Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Találkozók és IRL események
Gaia találkozó - November 13 Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 77 78 79 80 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Nov 16, 2010 6:08 am

Oké, azt hittem Az Timmy találta meg később, nem tudtam, hogy Medve egyik rokona, akinek hasonló a neve. Akkor gratuláció neki. smile
PostPosted: Tue Nov 16, 2010 6:45 am

Lurtz.: Az összefoglalódból leolvasva Yo volt a parti. =) Ha nyáron sor kerül rá, akkor ha minden OK, megyek. =D

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Tue Nov 16, 2010 6:53 am

napsugar
Valaki itt hagyta a cicáját!!

Ehm, egen sweatdrop már Maciéknál is éreztem, hogy valami nincs meg de nem ugrott be xD
PostPosted: Tue Nov 16, 2010 8:16 am

Tobi_Gabii
napsugar

Ehm, egen sweatdrop már Maciéknál is éreztem, hogy valami nincs meg de nem ugrott be xD
Már tudom, hogy te voltál biggrin Szerintem ha beszélsz Macival akkor meg tudjátok oldani a túszcserét biggrin

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Tue Nov 16, 2010 8:31 am

napsugar
Tobi_Gabii
napsugar

Már tudom, hogy te voltál biggrin Szerintem ha beszélsz Macival akkor meg tudjátok oldani a túszcserét biggrin

Már írtam neki, azt mondta hogy majd egyeztetünk biggrin
PostPosted: Wed Nov 17, 2010 8:28 am

Tobi_Gabii
napsugar
Tobi_Gabii
napsugar

Már írtam neki, azt mondta hogy majd egyeztetünk biggrin

xp A cicád hazamehet, de te Medve túsza maradsz cserébe xd .

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Wed Nov 17, 2010 11:13 am

Ricsihős kérdi, h kaphat-e ő is ajándékot, a rajzverseny miatt? =)
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 2:03 am

Remélem, a következőre el tudunk menni... sweatdrop crying

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 4:25 am

III_Kisrajczy_III
Ricsihős kérdi, h kaphat-e ő is ajándékot, a rajzverseny miatt? =)
A rajzverseny nyertese Omi lett csak ő részesült Gaia-s item jutalomban, de Mal jóvoltából pár további helyezett is kapott pár loot-ot ott helyben.
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 4:58 am

Én meg Timmynek adtam az egy szál vatta (cotton) lootomat.

Fotó hír: pici javítások (vörös szem, esetleges zaj, expozíció és kicsi átméretezés mivel eredetiben 2272 x 1704 pixeles) folynak most, utána feltöltések és megosztás Mal képes topikjában (Mal ha olvasod ezt, remélem nem baj, ha odalinkelem őket, majd rakd bele a legfoglalt posztokba a linkeket és akkor utána törlöm az utánuk lévő postomat ha kell).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 5:38 am

Obilia

Fotó hír: pici javítások (vörös szem, esetleges zaj, expozíció és kicsi átméretezés mivel eredetiben 2272 x 1704 pixeles) folynak most, utána feltöltések és megosztás Mal képes topikjában (Mal ha olvasod ezt, remélem nem baj, ha odalinkelem őket, majd rakd bele a legfoglalt posztokba a linkeket és akkor utána törlöm az utánuk lévő postomat ha kell).

Keera. Már alig várom őket. =)
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 5:44 am

III_Kisrajczy_III
Obilia

Keera. Már alig várom őket. =)

És kész. Megjegyzés: volt egy kép amin Xan is rajta van de a fényképen lévő arckifejezése miatti szégyelőssége miatt megkért, hogy ne tegyem fel sweatdrop Bár ott van kék kabátban a legelső képen. No mindegy.

Ide tettem be utolsó postba (azaz most valahol középen van és az utolsó postomban beraktam újra a 2009 februáriakat mivel kepfeltoltes.hu oldalka már nem hozza be őket), Mal ha nem jó úgy, majd tedd át őket a te "hozzászólás-buborékaidba".

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Nov 18, 2010 6:38 am

Bocsi, hogy csak az az 1 kép van rólam hátulról jobbra Molylepke mellett. Tudom nem sok, de jobb a semminél. Egyrészt picit szégyenlős vagyok, másrészt pedig még van 2 fotó, melyeken kissé hülyén nézek ki, így megkértem Obiliát, hogy ne tegye fel, ahogy ő is mondta.
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 8:37 am

Nem baj. Majd ha találkozunk a talin, akkor érdekes lesz elsőre látni téged ... főleg nekem. =D

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Fri Nov 19, 2010 3:19 am

Oké, már amennyire én érdekes tudok lenni elsőre,... razz Elsőre ízelítőnek jó a hátam a sötétben egy szatyorral, melyben sok kaja hozzávaló volt, mi? smile Amolyan demó belőlem. wink
Reply
Találkozók és IRL események

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 77 78 79 80 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces