esett hanggal, ám hirtelen Panka is össze esett. Medve hitetlenkedve kapott utánnuk, ahogy a keze csak bírta.
-Mi történt? Mi a baj?
-Fáj....fáj...mindnem.-válaszoltak egyszerre.
-Égek!-mondta Arnold.
-Megfagyok!-Mondta Panka.
Medve nem tudott mit tenni csak betakarta őket és kérdezgette, hogy "Hol, hol?" De nem volt konkrét válasz. Erős fény vakította meg Medvét ami, Pankából és Arnoldból fakadt ki. Amikor véget ért. Medve rájuk tekintett. eek eek eek Megdöbbent a látványtól. Panka mutáns hüllőre hasonlító alakja emberibb formát vett fel. Arnold emberi külseje eltűnt, helyette Pankára kezdett hasonlítani. A megdöbbenéstől csak Panka tudott megszólalni.
-A vér szerződés....be....be..... be teljesedett. Arnold jól vagy?
Arnold a nagy megdöbbenéstől, felébbredve felelt:
-Nem fáj semmim....és...és... van szárnyam!- Arnold a hüllős külseje mellett kapott két kicsi szárnyat.- nem kicsik ezek a repüléshez?
-Még igen, de ha megnő akkor lehet, hogy tudsz.-felelt Panka.
Medve csak tátott szájjal tekintett rájuk. Panka kicsit kuncogott, de örült is az emberi külsőnek. "így legalább nem leszek annyira feltűnő" gondolta magában.
-Mehetünk tovább?-mondta Panka.
Medve szó nélkül elindult előre és a kis pár utánna.....
Reply
Role Playing!

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces